- 20 Ekim 2009
- 7.427
- 11.070
kendi paranı istiyosun..
onun utanıp sıkılması lazım aslında paranı şimdiye kadar vermediği için...
Böyle söylemek de istemezdim ama ben de dardayım bu aralar.. diye başlasanız anlar olayıı
Borc vermeye karsi degildim herkesin basina gelebilir diye taakkiii esimin kuzeninin kocasi bizden yuklu miktar alip odemiyene kadar!! Insanin icindeki iyi niyetini yok eidyorlar resmen.. Adam bizden borc aldi dedi yok cocugum icin lazim bilmem ne biz inandik saf gibi.. Snra bi duydukki bunlar izine gidebilmek icin borc para almislar birinden o borcuda kapatmak icin bizden istemisler parayi.. Esime dedim soyle geri versinler. Bizde izine gidicez ben oyle onlar yuzune izinimden olamam dedim.. Oda sinirlendi duyunca aradik hay aramaz olaydik!! Sanki parayi onlar verdi. Adam acti agzini yumdu gozunu.. Utanmiyomuymusuz beni rahatsiz etmeye, biz kari koca para manyagi olmusuz, isimiz gucumuz paraymis. Sonra bize acilarin cocugu emrahi oynadi yok arabasini satip vericekmis yok bilmem ne.. Hala alamadik parayi ama bu ayda vermezse kiyameti koparticam! Oldu ben ben sabah aksam gece calisim, biriktirim. Bunlarda benim paramla izin yapsin ben sap gibi kalim ortada..
Akandeniz, Normalde öyle evet utanıp sıkılması lazım ama işte o reaksiyonu göremeyince insan çok daha fazla üzülüyor
Elmasekerim, asağı yukarı ona benzer bir cümle kurdum ama yine de yazıp yazıp sildim
Bir daha bu borç harç işine girmem
Didem17, işte tam da benim korktuğum tavır o.
Yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali hem suçlu hem güçlü olayı
Eli dardadır Allah rızası için yapılır da keyfe borç almak ve yine keyfine ödememek
Kul hakkı yahu ötesi var mı
Dediğim gibi ben artık girmem bu işe inşallah
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi