Bütün sayfaları okudum elinize emeğinize sağlık
Ben de kendi rutinimden bahsetmek istedim.
Sabah engeç 7 de kalkıyoruz . Önce kedilerimin mamasını suyunu verip tuvaletlerni temizliyorum. Sonra duş vs. Kahvaltı hazırlamadan önce çamaşır makinasını kısa programda çalıştırıyorum. Kahvaltı hazırlayıp yaptıktan sonra eşim oğlumuzu giydirip hazırlanırken yatakları toplayıp, çamaşırları asıyorum, sonra kendim hazırlanıyorum. Vitaminlerimi içiyorum. 8:45 te evden çıkıyoruz.
Eşim işe biz oğlumla okula gidiyoruz . 9-13 arası ben de okulda onunla oluyorum. ( çünkü kaynaştırma öğrencisi anasınıfında ) bu arada okuyabilirsem kitap okuyor, internete bakıyorum, annemle ve arkadaşlarımla konuşuyor ve koridorda yürüyüş yapıyorum.
13 te okuldan çıkıp öğlen yemeğimizi ev yemekleri yapan bir yerde yiyoruz ve özel eğitim merkezine gidiyoruz . 14-16 arası orda eğitim alırken ben de diğer annelerle sohbet ediyorum . 16:30 gibi evde oluyoruz . Hemen yemek yapıyorum, yemek pişerken çamaşırları toplayıp, yerleştiriyorum ( ütü mü o da ne? Ütüyü kaldırdım yerini bile unuttum) bulaşıkları yerleşmiyorum 17:30-18:30 arası oğlumla oyun pynuyoruz , ders çalışıyoruz . 18:30 da akşam yemeğimizi yiyoruz . 19:30 gibi babası gelince ben her akşam bir odayı detaylı temizliyorum . Kedilerimle ilgileniyorum . Ertesi gün için yapılacak bir hazırlık varsa onu yapıyorum.
21 gibi yatıyoruz . Oğlumun uyuması 22 yi buluyor. Çoğu zaman ben de onunla uyuyup kalıyorum. Eğer uyumamışsam film izliyor ya da oğlumla ilgili araştırma yapıyorum .
Ev düzeni: her akşam bir odayı detaylı temizlemek ve haftada 2 kere tüm evi silip süpürmek . Günlük yemek çamaşır ve bulaşıklar .
Kendime yaptığım bakım: günlük duş, vitamin içmek, arada kahve, salatalık gibi malzemelerle cilt bakımı ?! Yapmak . Kendime 1 toka alırken bile 10 kere düşünüyorum eğitimleri terapileri baya masraflı oğlumun çünkü.
Cumartesi sabah babası oğlumu spora götürdüğünde haftalık market alışverişini yapıyorum . Öğleden sonra özel eğitime götürüyorum . Saat 17 gibi evde oluyoruz . Babası kabul ederse ayda bir akşam dışarı çıkıyorum arkadaşlarımla 21 e kadar .
Pazar günü genelde evde oluyoruz çünkü oğlum da ben de evi özlemiş oluyoruz . Dolap içlerini düzenleme vs gibi işleri Pazar günü yapıyorum.