Popüler Konu Verimli Rutin

Gayet güzel toparlamışsın bence

Kısa Belgesel Önerisi-Youtube
Kırmızı- Abdurrahman Demir
Birkaç gündür sizin yazılarınızı okuyorum. Ama kırmızıyı görünce heyecanlandım. Çok sevdiğim bi belgesel. Hatta birkaç kez izlemişimdir. Belgeseldeki kadını da bilirim. Konyalıyım Konya'da çok kez görmüş , yanından herkes gibi klasik 'akli melekelerini yitirmiş herhangi biri ' diye düşünüp geçerdim. Youtubeda belgeselinin çekildiğini ve o akli melekelerin nasıl yitirildiğini (yitirilmiş mio o da tartışılır ya ) öğrendiğimde çok duygulanmıştım. Ayrıca belgeseli de çok başarılı buldum..Hayat yaşadığımız en enteresan deneyim

Günaydın kızlar,

Otuz Milyon Kelime bitti. Kitabın sonunda dernekler listesi vardı. Keşke bu şekilde çalışan dernek bulup bende faaliyetlerine katılsam diye düşündüm. Otuz Milyon Kelime Tr gibi bir dernek...

elecda kitabı okuma listende yukarılara çekebilirsin. 0-3 yaş eğitimine aşırı önem veriliyor, sanırım daha erken okuman İpek için daha iyi olacaktır. Aslında bir çoğu ilgili annelerin yaptığı şeyler ama yine de keşke kızım bebekken okusaymışım dedim bazı yerlerde. Minik bebeği olanlara özellikle tavsiye edebilirim.

Merhaba herkese... Bu hafta da bitiyor. Nasıl geçti anlamadım. Bu aralar üzerimde rehavet var. Bazı rutinlerimi aksatıyorum. Biraz arkadan ittirmeli bir şekilde devam ediyorum. Bullet journal’ımda her hafta hedeflerimi yazıyorum. Yarısını gerçekleştirsem de olsun. Bu aralar olduğu kadar olsun.

İki tane kitap okudum bu ay; Ayşegül Çoruhlu - Alkali Diyet, Hakan Günday- Kinyas ve Kayra.İkisini de çok beğendim. İlk defa tanıştığım yazarlar, özellikle Hakan Günday’ın yazımını çok sevdim.

Şimdi Murathan Mungan- Kadından Kentler kitabını okuyorum. Bu ikinci okuyuşum, ilkini 25 yaşında taze, çıtır bir kadınken okuyup çok beğenmiştim. Tekrar okumak istedim. Ben bir Murathan Mungan hayranıyım. Kalemine, edebiyatına ve zekasına saygım sonsuz. En zevk alarak okuduğum romanlar ona aittir.

Hayatımda umut verici bir gelişme oldu bir de. Daha önce bahsetmiştim. İkinci kez anne olmak istediğimden. 5 yıl oldu ama bir kere bile hamile kalmadım.

Eşimde varikosel vardı ve bu hamile kalamamamda önemli olabilecek bir etkendi. Eşim ameliyat olmaya karar verdi. Muayene oldu ve bir hafta sonra ameliyat için gün aldı. Kaç senedir gündemimizde olan bir konuydu ama eşim cesaret edemiyordu. Ben de bir heyecanlandım, umutlandım tekrar:)

Bu sene acil durum parası biriktirmiştim. Ameliyat parasını burdan ödeyeceğiz. Ne güzel birşeymiş. İnsanın hazır parasının bulunması. Valla çok sevdim. Ufak ufak biriktirmeye devam edeceğim.

Biz iyiyiz, senin de iyi olmana çok sevindim. Fırsat buldukça bekliyorum.

Çok etkilenmiştim ben o belgeselden.
Hoş geldiniz bu arada

Hissettin sanırım, dün başladım ben de Otuz Milyon Kelimeye:))

Hakan Günday’ı çok duydum. Sen de önerince kendisini listeye almam gerektiğini anladım:))
Muratham Mungan’ı ben de çok severim. Ama söylediğin kitabını okumadım. Onu da ekleyeyim. Zaman kısıtlı, okunacak kitap çok fazla, nasıl olacak bilmiyorum. Ben de dün Azra Kohen-Gör Beni ve Otuz Milyon Kelimeye’ye başladım.

Bebek için yeni gelişmelere çok sevindim. İnşallah Allah en kısa zamanda nasip eder.

Selamlar
Bugün benim için iş günü ve elektronik sadeleşme günü. Öğle arasında whatssapp temizliği yapacağım. Bir de İnstagram’de takip ettiklerime bir bakacağım. Takip etmekten keyif aldığım bazı hesapları yazayım.
kardelencergin
saffetemretonguc
turkisiminimalizm
annenin.icsesi

ŞİFA OLSUN SAĞSALİM ATLATIN BU DÜRECİ HAYIRLA KAVUŞUN KUZUNUZA..

MADDİ BİR DAYANAK OLMASI BÜYÜK RAHATLIK ÇOK İYİ YAPMIŞSINIZ

merhabalar.teşekkür etmek istiyorum.çok güzel paylaşımlarınız var.dip bucak okuyamasamda önemli kısımları atlamamaya çalışıyorum.ve favori sınırım neredeyse dolmak üzere :))
ben burdaki özür dileme kısmının kaç yaşında başladığını yada çocuk kaç yaşında özür için bilinçlenmeye başladığını merak ediyorum.4 yaş diye okumuştum bi yerde ama sizede sormak isterim bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?teşekkür kısımları bizde neredeyse iki yaşında başlamıştı büyük oğlum şuan 3,5 yaşında yavaş yavaş özürlerede başladık ama ?

Son düzenleme:
Ben teşekkür ederim. Faydalı oluyorsa ne mutlu bana. Kızım 4-4,5 yaş arasında özür dileme konusunda bilinçlendi. Ancak bu genel geçer bir durum mudur yoksa çocuk bazında mı değerlendirmek gerekir bilemiyorum. Şu an 5,5 yaşında. Teşekkür etme ve özür dileme tamamen oturmuş vaziyette.

fazlasıyla faydalanıyorum.
şuan üçbuçuk .özürü neden dilediğimizi az buçuk anlamaya başladı.öyle herşeyede özür dilemesini istemiyorum.atıyorum oyuncağı düştü kırıldı hemen özür dilemesini istemiyorum.çevremde var böyle çocuk neredeyse kapıyı yanlışlıkla çarpsa özür dilerim diyecek.bir iki eşim ısrar etti özür dile diye.mudahale ettim.onu kavrayacak bilinçte değildi.muhtemelen dördü doldurduğunda dahada oturacak bu konu.

Kaizen S yorumlarınız benim için kıymetli,hemen kitabı arastırmaya koyuldum ben de bebeğini güzel yetiştirmek için elinden geleni yapmaya calışacak bir anne adayıyım
diğer arkadaşların da benim gibi tecrübesiz anne adayı yada anneler için kitap oyun vs önerilerini sevgiyle kabul ederim

selam elecda instagram sayfan özel isminle değilse takip etmek isterim orda da böyle paylasımlar yapıyormusun
saffet emre hesabını ben de takip ediyorum ne kadar da naif biri değilmi?

Özür dilemeye zorlanan çocuk bir süre sonra herşeye özür dileyen bir insana dönüşebiliyor. Kızım özür dilemediğinde ya da teşekkür etmediğinde ben özür dileriz ya da teşekkür ederiz diyorum karşımdakine. Kızıma bir şey söylemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…