Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de 58-59 kiloyum direk göbekten alırım hatta 60larda olunca hamile zanndiyorlarmerhablar, benim pek diyetisyenlik bir durumum yok 58 kg yum ama göbek çevrem çok kötü ve haftaya kzuenin düünü var 3-4 kg versem çok iyi olcak bunu da yağdan vermek istiyorum açıkcası tamamen yağsız mı beslenmek gerekiyor yağdan kg vermek için acaba?
Teşekkür ederimMeltem gök
Ben sizi Konya’da sanıyordum başkasıyla karıştırdım galibaMeltem gök
ben de 58-59 kiloyum direk göbekten alırım hatta 60larda olunca hamile zanndiyorlar
karbonhidratı azaltmak lazım bence bir de egzersiz şart
ben de 58-59 kiloyum direk göbekten alırım hatta 60larda olunca hamile zanndiyorlar
karbonhidratı azaltmak lazım bence bir de egzersiz şart
benim de eksikliğini hissettiğim bir konu bu, birkaç aydır ben yoğun bir dönemdeyim yüksek lisans yapıyorum kızım uyuyunca ders çalışıyorum eşim elinde telefon saatlerce video izliyor, ekşisözlük okuyor. normalde dışarda çok konuşkan biridir ama evde konuşacak konu bulamıyoruz hiç, kendimi yetersiz hissediyrum öyle olunca demek ki ben sıkıcı biriyim de muhabbet edemiyoruz diye, genel olarak muhabbet edememe sorunumuz var ben yoğun olmadan önceden beriKızlar hepinize selamlar.
Merak ettiğim bir konu var.
Eşleriniz ile evdeki muhabbetiniz nasıl? Konuşacak neler buluyorsunuz?
Genel geçim muhabbeti ve çocuklarla ilgili konular dışında: )
MerhabalarKızlar hepinize selamlar.
Kızlar hepinize selamlar.
Genel geçim ve çocuklar bizim ana konu başlıklarımız:))Kızlar hepinize selamlar.
Aynı fikirdeyim. Evdeki kaos beni evi düzenlemekten daha çok yoruyor. Şimdi oda oda gezip verilecekleri bir kolide toparladım ben de.Günaydın
Bende haftasonu itibariyle sahalara döndüm
Evi ayıkladım yeni planlar yaptım
Yazın ve tatilin bitmesi ile rehavetten kurtulmak lazım
Düzenli ve planlı olmak en güzeli bunu tekrar anladım
Günaydınlar herkese,
en son yazdığımda bahsettiğim açık öğretim sınavlarımı verdim. Dün diplomamı yollamış Atatürk Ünv. Diploma elime geçince sevinemedim nedense. Bu benim ne işime yarayacak ki şimdi dedim. sınavsız İkinci Ünv. olarak çocuk gelişimi okumuştum 2 yıllık. Geçen gün iş ilanlarına baktım. Kreş, anaokulu yardımcı öğretmen ilanları. Doğal olarak hepsi deneyim arıyor. Ben ise 15 yıldır özel bir şirkette sekreterlik yapıyorum. Ne uzadım ne kısaldım derler ya o hesap.
Birden umutsuzluğuma düştüm yani. Sanırım patronlarım beni kovana kadar bu şirkette çalışmaya devam edeceğimKendimde ayrılamıyorum. Çünkü tazminanıtımı bırakmak istemiyorum.
Yani iş hayatım senelerdir aynı ama bu aralar özellikle beni bunaltmaya başladı.
Oğlum 1. sınıfa başlayacak inşallah. Onun yoğunluğu olacak bol bol. Ama ben akşam 8 de eve gelip, o saatten sonra oğlum ve dersleri ile nasıl ilgileneceğim onu düşünüyorum bir yandan.
Burada sizleri okuyarak bir nebze ümitleniyorum hayatımı değiştirmek açısından. Ama çokta bir şey yapamadığımı farkediyorum.
Yine de hayatımda düzene soktuğunuz bir çok şey için teşekkür ederim başta @eleceda , @Sahihuban ve ismi aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar :)