Teşekkür ederim.
Bi ara dalan roxy denedim oneriyle ama dermatit tekrarladı. Biraktim. Uni babyye devam ettim. Şu an hala onu kullanıyorum ama icim rahat değil. Parfümsüz olanını da denedim ama çok kötü kokuyordu yıkanınca camasirlaricok kusan bi bebekti, yeniden normaline döndüm. Ne yapacağıma karar veremedim
Aaa, bizde cok sık yaptırıyoruz.atopik zaman zaman kendini gösteren bir hastalık malesef sadece deerjana bağlamamak gerekiyor.
havanın kuruluğu cildin nemine ve beslenmeyle alakalı pek çok tetikleyici durum oluşuyor.
Dr. bize çok sık banyo yaptırmayın demişti.
tatilde nerdeyse sürekli sudaydı ve cildi yine pütür pütür oldu.
Hayatın yüzde onu, sizin başınıza gelenler; yüzde doksanı ise onlara nasıl tepki verdiğinizdir.
Anlatacak hikayelerinizin olması, gösterecek eşyalarınızın olmasından daha eğlencelidir.
Daha çok yere değil, daha az eşyaya ihtiyacın var.
Yukarıda alıntıladıklarımı çok sevdimÇevrenizdeki insanları değiştiremezsiniz ancak çevrenizde hangi insanların olacağını belirleyebilirsiniz.
Ay çok sevindimYukarıda alıntıladıklarımı çok sevdim ♥ Elecda bu arada sana bir haberim var. Hayırlısıyla hamileyim. 5 yıl korunmasız ilişkiden sonra nihayet tedavisiz, hesapsız hamile kaldım. Eşim nisan ayında varikosel ameliyatı olmuştu. Sanırım o işe yaradı. Çok mutluyum
Ne mutlu sizeYukarıda alıntıladıklarımı çok sevdim ♥ Elecda bu arada sana bir haberim var. Hayırlısıyla hamileyim. 5 yıl korunmasız ilişkiden sonra nihayet tedavisiz, hesapsız hamile kaldım. Eşim nisan ayında varikosel ameliyatı olmuştu. Sanırım o işe yaradı. Çok mutluyum
Çok teşekkür ederimCkolatakahve ben İpek’in çamaşırşarına Frosch baby sıvı deterjan ve leke çıkarıcısını kullanıyorum. Elanınkiler bizimkilerle yıkanıyor. Bize de Frosch Aloe Vera sıvı deterjan kullanıyorum.
Rica ederim
O kadar da bakmıştım, görmemişim .Rica ederimBen Hepsiburada’dan alıyorum canım.
Aldım canım geçen hafta Migrostan:)
22 mayıs 1982 doğumlu musun:)Ay çok sevindim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Bu arada 22 Mayıs benim doğum günüm:)
Allah kucaginiza almaya nasip etsin inşaAllahYukarıda alıntıladıklarımı çok sevdim ♥ Elecda bu arada sana bir haberim var. Hayırlısıyla hamileyim. 5 yıl korunmasız ilişkiden sonra nihayet tedavisiz, hesapsız hamile kaldım. Eşim nisan ayında varikosel ameliyatı olmuştu. Sanırım o işe yaradı. Çok mutluyum
83 doğumluyum22 mayıs 1982 doğumlu musun:)
ablamsin:)83 doğumluyum
Hayırlı olsun :) Sıkıntısız, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hamileleğiniz, kolay bir doğumunuz ve mutlu bol sevgili bir lohusalığınız ve sonrası olur inşallah :)))Yukarıda alıntıladıklarımı çok sevdim ♥ Elecda bu arada sana bir haberim var. Hayırlısıyla hamileyim. 5 yıl korunmasız ilişkiden sonra nihayet tedavisiz, hesapsız hamile kaldım. Eşim nisan ayında varikosel ameliyatı olmuştu. Sanırım o işe yaradı. Çok mutluyum
aynisini sende uygulaKızlar, bugün benim doğum günüm :)
Ama henüz eşim dahil hiç kimse hatırlamadı. Gerçi eşim her sene en son kutlar. Ve ben her sene kendisine derim ki , bir kere de beni şaşırt ve sabah uyanır uyanmaz kutlaTabi bunu henüz başaramadık
Aslında sanki ben de hatırlamalarını istemiyor gibiyim. İçimden bir canavar diyor ki " sen onlar için çabala et, her şeylerine koştur. Onlar sana doğum günün kutlu olsun bile demediler" . Düşününce ne kadar saçma bir iç ses değil mi?
Ay keşke nerde . Her doğum gününde herkesten önce atlarım " doğum günün kutlu olsun bidenem" diye :)))aynisini sende uygula
eşinin doğum günü en son kutla.
empati kurmalisin:)
ben empatiyi gayeti iyi öğrendim
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BİDENEM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?