Veli terörü

zümreyiz hocam sizinle ben ortaokuldayım, ilkokul biz branşçilar icin bi tik daha zor sanki, ben engelliyorum sacma sapan seyler yazanları.. biri gecenin iki bucugunda mesaj atmis, engelledim.. biri canlı dersteyken 15 kere aramıs, 50 tane mesaj atmis ayni kisi, engelledim.. biri gecen bir kelimenin anlamini sormus, tam bir dakika sonra nerdesin hocam diye hesap sormus, kibar bir sekilde dedim 1 dakika olmus, benim de bakmam gereken cocuklarim evim var, bu hesap sorar gibi konusma tarziniz hos degil diye yazdim engelledim.. hic pisman degilim, ki gercekten cok sabirliyimdir,cogu beni sinif rehber ögretmeni saniyormus ilgimden dolayi ama böyle saygisiz yazan arayan herkesi engelliyorum.. hepsinin de ekran görüntüsünü alıyorum, olur da iftira atan olur bir sey olur, dengesiz cok cünkü.. uygun saatte uygun dille yazan, arayan tüm ögrenci ve velilerime de elimden geldigince yardımcı oluyorum..

Engelledikleriniz gruba attığınız duyuruları görebiliyor mu?

Ben grubu olusturdugum anda yorumlara kapattım.Ozelden soruyorlar o ayrı sınıf öğretmeniyim ama ben sizin yerinizde olsam soruları geç cevaplarım bilerek bildiklerini soruyorlar bence ilgi görmek bu onlara göre

Lise branş öğretmeniyim... Zorluklarından delirtilmelerden ötürü mesleği bıraktım

Grupları günde birkaç saat açık tutun, onun dışında konuşmaya kapatın, özelden yazanlara cevap vermeyin, cevapları gruba yazın.
En azından yükünüz biraz azalır diye düşünüyorum.

Engelledikleriniz gruba attığınız duyuruları görebiliyor mu?
gerçekten saygısız olanları engellediğim için, I don't care.. ödevleri de ebadan veriyorum ben, team eltnin eba icin olanları var ya hocam onlar, cocuklar da cok seviyor.. dedigim gibi ben ortaokuldayim, ilkokul icin facede gruplarda sadece sinif annelerinden olusan bir grup yapan ingilizceciler var, sınıf anneleri de kendi sinif gruplarında duyuruyormus.. varsa böyle bir imkanıniz siz de yapabilirsiniz, bilemedim..

Grupları günde birkaç saat açık tutun, onun dışında konuşmaya kapatın, özelden yazanlara cevap vermeyin, cevapları gruba yazın.
En azından yükünüz biraz azalır diye düşünüyorum.
Gruplar zaten kapalı ama özelden yazıyorlar

Annem de sınıf öğretmeni. Yazmayı geçtim gece vakti görüntülü arayan var.

Yani bir öğretmeni görüntülü aramak nedir hakkaten çekilir şey değil. Sınırları yok insanların.

Annem de sınıf öğretmeni. Yazmayı geçtim gece vakti görüntülü arayan var.

Yani bir öğretmeni görüntülü aramak nedir hakkaten çekilir şey değil. Sınırları yok insanların.
Ay onu da yazın yapıyorlardı hiç selam sabah yok çocuk görüntülü arıyordu sürekli

Müsait değilim diye diye bitti şükür

bir de ilkokulların hepsi basladi degil mi hocam, gruptan cıksanız olmaz mi ki? okula gelen okuldan, gelemeyen cocuklarınız da ebadan takip etse.. ebada gruplar kurdum ben , odevleri atiyorum oraya, raporlardan da takip ediyorum.. ve de classdojo diye uygulama kullaniyorum ben, duymadiysanız bir bakın derim.. muhtesem bir sey:) kolaylıklar ve sabırlar diliyorum zümrem, sıyırmadan su süreci atlatırız ins:) iyi aksamlar..

Başladı ama 30 dk yeterli olmadığı için mecbue flipped classroom yapıyorum. İlla ki ödevlendirme yapmam gerekiyor ne yazık ki. Eba katılımı çok düşük ayrıca

Ben şanslı gruptanım herhalde. Bizim okuldaki tek zorluk öğrencilerin teneffüste bile çözemediği soruları getirmeleri.
Sen Türkiye'de yasamiyordun sanırım yada kociş italyan miydi sanki

Vardı öyle karışık işler

Şanslı gruptan olduğun buradan belli

Gerçekten işiniz cok zor, bu sadece velilerle ilgili degil toplum olarak cok saygısız, sınır bilmeyen insanlar olduk.
Teyzemi gece 11 de görüntülü arayıp "hocam mangal yaptık buyrun gelin" demisler. Bunu yapanlar ilkokul öğrencisi de degil kocaman insanlar
Valla çok zor, terslemekten cekinmeyin derim. Yüz bulunca tepeye cikiyorlar maalesef.

Anormal velilerle muhatap olmayacağız, başka ne yapabilirsiniz ki? Uygunsuz saatte arayanı acmayip hesap sorana cevap vermeyerek yol yordam ogrenmesini saglayacaksiniz. Bu anormal veli tipi çok var

Evet silahla, sopayla adam toplayıp okul basıyorlar

Anormal velilerle muhatap olmayacağız, başka ne yapabilirsiniz ki? Uygunsuz saatte arayanı acmayip hesap sorana cevap vermeyerek yol yordam ogrenmesini saglayacaksiniz. Bu anormal veli tipi çok var
Başlarda öyle yapıyordum ama bi yerden sonra amaan deyip bıraktım hepsini kendi haline. Görmezden geliyorum artık.

Evet silahla, sopayla adam toplayıp okul basıyorlar
O arkadaş günün duyarını kasmaya gelmiş.

Ben de hem bir öğretmen hem de 1. Sınıf velisi olarak bu gruplardaki sorulara ve saygısızlığa tahammülde zorlanıyorum, öğretmen grupta eba için saat veriyo hemen altına soru yağıyo şimdi var mı, şu zaman mı dye. Ya da ödev btti şimdi naapalım dye saçmasapan, düşük iq içeren sorular. Durup düşünse ya da 2 mesaj öncesini okusa işi hallolcak. Bu ne saygısızlık inanılır gbi diil, senin evladın emanet yaa öğretmenlere. Önce bu ebeveynlere eğitim şart ama neresinden tutsan elinde kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…