Selamlar Hanımlar,
Yorucu bir hafta sonundan sonra en sevdiğim gün olan pazartesiye başlamış bulunuyorum.
Sabah 06:30'da uyandım. Kalkıp direkt mutfağa gittim ve camı açıp nefes egzersizi yaptım. Sonrasında soğuk su ile yüzümü yıkayıp, dişlerimi ve dilimi fırçaladım. Limonlu suyumu hazırladım, içerken biraz dışarıyı seyrettim.
Kahvaltıyı hazırladım. Ela'yı uyandırmaya gittim. Biraz yanına uzandım. Sarıldık, sohbet ettik. Hazırlanmasına yardım ettim. O sırada İpek uyandı. Ela onun yanına gitti ben de omlet yaptım. Kahvaltı yapıp çıktılar.
Abla gelene kadar İpek ile oynaştık biraz. Beyazları makineye attım. Sonra kendi kahvaltımı hazırladım. Yağda yumurta, beyaz peynir, siyah zeytin, 1 çay bardağı ceviz ve çaydan oluşan kahvaltımı yaptım. Kendime bir Türk kahvesi ısmarladım. Kahve sonrası 10 dakika egzersiz yaptım ve banyoya girdim. Uzun ve keyifli bir banyo yaptım. Hafta da bir tüm vücuduma kese yapmaya çalışıyorum. Bugün yaptım. Çıktıktan sonra yüz serumu, koltuk altı kremi ve dudak balmı sürdüm. Ayaklarıma yoğun bir krem sürüp pamuklu çorap giydim. Saçlarımı kurutup fönledim.
Evi dolaştım. Etraftaki ufak tefek dağınıklığı topladım. Bugün salon ve antre düzenleme günü olduğu için antre ve salondaki tüm çekmeceleri gözden geçirdim. Atılacak etkinlik kağıtları birikmiş, onları attım. Salonda İpek'in oynamadığı oyuncakları ayıklayıp kilere kaldırdım. Çiçekleri suladım.
Ev ile işim bitince bilgisayarın başına oturdum. Bir eğitim videosu seyrettim. E-postalarıma baktım. İş işle ilgili bazı konuları hallettim. Şimdi de buraya yazıyorum:)
Az sonra biraz kitap okuyacağım, abla ile birlikte yeni bir çorba tarifi deneyeceğiz ve Ela'yı okuldan almak üzere yürüyüşe çıkacağım.
Bütün bunları, sırasını tek tek dün akşam kafamda planlamış sonrasında ajandama yazmıştım. Saat 12:30 itibariyle geldiğim noktadan son derece memnunum. Bir söz vardır "Bugün, dünden başlar". Bu söze inanıyorum. Eğer bir gün önceden, ertesi günü detaylı planlarsanız, beyniniz sanki o günü yaşamışsınız gibi kendini programlar ve herhangi bir aksilik olmadığı sürece o şekilde hareket edersiniz.
Verimli bir hafta diliyorum herkese
Sevgiler