menü süper :) çok beğendim afiyet olsun :)Menuye bi bakarmisiniz? Olmus mu?
Cmt. Aile icin; havuclu kabak corbasi, zy.taze fasulye, kavurma, pilav, yesil salata, yogurtlu patlican salatasi, irmik helvasi
Pazar Dogumgunu icin sigara boregi, minik top kurabiyeler, limonlu cupcake, meyve salatasi, analara tuzlu birsey ama ne??
Oy maşallah yesinler. Tabi belli bir yaşa geldikten sonra iyi oluyor. Bebekken çok daha zor oluyordurhoşgeldiniz...
bende kamuda memurum bir kızım var yardimcimiz yok. tüm işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum çocuğa da eline bez veriyorum siliyor:)
temizlik oyunu oynayabiliyoruz.. küçük bir viledasi var siliyor çok şükür maşallah kuzuma.:)
kayınvalidemle altlı üstlüyüm.. çocuğu yukariya birakip öle temizlik yapıyordum Şimdi de onlara çok düşkün..Oy maşallah yesinler. Tabi belli bir yaşa geldikten sonra iyi oluyor. Bebekken çok daha zor oluyordur
Ne kadar güzel :) Maşallah Allah güç kuvvet versin.kayınvalidemle altlı üstlüyüm.. çocuğu yukariya birakip öle temizlik yapıyordum Şimdi de onlara çok düşkün..
11 aylıkken işe başladim. şimdi onlar bakiyor..
onlar cts günü köye gittiler kızımla kaldim ama çok şükür çocukla her işimi yapabildim:)
Bende müstakil bir evdeyim müstakil zemin kattayım İşten eve gelince yemek yapıyorumMerhaba,
Bende 8/5 çalışıyorum. 1 çocuğum var. Ev işlerini düzgün yapmak, kendime zaman ayırmak, aynı zamanda tüm bunları yorulmadan yapmak istiyorum. Belki ise yarar çözümler öğrenebilirim . Şu anda dairede oturuyorum ama 2 katlı müstakil eve taşınma ihtimalimiz var ve işlere yetişebilir miyim konusunda endişeliyim. Siz calisanlar icin müstakil evde oturmayı tavsiye eder misiniz. Avantajları ve dezavantajları nelerdir.
Çalışıp çocuğu olan anneler çok zor dimi hayatbugün 4 madde olarak başlıyorum:)
yaptım + yapmadim - olacaktir.:)
7..07.2020
yemek yapılacak
bulaşık makine çalıştıracak
tezgah temizlenecek. toparlanacak.
çamaşir katlanacak yerleştirecek. . :)
Mustakil ev candir, benim de 3,5 kat, yardimcim yok.. dezavantaji diger katta birsey unutmak mesela, fazladan merdiven temizligi gerekmesi, yukaridan asagiya temizligi yapip bitirmek zorunda olman (yoksa dolandikca hersey bosa gidiyor), tek supurgenin/viledanin zamanla yetmemesi ikincisi kesin geliyor :))) avantajlari ise mesela misafir geldiginde herkesin girmeyecegi kisisel alanlarinin olmasi, bahce/teras vb kullanimi, altta ustte komsu olmamasi, daha genis ozgurluk alaniMerhaba,
Bende 8/5 çalışıyorum. 1 çocuğum var. Ev işlerini düzgün yapmak, kendime zaman ayırmak, aynı zamanda tüm bunları yorulmadan yapmak istiyorum. Belki ise yarar çözümler öğrenebilirim . Şu anda dairede oturuyorum ama 2 katlı müstakil eve taşınma ihtimalimiz var ve işlere yetişebilir miyim konusunda endişeliyim. Siz calisanlar icin müstakil evde oturmayı tavsiye eder misiniz. Avantajları ve dezavantajları nelerdir.
elbet zor.Çalışıp çocuğu olan anneler çok zor dimi hayat
ellerine sağlık. :) dondurucu işi iyi oluyor çalışanlar için..Camasiri astim, bulasiklar yerlestirildi... gene 3 sepet utu ve katlanacak camasir biriktirmisim yarina artik... (ah su kotu huyum( )
Yarin; genel supurup silme toz alma (1 saatte anca biter benim evin supurulup yalandan silinmesi)
carsaflar degisecek 10dk.
pazar alisverisi ile biraz kislik dondurucu hazirligi var. 2 saat surer bu is de...
Makalenin son bolumu bitirilecek inşallah. Suresiz
Cmt mutfak, balkon/teras ve mahzen temizligi, bi tur daha pazar ve dondurucu yatirimi :))
ellerine sağlık :) bu sabah çamaşir astim ne çok çamaşir biriktirmişim.. akşam işten gelince toplarim katlar yerleşitirim inşallah :)Bugün 3 odayı süpürdüm ve yerleri sildim bulaşık attım makineye onlar bitmeden yeni bulaşıklar çıktı tezgahta bekliyorlar.... sabah yaparım ya deyip bıraktım eşim de ütü yaptı. Yarın yine bulaşıklar var. Bir de yemek yaparım Tamam