- 26 Mayıs 2018
- 8.190
- 38.699
- 548
- 51
Aynı durumdayız migren hususunda.Selamlar.
Sormak istediğim; Özellikle adet dönemlerimde yoğun migren ağrısı çekiyorum.
Neler önerirsiniz?
Bu sıralar yoğun geçiyor günlerim, kızım sağolsun kendini 23 nisandaki her gösteriye ekletmiş: )
Hem sınıf gösterisinde hem koroda hem de jimnastik grubundaki gösterisinde. Hepsinin kıyafetleri de ayrı olunca bana
iş çıkıyor. Sosyal olması hoşuma gitse de bir yere girseydi iyiydi: )
Dün evdeydim, işe gelmedim ama anladım ki ben ev hanımı olsam tembel birşey olup çıkarım sanırım: ( Dün hiçbirşey yapmadan koca günü bitirdim.
Çalışmak bana düzen ve disiplin sağlıyor sanırım.
Hoş geldinizMerhaba,
Tesadüfen gördüğüm bu başlığa yapışıp kaldımEn faydalı konulardan biri olmuş.
2017 de açılmış kesin bırakmıştır konu sahibi deyip en son sayfaya geldim kielecda nın istikrarı beni utandırdı
@willedwoman ın yatırım konusundaki kararsızlığı üzerine yazmak istedim.
Yatırımın hangi vadede hangi acil ihtiyaçlar doğrultusunda ne kadar bekletilebileceği gibi kişisel detaylar içerse de araştırdığım kadarıyla tavsiye edilen şunlar;
5 parçaya bölünüp 5/2 nin yani 2 parçanın daima eli rahatlatmak için (alım-satımlardaki pozisyonlar açısından)Tl de bırakılması
Kalan 5/3 ün ise farklı enstrümanlara yatırım yapılması
Yani 1 parça usd 1 parça euro 1 parça sterlin ya da altın gibi
Bunların alım zamanlarını (yüksekten almamak için)seçerken ise pariteyi (euro/usd ) baz alabilirsiniz(düşükse usd alınabilir tl ile yüksekse euro alınabilir gibi)
ve devamında da parite takibiyle hiç tl ye girmeden usd ile euro arasında dönüştürerek elinizdeki enstrümanı artırabilirsiniz
Parite düşük ise örn 1,13 ve altı usd yi euro ya çevirip
Parite yükseldiğinde örn 1’i,60 ve üzeri euro yu usd ye çevirdiğinizde aradaki fark sizin elinizdeki usd nizi de artırmış olur.
(Parite makaslarına göre bankalar farklılık gösterir bankanızı iyi seçmelisiniz)
İster uzun ister orta vade isterseniz al-sat çı olun daima piyasayı takip edeceğiniz bir siteye hergün göz atmanız da faydalı olacaktır.
Keyifle , sağlıkla yatırımlarımızı kullandığımız aydınlık günler olsun hepimize,
Sevgiler
İşyerimin müsait olması da büyük etken tabi. Bu konuda kendimi şanslı hissediyorum.ne güzel örnek..
Olaylara ılımlı ve pozitif yaklaşımınız sanırım o olayı çözülebilir hale getiriyor.
Ben olsam kızımı bırakamıyorum diyerek izin kullanır işe gitmezdim sanırım.
Merhaba binhüzünlühaz... Alexander Mauskas’ın yazdığı Migren isimli kitapta. Adet dönemi migreninin östrojen-progesteron hormonu miktarının değişmesinden kaynaklandığını anlatmış. Vücutta bu dönemde bulunan östrojen artışının migreni tetiklediği düşünülüyor. Östrojen fazla olunca kandaki magnezyum ve progesteron seviyesi düşüyormuş.Selamlar.
Sormak istediğim; Özellikle adet dönemlerimde yoğun migren ağrısı çekiyorum.
Neler önerirsiniz?
Bu sıralar yoğun geçiyor günlerim, kızım sağolsun kendini 23 nisandaki her gösteriye ekletmiş: )
Hem sınıf gösterisinde hem koroda hem de jimnastik grubundaki gösterisinde. Hepsinin kıyafetleri de ayrı olunca bana
iş çıkıyor. Sosyal olması hoşuma gitse de bir yere girseydi iyiydi: )
Dün evdeydim, işe gelmedim ama anladım ki ben ev hanımı olsam tembel birşey olup çıkarım sanırım: ( Dün hiçbirşey yapmadan koca günü bitirdim.
Çalışmak bana düzen ve disiplin sağlıyor sanırım.
Merhaba binhüzünlühaz... Alexander Mauskas’ın yazdığı Migren isimli kitapta. Adet dönemi migreninin östrojen-progesteron hormonu miktarının değişmesinden kaynaklandığını anlatmış. Vücutta bu dönemde bulunan östrojen artışının migreni tetiklediği düşünülüyor. Östrojen fazla olunca kandaki magnezyum ve progesteron seviyesi düşüyormuş.
Önerisi ise şu; PMS dönemindeki sıkıntıların azalması için magnezyum desteği kullanılmalı, adet döneminde (doktora danışılarak) ağızdan veya vajinal progesteron hapı kullanmayı öneriyor. Böylece vucuttaki östrojen fazlalığı dengelenebiliyormuş.
Bak şimdi merak ettim, yazdığını niye beğenmedin de sildin:)Yorumlarımı yazdım yazdım sildim :)
kafamı toparlayınca tekrar yazacağım şu dört anlaşma konusuna :)
Bak şimdi merak ettim, yazdığını niye beğenmedin de sildin:)
Çok güzel özetlemişsinelecda
Bende kitabı okurken çok fazla varsayımda bulunduğumu fark ettim, bu konuda gelişim göstermek çok güzel ama kitapta da dediği gibi 1. anlaşma en zoru. Çabalamak gerekiyor durmadan.
3. Hiç bir şeyi kişisel algılama kısmında şuna benzer bir örnek vardı, diyelim ki çok fit bir insansınız karşınızda ki size şişman dese buna üzülür müsünüz? Sonuçta kendinizi en iyi tanıyan insan kendinizsiniz. Size söylenen şey karşıdakinin gördüğü şeydir, tam olarak gerçek değil. Benim çok hoşuma gitmişti bu örnek. 4. Anlaşmaya ciddi bir takıntım var. Çok yorucu bir yaşam tarzı, törpülemeye çalışıyorum. Evde temizlikçi çalıştıramıyorum bile bu yüzden ya düzgün, tam istediğim gibi olmazsa diye diye kaç yıldır erteliyorum bir yardımcı bulmayı.
Bu uykusuz halimle karmakarışık yazıp biraz yolu açayımMia-
Çok güzel özetlemişsinelecda
Bende kitabı okurken çok fazla varsayımda bulunduğumu fark ettim, bu konuda gelişim göstermek çok güzel ama kitapta da dediği gibi 1. anlaşma en zoru. Çabalamak gerekiyor durmadan.
3. Hiç bir şeyi kişisel algılama kısmında şuna benzer bir örnek vardı, diyelim ki çok fit bir insansınız karşınızda ki size şişman dese buna üzülür müsünüz? Sonuçta kendinizi en iyi tanıyan insan kendinizsiniz. Size söylenen şey karşıdakinin gördüğü şeydir, tam olarak gerçek değil. Benim çok hoşuma gitmişti bu örnek. 4. Anlaşmaya ciddi bir takıntım var. Çok yorucu bir yaşam tarzı, törpülemeye çalışıyorum. Evde temizlikçi çalıştıramıyorum bile bu yüzden ya düzgün, tam istediğim gibi olmazsa diye diye kaç yıldır erteliyorum bir yardımcı bulmayı.
Bu uykusuz halimle karmakarışık yazıp biraz yolu açayımMia-
Bence de gayet güzel yazmışsın. Bence yardımcı alıp beklentilerini ilk günden net ve detaylı ifade edersen sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum.Yok çok güzel anlatmışsın :)
Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Hepsini not aldımMerhaba herkese Dört anlaşmayı sevdiyseniz ; Pierre Franckh ' in " Rezonans Kanunu" ve Joseph Murphy ' nin " Bilinçaltının Gücü " kitaplarını tavsiye ederim içerikleri daha derindir. Bu ikisini tek geçerim..
Kitapları incelemek isterseniz 1000kitap.com adresinde gerçek okuyucuların alıntıları, yorumları ve kitapların puanı bulunmakta. Ben kitap almadan önce mutlaka o sitenin değerlendirmelerine bir göz atarım iyi okumalar şimdiden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?