Popüler Konu Verimli Rutin

Aylık yemek planı fikri güzel geliyor kulağa.
Daha önce hazırlayıp uyguladınız mı?
Ben genelde haftalık planlarım.

aa okul öncesi hayallerimin bölümü :)
çok istedim ama olmamıştı..
seneye istanbul üni uzaktan eğitimle çocuk gelişimi okumak niyetindeyim :) o sebeple iki yıldır üstten ders alarak hafiflettim sosyolojiyi :)
yaz okulu da geldi o da bi avantaj olacak inşaallah :)
kendi eğitim yerimi açma hayalim var : o sebeple eğitim ve kurslarla geçirmek istiyorum önümüzdeki 4 yılı :) nasip tabi.. çaba ve tevekkül ile.. :)

Planlama için. Calismiyorum. Gelecek planları ve haftalık planlar için kullanmak istiyorum. Aralara da notlar falan alarak
Ajandayı 4 ana bölüme ayırmanı tavsiye ederim. Birinci bölüm yıllık plan, ikincisi haftalık, üçüncüsü yapılacaklar dördüncüsü de notlar şeklinde. Kendi ajandamın yıllık ve haftalık bölümlerini ekliyorum. Kendin bu sayfaları aynı şekilde çizebilirsin.

Eklentiler

• FDB9A1FB-8A58-42F9-9B68-031778777C50.jpeg
    71,8 KB · Görüntüleme: 142
  • E66BB20C-567C-4E96-96C9-77E40A97CBA9.jpeg
    105,6 KB · Görüntüleme: 139
Aylık yemek planı fikri güzel geliyor kulağa.
Daha önce hazırlayıp uyguladınız mı?
Ben genelde haftalık planlarım.
Ben de önceden haftalık planlama yapıyordum. Son iki aydır aylık plana döndüm. Her hafta uğraşmak yerine ay başında hazırlayıp buzdolabına asmak daha kolay geldi bana.

Merhabalar,

Sabah işe geldim. Masam evrak dolmuş
Herkes birşeyler istiyor:) Hepsini ajandama yazdım. Önceliklendirmemi yaptım. Sıraya göre işleri halletmeye başladım. Az önce ara verip aylık yemek planını hazırladım. Görseli ekleyeceğim.
İşyeri Mayıs ayı planını da oluşturmam gerekiyor.

Çok teşekkür ederim elecda
Hemen başlıyorum

Ben bu ajandayı çok seviyorum :)

bende aylık ve haftalık yemek düzenim bi türlü tutmuyor canimi ne isterse onu yiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…