- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
Doğum günün kutlu olsunKızlar, bugün benim doğum günüm :)
Ama henüz eşim dahil hiç kimse hatırlamadı. Gerçi eşim her sene en son kutlar. Ve ben her sene kendisine derim ki , bir kere de beni şaşırt ve sabah uyanır uyanmaz kutlaTabi bunu henüz başaramadık
Aslında sanki ben de hatırlamalarını istemiyor gibiyim. İçimden bir canavar diyor ki " sen onlar için çabala et, her şeylerine koştur. Onlar sana doğum günün kutlu olsun bile demediler" . Düşününce ne kadar saçma bir iç ses değil mi?
Teşekkür ederim. Çok naziksinizDoğum günün kutlu olsun
Iyiki doğmuşsun, iyiki varsın
Insallah eşin bugün seni şaşırtır❤
Ay çok sevindim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Bu arada 22 Mayıs benim doğum günüm:)
Ne mutlu size
Allahım hayırlısıyla, sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Allah kucaginiza almaya nasip etsin inşaAllah
Çok teşekkür ederim arkadaşlarım. Çok naziksiniz.Hayırlı olsun :) Sıkıntısız, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hamileleğiniz, kolay bir doğumunuz ve mutlu bol sevgili bir lohusalığınız ve sonrası olur inşallah :)))
Birdenem çevren sana gerekli özeni göstermiyorsa bu gerçekten!!! onların sorunu. Sen kendinin doğumunu kutla, varlığın için şükret, kendine hediye al. Umarım hayat senin onları önemsemen gibi onların da seni önemsediği, kıymetini anladığı zamanlar getirir. Hayatta herşey bir süreç. Bu süreci yönlendirebileceğini düşünüyorum.Kızlar, bugün benim doğum günüm :)
Ama henüz eşim dahil hiç kimse hatırlamadı. Gerçi eşim her sene en son kutlar. Ve ben her sene kendisine derim ki , bir kere de beni şaşırt ve sabah uyanır uyanmaz kutlaTabi bunu henüz başaramadık
Aslında sanki ben de hatırlamalarını istemiyor gibiyim. İçimden bir canavar diyor ki " sen onlar için çabala et, her şeylerine koştur. Onlar sana doğum günün kutlu olsun bile demediler" . Düşününce ne kadar saçma bir iç ses değil mi?
Çok teşekkür ederim R RoasanaymaBirdenem çevren sana gerekli özeni göstermiyorsa bu gerçekten!!! onların sorunu. Sen kendinin doğumunu kutla, varlığın için şükret, kendine hediye al. Umarım hayat senin onları önemsemen gibi onların da seni önemsediği, kıymetini anladığı zamanlar getirir. Hayatta herşey bir süreç. Bu süreci yönlendirebileceğini düşünüyorum.
Yeni yaşın hayırlı olsun canım ♥
Ben de araştıyordum robot süpürgeleri. Xiaomi’nin moplu olan modeli ilgimi çekti benim de. Senin tavsiye etmene sevindim. Ben de İpek’i kreşe gönderince alabilirim, biz evde yokken ev temizlenir diye düşünüyorum.Arkadaşlar 2019 ekonomik hedeflerimden biri irobot almaktı. Sene bitmeden aldım nihayet. Marka irobot modeli E5 serisi. İki haftadır evde kullanıyorum. Süpürgemi dolaba kaldırdım. İrobot evin heryerine girip çıkıyor. Her yeri kendi kendine süpürüyor. İşi bitince haznesini temizliyorum ve neler neler çıkıyor, çok güzel toz, kırıntı ve halı havı topluyor. Evimi geçen seneden beri sadeleştirmem çok iyi oldu. Evde çok ıvır vızır kalmayınca hareket alanımız genişledi. İrobot rahatça her yeri temizliyor. Şimdilik çok memnunum.
Merhaba irobot kullanımı hakkında biraz bilgi verir misiniz? Full sarjda ne kadar süre calışabilir, şarjı bitince evine donebiliyor mu? Ne kadar sürede şarjı tam dolduruyor? Bir de model ve fiyatı? Şimdiden teşekkür ederimArkadaşlar 2019 ekonomik hedeflerimden biri irobot almaktı. Sene bitmeden aldım nihayet. Marka irobot modeli E5 serisi. İki haftadır evde kullanıyorum. Süpürgemi dolaba kaldırdım. İrobot evin heryerine girip çıkıyor. Her yeri kendi kendine süpürüyor. İşi bitince haznesini temizliyorum ve neler neler çıkıyor, çok güzel toz, kırıntı ve halı havı topluyor. Evimi geçen seneden beri sadeleştirmem çok iyi oldu. Evde çok ıvır vızır kalmayınca hareket alanımız genişledi. İrobot rahatça her yeri temizliyor. Şimdilik çok memnunum.
Selamlar Hanımlar,
Benim sabah rutinleri İpek Hanım tarafından sabote ediliyor birkaç gündür.
Sabah 06:30’da benimle birlikte kalkmaya başladı. Öyle olunca istediklerimi yapamadım. Akşam uykuları nispeten düzene girdi. Sabah meditasyona başlamıştım ama devam edemedim. Perşembe günü yeni bir seri başlatıyor Başak Sayan. Ben de Perşembe akşamı kızları uyuttuktan sonra başlayayım diye düşünüyorum.
Egzersiz olarak Yoga’ya başlamak istiyorum. Spor salonlarını sevmiyorum ama öğrenene kadar gider sonra evde devam ederim. Duruş bozukluğum var ve bel, boyun fıtığı olmadan omurgama yatırım yapmak istiyorum.
Aralıklı oruç beslenmesi bedenimi çok rahatlattı. Önümüzdeki hafta 7 gün boyunca un ve şeker tüketmeyip, bedenimin verdiği tepkiyi gözlemlemek istiyorum.
Bu ay aldığım “ Hayata Yer Aç” ve “Bir Ömür Nasıl Yaşanır” kitaplarını bitirdim. İkisi de notlar alıp, keyifle okuduğum kitaplar oldu. “Unutma Dersleri” ne başladım bugün. Nermin Yıldırım okurken hep keyif alıyorum.
Yarın öğlen bilgisayarım ve defterim ile birlikte bir kafeye gidip, okuduğum iki kitapta yer alan önerileri tavsiyeleri derleyip toparlamak, kendi hayatıma uygulayacaklarım üzerine düşünmek istiyorum. Bir ara da notlarımı konu bazında organize edeceğim. Minimalizm, ebeveynlik gibi.
Tabii ki... modeli E5158 3.500 TL’ye aldım. Şarjı bir buçuk saat kadar gidiyor. Şarjını bitirene kadar henüz az çalıştırdım. Genelde ben evdeyken oda oda çalıştırdım. Telefona uygulama indirip uzaktan çalıştırabiliyor ve istersen tekrar yuvasına gönderebiliyorsun. Yuvana dön dediğinde yuvasını bulup gidiyor. İki defa ben dışarda iken çalıştırdığımda yuvasına dönemedi. Birinde yatak odasını temizlerken kapıyı kapatıp orda kalmış yuvasına dönememiş. Şarjı bitmiş yerinde kalmış. Birinde de tek bir halım püsküllü, püsküle takılmış error verip kendini kapatmış. Püskülleri bantladım. Yerde kablo,püskül olmamalı.Merhaba irobot kullanımı hakkında biraz bilgi verir misiniz? Full sarjda ne kadar süre calışabilir, şarjı bitince evine donebiliyor mu? Ne kadar sürede şarjı tam dolduruyor? Bir de model ve fiyatı? Şimdiden teşekkür ederim
Merhaba,
Meditasyon son günlerde aklımı kurcalayan ama sanki beceremeyecekmişim gibi hissettiren birşey. Beynim vırvırvır kemiriyor düşünceler. Nasıl meditasyonda o hallerden kurtulurum bilemiyorum: ))
Aralıklı oruçla ilgili sık sık önüme yazılar çıkıyor. Aslında çok güzel olabilir, yük bindirmeden bedenin ihtiyacını gidemek güzel olmalı. Bununla ilgili düzen oturtmam gerekli. Deneyeceğim.
Şekersiz ve unsuz beslenmeye birlikte mi başlasak, birbirimize destek oluruz: )
Kolay gelsin, sevgiler...
İçim acıdı birden robota. Üzüldüm sanki canlıymış gibi . Çok mu duygusalım neİki defa ben dışarda iken çalıştırdığımda yuvasına dönemedi.
Okurken aynı şeyi düşündüm sonra neyse yazmıyım dedim de sen yazmışsın yuvasına dönememiş falan deyince içim burkulduİçim acıdı birden robota. Üzüldüm sanki canlıymış gibi . Çok mu duygusalım ne
Bilgiler için çok teşekkür ederiö, temizlik robotu benim de aklımda fakatdetaylı arastıramadım henuz. Bir iki tereddütüm var; 1)yeterince temiz olur mu(ki kullananlar normal supurge ile temizlenmiş evde bile toz topladıgını soyluyor) 2)shaggy halım var onu süpürebilir mi(halıyı değiştirmek istiyorum aslında) 3)haritalama özelliğine gerek var mı(oda oda temizleyeceksem gerek yok aslında ama saat kurup calıştırıp eve geldiğinde temiZliğin bitmiş olması da kulağa pek hoş geliyor:) )Tabii ki... modeli E5158 3.500 TL’ye aldım. Şarjı bir buçuk saat kadar gidiyor. Şarjını bitirene kadar henüz az çalıştırdım. Genelde ben evdeyken oda oda çalıştırdım. Telefona uygulama indirip uzaktan çalıştırabiliyor ve istersen tekrar yuvasına gönderebiliyorsun. Yuvana dön dediğinde yuvasını bulup gidiyor. İki defa ben dışarda iken çalıştırdığımda yuvasına dönemedi. Birinde yatak odasını temizlerken kapıyı kapatıp orda kalmış yuvasına dönememiş. Şarjı bitmiş yerinde kalmış. Birinde de tek bir halım püsküllü, püsküle takılmış error verip kendini kapatmış. Püskülleri bantladım. Yerde kablo,püskül olmamalı.
Çabuk şarj oluyor. Süre tutmadım ama sanırım bir saatte şarjını doldurmuştu.
Merhaba meditasyona karşı bende hep bir önyargı vardı. Yapamam gibi değil de gereksiz mi buluyordum bilmiyorum. Sabahları zaten namaz kılıp dua ediyorum, gerek yok derdim. Nasıl olduysa Başak Sayan’la birlikte başladım. (Ki kendisine de bir önyargım vardı.) 2 hafta bitecek her sabah severek yapıyorum. Sabah işlerimi bitirip hemen açıp yapıyorum. Çok iyi geldiğini hissediyorum.
Gebelikle birlikte bende tatlıdan uzaklaşma oldu. Canım hiç yemek istemiyor. Baktım gidişat bu artık bilinçli olarak tüketmemeye başladım. Ekmek veya gluteni kesmeyi düşünmüyorum şimdilik ama şeker konusunda ben de varım diyorum.
Meditasyon benim de önyargılı olduğum bir konuydu aslında ama biraz araştırınca bir çeşit beyni sakinleştirmek olduğuna karar verdim. Bugün başlayacağım bakalım, 21 günlük programa.Merhaba,
Meditasyon son günlerde aklımı kurcalayan ama sanki beceremeyecekmişim gibi hissettiren birşey. Beynim vırvırvır kemiriyor düşünceler. Nasıl meditasyonda o hallerden kurtulurum bilemiyorum: ))
Aralıklı oruçla ilgili sık sık önüme yazılar çıkıyor. Aslında çok güzel olabilir, yük bindirmeden bedenin ihtiyacını gidemek güzel olmalı. Bununla ilgili düzen oturtmam gerekli. Deneyeceğim.
Şekersiz ve unsuz beslenmeye birlikte mi başlasak, birbirimize destek oluruz: )
Kolay gelsin, sevgiler...
Bir gece önceden yarın 06:00’da kalkacağım şeklinde beyninizi şartlarsanız o saatte uyanmak üzere vücudunuz hazırlanır. Alarmı mümkünse kalkıp kapatabileceğiniz uzaklıkta bir yere koyun. Ancak en önemlisi sabah kalkıp ne yapmak istediğinizi yazmanız ve yazdığınız sıra ile bunları tekrarlamanız.Bu sayfayı okudugum zaman enerji doluyorum,1senedir takip ediyorum ama hiç bişey yapamıyorumbi tembellikdir gidiyor. Son 2senede 60kg 74kg çıktım
Sizlerin yaptıklarını okudukca "nasil enerjikler maşaallah " diyorum. En kisa zamanda silkelenmem lazım ama..... Sabahları erken kalkan arkadaşlar nasil yapıyosunuz?
Ben akşama kalmadan ikindi vakti enerjim bitiyor,bi gerginlik ve halsizlik çüküyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?