- 6 Ekim 2017
- 93
- 74
Merhaba bir kuzenim var samimiyiz küçüklükten beri. Yeri geldi güldük, ağladık, kavga ettik ama kopmadık hiç. Hakkımda kimsenin bilmediği bir sırrımı verdim ona öyle herkese sır veren biri değilim ama ona verdim işte bununla ilgili sorular sorunca bende aman söyliyim bari ne olcak dedim söyledim sonrasında, aman kimseye söyleme bak bu konuda hassasım dedim o da söylemem canım kardeşime bile demem merak etme dedi. Güvendim ona. Aradan bi 2 hafta falan geçti bugün kardeşinin çeyizi taşınıyodu ordaydık. Neyse işimiz bitti kuzenime geçtik.. ben ve o vardık sonra kuzenimin komşusu geldi çay içtik sadece üçümüz vardık. Bunlar konuşuyolardı konu üstüne geldi kuzenim bir an boş mu bulundu nedir beni göstererek Lunaay’ındaaa... diye sırrımı pat diye söyledi. Kız da öyle mi falan benimle muhabbete girdi. Bende ne yapıcamı şaşırdım mecburen demek zorunda kaldım iyi olan şey kızla alakamız yok kuzenimdeyken bir iki defa görürüm onun dışında muhabbetimiz yok. Kötü olansa bu kız orada aynı mahallede oturuyor bizim akrabalarda orda... duyulmaz inşallah benim için önemli gerçekten. Siz olsanız ne yapardınız böyle bir durumda ? Kuzenime güvenmemeliyim artık dimi en azından sırrımı verecek kadar ! Çok sinirlendim ya boş mu bulundu acaba dedim ama insan dikkat eder !
Kızlar bide arkasından dönen muhabbetide yazayım ağzınız açık kalır belki. Sırrımı söyledikten çok sonra başka bir konu konuşuluyordu görümcesi hakkında bişeydi... kuzenim görümcesi hakkında dedi ki ben onunla çok fazla samimi değilim ya bana hiç bişey anlatmıyor, kaynanama anlatırım zannediyor heralde... benide kendileri gibi biliyorlar işte dedi ben ikinci şok ! Gözümün içine baka baka yalan söylemişte oldu
Kızlar bide arkasından dönen muhabbetide yazayım ağzınız açık kalır belki. Sırrımı söyledikten çok sonra başka bir konu konuşuluyordu görümcesi hakkında bişeydi... kuzenim görümcesi hakkında dedi ki ben onunla çok fazla samimi değilim ya bana hiç bişey anlatmıyor, kaynanama anlatırım zannediyor heralde... benide kendileri gibi biliyorlar işte dedi ben ikinci şok ! Gözümün içine baka baka yalan söylemişte oldu
Son düzenleme: