Popüler Konu Verimli Rutin

Kuzum
Cildin için kullandığın ürünler instagramdan bir sayfa ve nat.. idi sanırım.. hala o ürünlerle mi devam ediyorsun? Yoksa değiştirdn mi?
Ayrıca yüz için nasıl bir fırça? Merak ettim çünkü cildime acilen daha düzenli ve temiz bakmam gerek...
Evet instagram’den bitki terapim sayfasından alıyorum. Memnunum. Fırçanın da görselini ekliyorum. Benim cildim tahriş olmaya çok müsait. Bu fırçanın kılları yumuşak olduğu için rahat kullanabildim.

Selamlar Hanımlar,

Bayramda eşim ve Ela Eskişehir’e gittiler. Kızkardeşim İstanbul’dan yanıma geldi. İpek, kardeşim, ben takıldık. Eşim kayınvalidemle birlikte Çarşamba geldi, kardeşim de aynı gün döndü. Kayınvalidem de salı günü dönecek sanırım. Evde her iş karışık şu an.

Haftaya eşimle izin aldık. Evden işe gider gibi çıkıp akşam geleceğiz:) Biraz başbaşa vakit geçirelim istedik.

Dün kendime gömlek, kot pantolon ve elbise aldım. Kıyafetlerim de küçük küçük delikler oluştu. Sizce kurutma makinesinden mi, sık yıkamaktan mı?

Bir de burada bir konunun aradaki sayfalarını nasıl okuyoruz? Bir türlü bulamadım.

Selamlar Hanımlar,

Bayramda eşim ve Ela Eskişehir’e gittiler. Kızkardeşim İstanbul’dan yanıma geldi. İpek, kardeşim, ben takıldık. Eşim kayınvalidemle birlikte Çarşamba geldi, kardeşim de aynı gün döndü. Kayınvalidem de salı günü dönecek sanırım. Evde her iş karışık şu an.

Haftaya eşimle izin aldık. Evden işe gider gibi çıkıp akşam geleceğiz:) Biraz başbaşa vakit geçirelim istedik.

Dün kendime gömlek, kot pantolon ve elbise aldım. Kıyafetlerim de küçük küçük delikler oluştu. Sizce kurutma makinesinden mi, sık yıkamaktan mı?

Bir de burada bir konunun aradaki sayfalarını nasıl okuyoruz? Bir türlü bulamadım.
Delikler tişörtlerin alt tarafındaysa pantolonların düğme kısımları aşındırıyor demektir.
Bu arada eşinle başbaşa takılma fikrine bayıldım. Ben eşime böyle bir teklifte bulunsam bütün hafta çıkıp tek başımıza ne yapacağız der heralde :olamaz: :işsiz: İyi eğlenceler size :)

Son düzenleme:
Delikler tişörtlerin alt tarafındaysa pantolonların düğme kısımları aşındırıyor demektir.
Bu arada eşinle başbaşa takılma fikrine bayıldım. Ben eşime böyle bir teklifte bulunsam bütün hafta çıkıp tek başımıza ne yapacağız der heralde :olamaz: :işsiz: İyi eğlenceler size :)
Sırt kısımları deliniyor hep küçük küçük. İki elbiseme de olmuş hatta:(

İki çocuktan sonra kesinlikle ihtiyacımız var. Birgün sinemaya gidelim diye düşündük. Bir gün Eymir’de yürüyüşe gideceğiz. Bir gün de Tunalı’da kahve falan içelim dedik. Bakalım en son ne zaman uzun uzun sohbet ettiğimizi hatırlamıyorum.

Sırt kısımları deliniyor hep küçük küçük. İki elbiseme de olmuş hatta:KK43:

İki çocuktan sonra kesinlikle ihtiyacımız var. Birgün sinemaya gidelim diye düşündük. Bir gün Eymir’de yürüyüşe gideceğiz. Bir gün de Tunalı’da kahve falan içelim dedik. Bakalım en son ne zaman uzun uzun sohbet ettiğimizi hatırlamıyorum.
Çantanın askısından olabilir mi acaba?

İlişkiyi tazelemek adına çok güzel olacaktır. Tadını çıkarın :)

Benim kıyafetlerime de oluyor
Annem makine yiyor diyordu ama bilemiycem:halay:

eşin = eşim :D

benim kıyafetlerim de sünüyor, badilerin kolları uzuyor atletlerin askı kısımları aşağı iniyor falan

Selamlar Hanımlar,

Merhaba elecda elecda benim de kiyafetlerimde hep küçük küçük delikler oluşuyor :KK43: nerdeyse hepsi o sekilde eskiyor. Cok sık yikamaya bagliyorum ben. Haftada ortalama 2 kere hepsi yıkanıyor çünkü

Önerin için teşekkür ederim elecda elecda

.
.
:

Sabahları ormanda yürümek zihnimi de yüreğimi de açıyor.. düşünemediklermi düşünebiliyorum, yeni fikirler üretip güzel adımlar atabiliyorum.. ruhumun edindiği o huzuru anlatabilmem mümkün değil..
Sincapların kovalamaç oynaması, karıncaların canhıraş çalışmaları, yaprakların eşsiz dansını ve diğer tüm canlıların seslerini işitmenin kazandırmış olduğu o mükemmel his kendiliğinden var oluyor.
Peki ya yaz tatili bitip şehre döndüğümüzde tüm bu yaşadıklarımın benzerini yaşamak içi ne yapmam gerek?beton yığınlarının içerisinde kendime nefes alacak doğayı hissedebilecek ortamı nasıl bulacağım?
Şimdiden bunun hüznü çökse de üzerime bulunduğum anı son lokmasına kadar değerlendireceğim binevi ormanı doğayı sünnetleyeceğim...
.
.
Yaz hayallerimden biri de bu dönemde 10 paragrafı dilimize çevirip yeni kelimeler öğrenmek eski grammer bilgilerini tekrar etmekti..
İki gündür bu konuda uğraş veriyorum
Yeni kelimeler öğrenmek zihnimi çalıştırıyor
..
Diğer hedef ise arapça yeni cümleler öğrenmekti
Dün tekrarımı yaptım henüz 10 cümle biliyorum günlük konuşma dilinde. Ama öğreneceğim..
Kalan ömrüm kaç gün bilmiyorum ama her gün çalışacağım.
Zor olsa da nefsime ağır gelse de o işi yaparken sıkılsam da deneyeceğim kendimi zorlayacak ve irademi kuvvetlendireceğim.. kolay olan hiç bir şey keyif vermiyor. Ben tam da şu yaşta -28-imde kendimi inşaa etmeye devam edeceğim . Yeniden yine yenileneceğim.
Çünkü ben benim.başkalarının yolu çizgisi başka benimki bambaşka.hiç bir şeye geç kalmış değilim ve bunun bilincindeyim.
Kendimi herkesten önce mutlu edeceğim ki çevreme de ışık saçabileyim..
.
Bazı zamanlar gölge düşşede bu düşünce ve hislerime güneşi yeniden getirmeyi bileceğim..
.
Hayat kısa.. vakti çoğaltmak kendi içinde genişletmek biraz da bizlerin elimizde:..

İyi ki varım kendim:. Ben kıymetliyim. Bu dünyaya geldiysem bir amacım bir hizmetim olmalı.. ve en çok kendimi severek başlamam gerek .. nefsimi yüceltmeden ama onu da sindirmeden .. gönlünü alarak ancak böbürlenmeden..

Kızlar sizleri çok seviyorum
Burada olmak sizlerle paylaşabilmek bana kendimi koskoca bir salıncakta bulutlara değercesine sallanıyormuş hissi veriyor..
❤️

Canım çamaşır makinesinin tamburunda çıkıntı olabiliyormuş zamanla sanırım, oraya takılabilir elinle kontrol edebilirsin belki ya da gösterebilirsin

:super:
kesene bereket, öğrenciye yapılan yardım ciddi anlamda çok değerli..
ünide sadece yemek yardımı almıştım bir kaç ay..
inanın öyle rahatlatıyor ki insanı yiyeceği şeyi düşünmemek,ve hazır ücreti ödenmiş bir tablotta olsa yemek yemek pahabiçilemez..hala ücretsiz çizelge kartını saklarım...:110:ay gözüme toz kaçtı..

kilo verme konusuna yılalrdır takan biri olarak diyetisyen eşliğinde 3.ayıma girdim diyetteyim,,spor düzensiz..şu bi iki gündür diyette sallantılı..ancak 2 ayda 10 kg verdim hem de yağdan.. kendime iananamıyorum gördükçe şaşırıyorum vücuduma..81.9 dan şu an 73deyim..
ama hedef 65..

merhabalar 2 ayda 10 kg nasıl verdiniz acaba hemde yağdan maşaALLAH size çok takdir ettim doğrusu ve çok imrendim..
Sağlan diyet ile gitti kilolar
Çk zor degl aslında. Tabi hormonal bi hastalığınız yoksa..
Ben de polikistik over ve insülin direnci oldgu halde verebildim şükür
İyi bir siyetisyenle bu durumu çözebilirisnis

Sağlan diyet ile gitti kilolar
Çk zor degl aslında. Tabi hormonal bi hastalığınız yoksa..
Ben de polikistik over ve insülin direnci oldgu halde verebildim şükür
İyi bir siyetisyenle bu durumu çözebilirisnis
Diyetisyeninizin adı neydi acaba?

Back