Popüler Konu Verimli Rutin

Merhaba
Yapılacaklar listemizi verimli şekilde not etmek için ajanda tavsiyeniz var mıdır ,? Veya program ?
Sahihuban a sormuşsun ama bende cevaplamak istedim. 2 ay once petunyashoptan, güzel bir gün planner adli ürünü aldim. Onu kullanıyorum, cok güzel

Merhaba
Yapılacaklar listemizi verimli şekilde not etmek için ajanda tavsiyeniz var mıdır ,? Veya program ?
Merhaba
Öncelikle hoş geldiniz
İşyerindeki işlerim için chapters marka ajanda kullanıyorum. Tarihsiz ve seperatörlü bir ajanda. Yıllık olarak sadece iç kısmını satın alabiliyorsunuz.

Kişisel işlerim için Miya design’nın cep ajandasını kullanıyorum.

Günlük, haftalık ve aylık alışkanlıklarımı takip etmek için ise “Productive” adlı uygulamayı kullanıyorum. Senelik ücreti olan bir program. Bir haftalık ücretsiz deneme süresi var. Applestore’dan indirdim. Telefonunuz android ise “habit tracker” olana aratırsanız benzer programlara ulaşabilirsiniz.

Teşekkür ederim , araştıracağım mutlaka

Sağolun tavsiyeniz için

ben de bir eskşi tarihli bir ajanda kullanıyorum :)
eldekileri bitirmeden yeni kırtasiye eşyası almamak hedefim zira ev dolup taşacak ...
ama bi ara miya kullandım büyük ancak pek verimli olmadı benim için
sonrasında fabooks marka kullandım ondan çok memnun kaldım ... tavsiye ederm

Evet bende de var ondan
Kaç saat araştırdım
Karar veremedim ajandaya
Daha doğrusu içeriğini kendim düzenleyip bana o şekil göndermelerini istiyorum
İlla vardır ki
Hediyelerin yazılarını değiştirdikleri gibi

Selamlar,

Bugün benim için ofis günü. Aynı zamanda anı defteri yazma ve elektronik sadeleşme günü. Hadi bana kolay gelsin o zaman:)

Emin değilim aslında ama instagramda lucid planner sayfası yapıyor sanırım dediğiniz gibi

Ben normal defter kullanacağım önümüzdeki yıl.
şuan ajandam var memnunum markası ibeking

Azımsanmayacak bir mesafeden sonra ormanın kucağında mini kamp yapacak bir alan buldum kendime...
Şimdi biraz düşünme vakti ( bu cümleleri yazana kadar köylü bir teyze geldi ve onunşa geçim hastalık gibi konular hakkında sohbet ettik )

Herkese pek keyifli günler ve bayramlar diliyorum

Merhaba
Oksijen insana iyi gelir mutlaka

Kuzum
Cildin için kullandığın ürünler instagramdan bir sayfa ve nat.. idi sanırım.. hala o ürünlerle mi devam ediyorsun? Yoksa değiştirdn mi?
Ayrıca yüz için nasıl bir fırça? Merak ettim çünkü cildime acilen daha düzenli ve temiz bakmam gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…