- 26 Mayıs 2018
- 8.190
- 38.699
- 548
- 51
Aylık yemek planı fikri güzel geliyor kulağa.İyi akşamlar,
Bütün evi düzenledim. Epey yıkanacak çamaşır vardı, onları hallettik. Kışlıklarımı gözden geçirdim. 2 triko ile vedalaştım. İkisi de giyilmekten yıpranmıştı. Kızımın kışlıklarından da seneye olmayacakları ayırdım. Böylece bir poşet verilecek kıyafet çıktı. Evdeki eksikleri belirledim. Markete ve eczaneye gittim. Yarın aylık yemek planı hazırlayacağım. Yazlık gömlek ve tişört ihtiyacım var. Hafta sonu da onları halletmeyi düşünüyorum.
Ben okul öncesi öğretmenliği lisans,
PDR yüksek lisans mezunuyum,
önümüzdeki eğitim yılında,
sınavsız ikinci üniversite hakkından
yararlanarak AÖF Sosyoloji veya Tarih okumayı düşünüyorum.
İkisi arasında karar veremedim henüz.
Ajandayı 4 ana bölüme ayırmanı tavsiye ederim. Birinci bölüm yıllık plan, ikincisi haftalık, üçüncüsü yapılacaklar dördüncüsü de notlar şeklinde. Kendi ajandamın yıllık ve haftalık bölümlerini ekliyorum. Kendin bu sayfaları aynı şekilde çizebilirsin.Planlama için. Calismiyorum. Gelecek planları ve haftalık planlar için kullanmak istiyorum. Aralara da notlar falan alarak
Ben de önceden haftalık planlama yapıyordum. Son iki aydır aylık plana döndüm. Her hafta uğraşmak yerine ay başında hazırlayıp buzdolabına asmak daha kolay geldi bana.Aylık yemek planı fikri güzel geliyor kulağa.
Daha önce hazırlayıp uyguladınız mı?
Ben genelde haftalık planlarım.
Çok teşekkür ederimAjandayı 4 ana bölüme ayırmanı tavsiye ederim. Birinci bölüm yıllık plan, ikincisi haftalık, üçüncüsü yapılacaklar dördüncüsü de notlar şeklinde. Kendi ajandamın yıllık ve haftalık bölümlerini ekliyorum. Kendin bu sayfaları aynı şekilde çizebilirsin.
Ajandayı 4 ana bölüme ayırmanı tavsiye ederim. Birinci bölüm yıllık plan, ikincisi haftalık, üçüncüsü yapılacaklar dördüncüsü de notlar şeklinde. Kendi ajandamın yıllık ve haftalık bölümlerini ekliyorum. Kendin bu sayfaları aynı şekilde çizebilirsin.
Kolay gelsin:)
Valla ben de sevdim. Tek sıkıntısı boyutu biraz büyük, bugün işe getirdiğim çantama sığmadı. Elimde taşıdım.Ben bu ajandayı çok seviyorum :)
Çantanı da büyüt sorun kalmasınValla ben de sevdim. Tek sıkıntısı boyutu biraz büyük, bugün işe getirdiğim çantama sığmadı. Elimde taşıdım.
Güzel çözüm:))Çantanı da büyüt sorun kalmasın
Evet minimalizme aykırı aslında benim de 1 tane:) 1 tane de valiz aldım malum 4 çocukla gidiyoruz her yereGüzel çözüm:))
Valla 3 tane çantam var hepi topu. Başlarına bir iş gelmediği sürece yeni çanta almam.
Çocuklarla çıkmak için büyük sırt çantası var bizde de:))Evet minimalizme aykırı aslında benim de 1 tane:) 1 tane de valiz aldım malum 4 çocukla gidiyoruz her yere
Ya ben burayı mia nın konusu sandım
Ya ben burayı mia nın konusu sandım
Teşekkür ederim. İki yemeği de severim:)Yemek listeside güzel olmuş
bende haftalık menüme mantar et sote ve fırında sulu köfte ekleyeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?