Gün boyu dinlendim yemek haric birsey yapmadım. Bi cesaret saat 6 gibi wcye gidince venüs bolgeme bakabildim bayagı şiş ve hafif morarmalar vardı ama diger halinden daha bir hoş ve küçük göründü gözüme
canımı sıkan tek durum ve korkumda bu yonde cocukluktan bu yana sık kilo alıp vermekten dogumlardan dolayı zaten venüs bölgemde hafif ve bir kac derin deri yırtılması mevcuttu ve sanırım cekilen yagdan sonra biraz daha belirgin deri yırtıkları cıkmıs ortaya bu zaten beklediğim bir durumdu umarım deride büzüşme ve sarkmaya sebep olmaz. An itibariyle agrılarım daha azaldı yürümem daha da düzeldi agrı kesici almasamda olurdu oyle aman aman agrı hissim yok sadece oturup kalkarken oluyor. En son wc ye gittiğimde daha rahat oturdum. Eger labioplasti de olsaydım agrılarım daha fazla olacaktı tuvalete oturmak daha sıkıntı yaratacaktı. Tuvalete oturduğumda korseyi acınca sanki venüs tepem dusecek gibi bir his ile elimle tutuyorum ve korse acılınca agrı sızı baslıyor sanırım korse sıktıgı için agrı ve sızıyı kaldırıyor ortadan