Merhaba arkadaşlar iyi ki varsınız ya hu!
Başta süper
elecda olmak üzere hepinizin paylaşımları kendi adıma bana çok iyi geliyor
Kendi rutinimde ve misyon bildirgemde yaptığım düzenlemeler doğrultusunda yeniden öğrenci oldum :) Sizinle de paylaşmak istedim
Dün itibarıyla kaydımı yaptırdım, Allah utandırmasın
Hani hep bahsediyoruz ya hayatın her alanında sadeleşmek, hayatı kolaylaştırmak diye... Bu ne kadar doğru aslında. Sizinle bir yaşantımı paylaşmak istiyorum.
İki gün önce garip bir şey yaşadım, ben geçen sene hem kızımın bakımı hem de yalnız olmam nedeniyle herhangi bir başvuruda bulunmamıştım, bu sene de olmasa bile bir yüzümü göstereyim seneye ne kadar istediğim belli olsun niyetiyle doktora başvurusunda bulundum. Çok da içaçıcı geçmemişti mülakat ne yalan söyleyeyim
Sonra kısmetimde varmış oldu çok şükür :)))
Çok mutlu oldum ve iş yerinden samimi bir arkadaşımla paylaştım. daha öncesinde ona haber vermediğim için şok olduğunu ama benim adıma sevindiğini belirttiği sitemli bir mesaj attı. oysa ben gizlemedim, yalnızca son gün başvurdum ve olmayacağını düşündüğüm bir şeydi, bir yandan kız bir yandan ev kimseye söylemek aklıma gelmedi. kazandığımı öğrenince de zaten hemen sevdiklerimle paylaştım. durum bu.
Şimdi benimle konuşmuyor, mesajlarıma dönüş yapmıyor.
Arkadaşımı da çok seviyorum, kendi özelinden paylaşım yapmaz ve diğer arkadaşlar sürekli yarışmacı biri olduğunu söyler ama ben öyleyse de hiç önemsemezdim bu durumu. Hepimiz insanız çeşit çeşitiz bunun farkındayım çünkü.
Ama Bu defa biraz incindim. Galiba benim de önceliklerim değişti, herkese saygım var gerçekten hepimiz zaten aynı olamayız. hatalarımız ve yanlışlarımız oluyor karşılıklı.
yalnızca kimsenin hayatını baltalamak istemediğim gibi ben de baltalanmak istemiyorum. Bunun üzerine düşüneceğim ve yeni bir düzenlemeye gideceğim.
Uzun uzun da yazdım, dilerim sizi sıkmadım.