Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın Hanımlar,
Evden koşarak uzaklaştım ve işe geldim:)
Bugün ayın son günü olduğu için aylık raporlama işlerim var. Öğle arasında bu ayın harcamalarını çıkarmayı istiyorum.
Herkese güzel bir gün diliyorum.
Sevgili @benben00 sağolsun bu mesajımı beğenmiş ve ben de taa 2017 Kasımında yazdığım mesajı yeniden okudum, neler dilemişim neler olmuşa bir bakma fırsatı yakaladım.
Yaşım 41 artık. İkizlerim iki yaşında. Kreşe gidiyorlar ve 4 dil öğreniyorlar. Yurtdışına taşındık ailecek. Burda bahçeli bir ev aldık. Ve yurtdışında üniversitede akademik kadroya kabul aldım, çalışıyorum ama yoğun değil tam kararınca. Evime, aileme zaman ayırıyorum. Kendime henüz o kadar da istediğim kadar değil. Üzerinde çalışıyorum.
Günaydın Hanımlar,
Evden koşarak uzaklaştım ve işe geldim:)
Bugün ayın son günü olduğu için aylık raporlama işlerim var. Öğle arasında bu ayın harcamalarını çıkarmayı istiyorum.
Herkese güzel bir gün diliyorum.
@elecgecmis olsun canim.
Daha iyiyim. Çok teşekkürleriyimisin biraz daha :) elecda
Kolay gelsin şimdiden.
Ben de sürekli uyumak istiyorum. İpek bu ara geceleri uyumuyor.Bende ay sonu harcama birikim listelerini düzenledim
Mayıs hedefi yazmam lazım
Bir de bana enerji lazım hep uyumak istiyorum
Teşekkür ederim. Siz de yazın böyle. İnsan dönüp baktığında neyi neden nasıl yaptığını ya da yapmadığını sorguluyor. Bir çeşit olgunlaşma. Bir çeşit öz eleştiri de.Ne güzel..
Önce üst paragrafı, sonra alt paragrafı okudum.
hayallerinize kavuşmanız çok sevindirici.
Bende çoğu zaman 5 sene sonra görmek istediğim hayatı yazıp, ilerde okumayı düşünmüşümdür.
Henüz hayata geçiremedim :/
ahahahahahah tabi anlatırım :)Sen hayallerdeki hapla beslenme olayını bulmuşsun sanki :)
Alışılmadık bir beslenme tarzı. Doktor kontrolünde veya yönlendirmesi ile yapıyorsun? Veya bir sabah kalkıp ben artık böyle besleneceğim mi dedin?
Sürecini biraz anlatabilir misin??
Evet,çok doğru söylüyorsunuz, bir çok inanç sisteminde bu keşfedilmiş ve oruç var,uzakdoğu inanışlarında özellikle zaten çok az ve az çeşit yeniyor, ramazan orucunda bir de sağlıklı beslenilse özellikle şekerle hurma ile açılmasa o 1 ay herkese ciddi bir detox olacak.Evet ameliyat olması benim için de özverili bir davranış. Olmasaydı neden olmadın asla demezdim. Çünkü bıçak altına yatmayı ben çok ciddi bir olay olarak algılıyorum. Umarım o benim kadar önemsemez kesilip biçilmeyi. Ben de travmatik bir olaydır çünkü ameliyat. Sırf bu yüzden normal doğum yapmış bir insanım:)))
Ayşegül Çoruhlu’ya bayıldım. Kitabı hücresel bazda olup bitenleri anlatmış. Neyi neden yaptığımı bilmiyorsam ben kolay ikna olamıyorum. Ama Alkali Diyet kitabında herşeyi nedenleri ile açıklamış. Bu sebeple benim için çok faydalı oldu. Bahsettiğin kitabı kitapçılarda gördüm. Çok satanlar arasında ne zamandır. Henüz okumadım. Ama kapağındaki otofaji olayını geçen sene Ramazan ayında nette araştırma yaparken okumuştum. Ve açlığın, oruç tutmanın hücresel bazda ne kadar faydalı olduğu konusunda ikna olmuştum. Oruç tut sıhhat bul sözünü sadece organların dinlenmesi olarak algılardım ama meğer hücreler dahi yenileniyormuş. Bir de aralıklı oruçtan bahsetmiş sanırım kitap. Onu da geçen sene denemiş ve çok faydasını görmüştüm. Bize şimdiye kadar yemek ye ki hasta olma denirdi ama aç kalmanın da ne tür mucizeler yaptığını öğrenmek benim ufkumu genişletti.
ayy ayni durum bende de var aöf ne bölümü okuyorsun?Hayırlı günler kardeşlerim
Bahardan mıdır ikiüç kg aldık ondan mıdır yoksa günlerdir koşturuyorum ondan mıdır fazlasıyla yorgun hissediyorum ve modum düşüyor
Neyse ki yarın tatil inşaallah dinlenebilirim
İki gündür bezi bırakıp tuvalet alışkanlığı kazandırmya çalışıyorum opluma
Dün epey zordu ancak bugün daha iyiiz hamd olsn
Haftasonu y lisans derslerim için şehir dışına yolculuk başlıyor
Açıköğretim sınavlarının ilki bitti çok kötü değil ancak finallere sağlam hazırlanmam gerek
Ayrıca proje ödevi için konu belirleyip araştırmaya başlamam gerek
E ramazan geliyor manevi anlamda da yapılacaklar var
Biraz uyusam dinlensem evin tüm işleri bitmiş olsa ne güzek olur değl mi?
Mantıklı düşünüp akıllı planlı ilerlemem gerek ama şu an o modda değilim
Kalkıp bi kahve içsem bir de namazımı kılsan biraz daha rahatlayabilirim sanırımmn
@elecda çok geçmiş olsun
Bu ay sendikal haklardan elde ettiğimiz 1400 tl nin 1200 üne bir çeyrek ve bir kolye zinciri aldım
Beklenneyen bir gelirdi güzel oldu
Bereketli olsun
Farklı şehirlerde olunca yatılı misafir kaçınılmaz oluyorSelamlar Hanımlar,
Dün akşam misafirlerimiz gitti. Ev göçüyor şu an Yatak odasından başlayıp, bütün evi düzenleyeceğim. Akşama kadar uğraşırım muhtemelen. Hazır elim değmişlen kışlık montları falan da kaldırayım. Kışlık kıyafetlerimi gözden geçireyim. Temizlikçi abla aradı, yarın gelecekmiş. Ayda bir geliyor. Tam denk geldi. Evi bugün toparlarım o da yarın temizler. Ay hafta sonu da kızkardeşim gelecek. Herkesin evinde uyuduğu misafirlik talep ediyorum:)
Selamlar Hanımlar,
Dün akşam misafirlerimiz gitti. Ev göçüyor şu an Yatak odasından başlayıp, bütün evi düzenleyeceğim. Akşama kadar uğraşırım muhtemelen. Hazır elim değmişlen kışlık montları falan da kaldırayım. Kışlık kıyafetlerimi gözden geçireyim. Temizlikçi abla aradı, yarın gelecekmiş. Ayda bir geliyor. Tam denk geldi. Evi bugün toparlarım o da yarın temizler. Ay hafta sonu da kızkardeşim gelecek. Herkesin evinde uyuduğu misafirlik talep ediyorum:)