Venüs Tepesi ( pubis) estetiği hakkında tüm merak ettiklerinizin cevabı burada..

Esra hanıma bende ameliyat olmak istiyorum fotoğrafla fiyat verdi demişsiniz muayene gitmeden de öğrenebiliyoruz yani öyle mi
Bana öyle yaptı, zaten aradığınızda direk esra hanım kendisi çıkıyor telefona, ne işlem istiyorsanız watsaptan foto istiyor, sonrasındada fiyat ve ameliyat bilgisi veriyor,

Merhaba bende pubis tepesi estetiği düşünüyorum... gecen gun bir estetik uzmanına danıştım o bölgeye lipo yapılırsa sarkar dedi inatla... Esra hanım bile bisey soyledimi acaba ve sadece lipo ilemi o bölgeyi dümdüz yaptı yani germe fln oldumu

Esra hanım bana germe uygulaması yapmadı, bu işin uzmanı değilim ama sanırım lipodan sonra 6 aylık iyileşme ve formuna girmesi için bir bekleme süresi var,
eğer germe yapılacaksada 6 ay sonunda yapılır diye düşünüyorum, çünkü iki ay boyunca ödem şişlik oluyor gerse bile bu şişlikle tekrar gevşeme olabilir ve, tabiki o yağ alındığı için deride sarkma değilde kırışma başlıyor

Anladım peki öncesi sonrası foto atma şansınız varmı özelden.bana bu anlamda yol göstermiş olursunuz böylelikle çünkü karar vermekte cok zorlanıyorum

Anladım peki öncesi sonrası foto atma şansınız varmı özelden.bana bu anlamda yol göstermiş olursunuz böylelikle çünkü karar vermekte cok zorlanıyorum
Üzgünüm foto atamam ama esra hnm sizi bu konuda aydınlatacaktır hiç şüpheniz olmasın,

Peki simdiki halinden memnunmusunuz o çıkıklık gittimi
sizin şişlik dereceniz nedir bilmiyorum ama benim ultra büyüktü, şu anda üç ay geçti ameliyat üzerinden yüzde elli incelme var, dış dudaklarda sarkık olduğundan onları da sarkık bölgeleri keserek çıkarttı,
bunun böyle olacağını bile ben bilmiyordum, sadece pubis incelsin ona odaklanmıştım, esra hanım dudakları küçültmeyi kendisi planladı, aslında bana göre, herkesin iyileşme süreci, görüntüsü kendisine özel,
şimdi bende gözle görülür bir incelme var ama kemik dokusu doğuştan hafif çıkkın olduğu için hiç bir zaman dümdüz olamayacak,
eğer sizin probleminizde, yağ dokusundansa ve kemik doğuştan düz yapıdaysa dümdüz bir sonuç olabilir, ama ben yeni hali tam düzelmemiş olsa bile, ( çünkü hala yüzde 25 hissizlik mevcut ve doku altında hissedilen sertlikler tam anlamıyla düzelmedi ), bu sertlikler tamamen yumuşadığında ve hissizlik geçtiğğinde dahada belirgin bir düzelme olacağını düşünüyorum, bu halinden bile çook memnunum, doktorumun elleri dert görmesin, tayt giydiğimde oraya bir elma koymuş gibi düşün şu anda hiç bi şişlik yok dıştan bakıldığında, bence doktora bir arayın ve o sizden foto atın size hem fiyat hemde neler yapılabileceği konusunda açıklayıcı bilgilendirecektir,

Yani sadece ust kisma venus tepesine liposuctionmu yapti? Herhangi bi germe islemi yapilmadi degilmi? Dogrumu anladim acaba? Bende yaptirmak istiyorum ve asiri korkuyorum

Mons lopiz iğne bilgin varmi ? O daha mı kolay ve iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…