Popüler Konu Verimli Rutin

Hayvanlar üzerinde deney yapan kozmetik firmaları:
Air Wick, Axe, Avon, Biotherm, Braun, Cacharel, Calgon, Carefree, Clear, Comfort, Dolce & Gabbana, Donna Karan, Dove, Durex, Estee Lauder, Febreze, Finish, Garnier, Gillette, Giorgio Armani, Glade, Head & Shoulders, Helena Rubinstein, Hugo Boss, Ivory, Johnson & Johnson, Kerastase, L’Oreal, L’Occitane, Lacoste, Lancome, Listerine, Lux, M.A.C., Max Factor, Maybelline, Mr. Clean, Neutrogena, Nivea, Olay, Old Spice, Organix, Pampers, Pantene, Procter & Gamble, Purex, Ralph Lauren, Reckitt Benckiser, Schwarzkopf, Signal, Tommy Hilfiger, Vaseline, Vichy, Vicks, Victoria’s Secret, Yves Rocher.

ben yaklaşık 15 yildir loreal kullanıyorum :KK43: çok üzüldüm okuyunca. Hangi marka alacağım şimdi ? Yuz kremi , temizleme jeli, kırışıklık karşıtı, rimel vb...

Bende uzun süre doğal sabunla yıkadım bedenini hala bu sabunlarla yıkıyorum ama büyüdükçe gözlerim yanar diye panik yaptı birkaç kez yandığından şampuan bile kullansam yanıcak diye bağırıyor şuan bizde şöyle kapa gözünü diye göstersemde panikten ötürü anlamıyoruz bir sğre daha şampuanla devam edicez.İçim bu konuda hiç rahat değil gerçi.
Antredeki dolabınız çok toplu benim ikeadan aldığım bir askı sistemi var üstü şapka koymak için ama o üstte şapkadan başka herşey var desem yeri yarın oraya el atmam lazım.çanta askısıda çok kullanışlı bir aparata benziyor.bulursam edineyim.
Naturalive'in bebek şampuanı diye bir ürünü var. Bir ara denemek için almıştım. Göz yakmıypr, saçları da güzel temizliyor ancak kızımın saçları uzun olduğu için çok karıştırıyordu. Açmakta epey zorlanıyordum. Bu durumu sabunda yaşamıyorum. Erkek çocuğu için kullanışlı olabilir. Bir inceleyin isterseniz.
Antre dolabımız sürekli karışan bir alan ama çanta düzenleyici ve kutular ile çok hızlı toparlanabiliyor. Şapka-bereleri bir kutuda muhafaza ediyorum ancak sayı olarak azlar. Hepimizin ikişer tane var.
Çanta düzenleyici benim çok faydalı bulduğum bir ürün. Ancak çantaları içi boş asmakta fayda var. Ben dolu astığımda, ağırlıktan kaynaklı aşağı çektiği için askılarının yıprandığını fark ettim. Boş asınca sorun olmuyor.

ben yaklaşık 15 yildir loreal kullanıyorum :KK43: çok üzüldüm okuyunca. Hangi marka alacağım şimdi ? Yuz kremi , temizleme jeli, kırışıklık karşıtı, rimel vb...
Benim tecrübe ettiğim, hayvanlar üzerinde deney yapmayan 3 marka var. Body Shop, Naturalive ve Tru Eco Beyond. Üçünden de gayet memnun kaldım. İnternette uzun bir liste var ancak çoğu marka tanıdık gelmedi.
Bir de aslında cilt bakımı için kimyasal içerikli ürünlere sandığımız kadar ihtiyacımız yok. Bir kitap fotoğrafı yükleyeceğim. Bu kitapta yiyemediğimiz hiç bir şeyi cildimize sürmeme iz gerekitiği yazıyor ve güzel cilt bakım önerileri var.
Ben bu kitapta yazdığı şekilde önce limonlu su ile yüzümü temizliyorum, demlenmiş-soğumuş ıhlamur ile tonik olarak yüzümü tekrar temizliyorum. Zeyinyağı-Limon-Su karışımı ile de nemlendiriyorum. Sonuç bir çok üründen çok daha başarılı.
Maskeleri yapmaya henüz başlamadım ama güzel tarifler var.
Daha önceden Loreal'in hayvanlara yaptıkları konusunda bilgi sahibi değildiniz ama bundan sonra lütfen satın almayın. Bireysel olarak sadece bu şekilde bu can yağmasının karşısında durabiliriz.

IMG_2470.JPG

Plus kanvas adında bir siteden almış arkadaşlar. Oraya bakacağım. İşyerğndeki ofisim için.
Oradan kardeşim de alışveriş yapmıştı. Memnun kalmıştı. Mudo concept'in sitesine de bakmanı tavsiye ederim. Çok güzel tablolar var. Ben dün mağazasına da gittim. Beğendiklerimin ölçüleri uymadı.

Oradan kardeşim de alışveriş yapmıştı. Memnun kalmıştı. Mudo concept'in sitesine de bakmanı tavsiye ederim. Çok güzel tablolar var. Ben dün mağazasına da gittim. Beğendiklerimin ölçüleri uymadı.
Çok teşekkür ederim. Bakıp inceleyeceğim.

Ankara'da Çocukla Nereye Gidilir?
1) Sinema-Oyun Alanı: Kızımla avm'ye gitmeyi çok tercih etmiyorum. Çünkü hem her gördüğünü istiyor hem de kalabalık beni yoruyor. Ancak sinemalar hep avm içerisinde olduğu için, arada gidiyoruz. Çocukla gitmeyi tercih ettiğim avm Arcadium. Sinemanın hemen yanında çocuk oyun alanı var. Çocuk oynarken çay-kahve içilebiliyor. Ayrıca küçük ve ulaşımı rahat bir yerde. Haftasonu gideceksek öğlen 12:00 ye kadar gidip gelmeyi tercih ediyorum. Sabah saatlerinde tenha oluyor.
2. MTA Müzesi: Son 2 yıldır herhalde 20'den fazla gitmişizdir. Otopark problemi yok. Müze çok ferah. İçeride uzay, taşlar, dinazorlar, dondurulmuş hayvanlar gibi çocukların ilgisini çeken bir sürü şey var. Müze MTA'nın yüzüncü yıl kapısında.
3. Cumba Çocuk Kitap Evi: Çukurambar'da yer alan bir çocuk kitapçısı. Üst katta atölye çalışmaları da yapılıyor ancak biz hiç kattılmadık. Kızımla girip kitapları inceliyoruz ve seçtiklerinin hepsini okuyorum. Beğendiklerimizi satın alıyoruz. Bazen de hiç birşey almadan çıkıyoruz. Oturma ve yayılma alanları keyifli, çay-kahve, kurabiye satın alabiliyorsunuz. Keyifli bir yer.
4. Göksu Parkı: Eryaman'da yer alıyor. Gölün etrafında bir sürü ördek ve kaz var. Genellikle simit alıp gidiyoruz. Hem hayvanları besliyor hem de simit- ayran şeklinde piknik yapıyoruz:) Gölün etrafını dolaşan bir tren var. Kızım ona binip gezmeyi seviyor.
5. Eymir Gölü: Eymir Gölü ODTÜ arazisi içerisinde yer alıyor. Biri Oran'da TRT'nin ordan diğeri de Gölbaşından olmak üzere iki girişi var. Eymir benim çok sevdiğim ve nefes aldığım bir yer. Yürüyüş yapıyoruz. Kozalak ve taş topluyoruz. Bazen liste yapıyorum onları bulmasını istiyorum.
6. Akvaryum: Ikea'nın orada, yani şehrin diğer ucunda yer alıyor:)) Yol uzak ancak güzel bir akvaryum ve keyifli vakit geçiriyoruz.
7. Anıtkabir: 10 Kasım hariç diğer resmi bayramlarda ailecek gidiyoruz. Kızım henüz Atatürk'ün öldüğünü bilmiğo yüzden 10 Kasım'da gitmiyoruz. Ancak resmi bayramlarda çok kalabalık olduğu için diğer zamanlarda da götürüyorum. Aslanlı yolu seviyor, Atatürk'ün okuduğu kitapları inceliyoruz.
8. Ahlatlıbel: Yazın çok keyifli olan bir yer. Haftasonu alıyoruz piknik örtüsü, termosa çay, biraz da kahvaltılık doğru Ahlatlıbel'e. Mangal yapılamayan bir piknik yeri olduğu için seviyorum. Uçurma uçuruyoruz, top oynuyoruz, bisiklete biniyor. Bütün günü geçirdiğimiz oluyor.
9. Kuğulu Park: Şehir merkezine metro ile gitmeyi tercih ediyorum. Kızımın çok hoşuna gidiyor. Kuğulu parkta kuğuları besledikten ve çocuk parkında biraz oynadıktan sonra İş Bankası Yayınları ve Yapı Kredi yayınlarına uğruyoruz. Kitap seçiyoruz.
10. Restaurantlar: Benim tercihim oyun alanı olan ancak başında bir görevli olan yerlerden yana. Ayrıca camekandan çocuğumu görebildiğim yerleri seviyorum. Ümitköy'de Müslüm Usta açıldı. Oyun alanı çok başarılı. İçeride bir abla var. Çocuklara resim yaptırıyor. Fiyatlar biraz yüksek olmakla birlikte kebaplar muazzam:))
Gordion'nun yanında Luppa var. Çocuk oyun alanı ayrı. Başında sorumlu var. Telefon bırakıyorsunuz. Çocuğunız çıkmak istiyor diye arıyorlar. Kendiniz alıyorsunuz.
Henüz gitmediğimiz ancak aklımda olan yerler: Altınköy, Ankara Kalesi, Havacılık Müzesi, Rahmi Koç Müzesi, İlk Meclis, Ptt Pul Müzesi, Anadolu Medeniyetleri Müzesi

Konuyu baştan sona okudum.Çok beyendim.Beni yoran iki şey var evde birincisi çocukların oyuncakları ikincisi eşimin topladığı yağlıboya resimler.
Maddi imkanlarımızı düzeltip evimizi buyutursek paylaştığınız ev düzenleme fikirlerini uygulamak isterim.

Ben de bir defter aldım elime. Önce zihnimi yoran şeylerin listesini yaptım. Evde en çok zorlandığım , yapmayınca gerildigim, en çok ertelediğim islerin listesini yaptım.

Sonra günlük plan hazırladım. Yapılacak isleri listeledim önem sırasına gore ayırdım.

Simdi iş zamanı :)

Konuyu baştan sona okudum.Çok beyendim.Beni yoran iki şey var evde birincisi çocukların oyuncakları ikincisi eşimin topladığı yağlıboya resimler.
Maddi imkanlarımızı düzeltip evimizi buyutursek paylaştığınız ev düzenleme fikirlerini uygulamak isterim.
İnşallah isteklerinize kavuşursunuz. Oynamasığı oyuncakları düzenli aralıklarla evden gönderseniz?

Ben de bir defter aldım elime. Önce zihnimi yoran şeylerin listesini yaptım. Evde en çok zorlandığım , yapmayınca gerildigim, en çok ertelediğim islerin listesini yaptım.

Sonra günlük plan hazırladım. Yapılacak isleri listeledim önem sırasına gore ayırdım.

Simdi iş zamanı :)
Güzel bir başlangıç :super:

Naturalive'in bebek şampuanı diye bir ürünü var. Bir ara denemek için almıştım. Göz yakmıypr, saçları da güzel temizliyor ancak kızımın saçları uzun olduğu için çok karıştırıyordu. Açmakta epey zorlanıyordum. Bu durumu sabunda yaşamıyorum. Erkek çocuğu için kullanışlı olabilir. Bir inceleyin isterseniz.
Antre dolabımız sürekli karışan bir alan ama çanta düzenleyici ve kutular ile çok hızlı toparlanabiliyor. Şapka-bereleri bir kutuda muhafaza ediyorum ancak sayı olarak azlar. Hepimizin ikişer tane var.
Çanta düzenleyici benim çok faydalı bulduğum bir ürün. Ancak çantaları içi boş asmakta fayda var. Ben dolu astığımda, ağırlıktan kaynaklı aşağı çektiği için askılarının yıprandığını fark ettim. Boş asınca sorun olmuyor.
Uni nin şampuanını kullanıyorum elecda oğlumun saçları uzun kıvırcık olduğuna kısa duruyor ama su değdiğinde omuz altında gün içinde de topluyoruz seneye kestirmeyi düşünüyoruz.o kadar az kullanıyorum ki şampuanı sürüp elimle masaj yapıp açtırıyorum.
Bugün 3 çanta attım. Yarın devam içi boş asıyorum askıya el atamadım ama bugün çok topladım yarın da askıyı çantalardan kurtarıcam ve oğlumun küçülmüş eskimişlerini halledicem kısmetse.

Merhaba.
Bir süredir o yazdığınız maddeleri bende uygulamaya hayatımı değiştirmeye düzenlemeye çalışıyorum. Birkaç ayda bile kendimi değiştirdim kendimi düzenledim diyebilirim. Bunu bende hayatımın her alalına dökmeyi hedefliyorum.
Bişeylerin çabasındayım.
Ve bende anneyim.
Sadece ilk sayfayı okuyup yazdım. Vaktim oldukça diğer sayfaları okumaya çalışacağım :)

Günaydın :)

Ben gülmeyi ve güldürmeyi çok seven bir insanım. O yüzden genelde selamlarımda, hitaplarımda hep bir gülümseme vardır.

Sizlere de kocaman bir gülücükle günaydın demek istiyorum :)

elecda elecda gerçekten iyi ki varsın.

Çevremizde o kadar çok bilgi var ki; fakat bunun hangisi bize uygun hangisi değil bilmeden herşeye sahip olma, herşeyi çocuklara verme derdine düşüyoruz çoğunlukla.

Aslında önemli olan bize neyin faydalı olabileceği.

Burada verdiğin örneklerle, gösterdiğin şeylerle tam da bu noktada destek oluyorsun.

Teşekkürler :)

Bu arada benim oğlum da 16 aylık olacak haftaya. O yüzden kitapları geriden takip ediyoruz :)

Aklında kalan, hatırladığın kadarıyla, bize de uygun olan kitap fikirlerini istiyorum.

Bu ara kitaplarla oldukça ilgili. Ama yırttığı için yeni kitap almaya kıyamıyorum. Aynı kitapları yapıştırıp toparlayıp okuyoruz :)
Benimkilerde de başladı kitap sevdası benimkiler altı aylık :) bigbook yani çok büyük kitaplardan okuyoruz bol resimli. Bir de sayfası yırtılmayan kitaplar var onları da ellerine veriyoruz sayfaları çeviriyorlar resimlere bakıyorlar. Acaba Türkiyede var mıdır sana da çok faydası olurdu yırtılmayan kitabın.

X