Günaydın Hanımlar,
Evdeki hayat işe göre çok daha yoğun geçiyor yahu:) Ne ara Ela’yı okuldan alma saati geliyor anlamıyorum.
Benim günüm 06;30’da başlıyor. Eşime ve Ela’ya kahvaltı hazırlayıp kızımı uyandırma faslına geçiş yapıyorum ki en az 20 dk sürüyor
Sonrasında çiş, diş, kıyafet, saç işleri yaklaşık 40dk
08:00’de evden çıkıyorlar. Abla 09:00’da geliyor. Ben kahvaltımı abla ile birlikte yapıyorum. Sonrasında abla mutfağı toplarken ben de evi topluyorum. Akşam toplayıp yatmamıza rağmen sabah 1 saatlik hazırlanma sürecinde epey dağılıyor. Bu dağınıklıkta kıyafet ve toka beğenmeyen kızımın payı büyük tabi:). Duş falan derken öğlen oluyor.
Toplama işinden sonra bilgisayar başına geçiyorum. Benim yaptığım iş doğum izni falan sallamadığı için her gün 2-3 saat civarı çalışıyorum. Tabi bu süre blok olarak işlemiyor. Emzir, alt değiştir vs. ile epey bölünüyor. Evden çalışmayı verimli hale getirmek, işte çalışmaktan daha zor olacak sanırım.
Saat 15:15’de evden çıkıyorum. Ela’nın okuluna yürüyorum. Evimize 4 km uzaklıkta okul. Yaklaşık 35-40 dk civarı sürüyor. Ela’yı okuldan aldıktan sonra biraz oradaki parkta takılıyoruz. Sonrasında eve geliyoruz. Evde gelince meyvesini yiyor ve İpek’i de alıp parka iniyoruz. Her gün en az 1 saat parktayız.
18:30 gibi eve çıkıyoruz. 15 dakika kadar sonra eşim geliyor. Akşam yemeği, bulaşık falan derken daat 20:00 oluyor.
Ela Hanım’ın akşam yemeğinden sonra 30 dk tablet seyretme hakkı var. Evde internet olmadığı için benim yüklediklerimi seyrediyor. 20:30 gibi uyku hazırlıklarına başlıyoruz. 21:30’da anca uyumuş oluyor. Sonrasında da İpek uyuyor ve biz eşimle yorgunluktan bitap halde birbirimize boş boş bakıyoruz:))
Saat 22:30 gibi de biz uykuya geçiyoruz, zaten 00:30’dan itibaren benim İpek ile gece mesaim başlıyor:))