- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
- 133
Duyarınız hayırlı olsun.Terör kelimesi modamı oldu. Herşeye bu kelimeyi kullanırsak önemsizleştirmiş gibi oluruz. Naapıyor veliler ellerinde silahla okulmu basıyor. Veli baskısı diyin velilerden çok sıkıldım diyin. Türkçede bunu tasvir edecek kelimemi yok.
Terörden zarar gören canlarını toprağa veren binlerce insanımız var ben bu kelimeyi görmek bile istemiyorum.
Dalga geçmeyinDuyarınız hayırlı olsun.
Aramıza hoşgeldinizArtık ne soracaklarını şaşırdılar, son nokta diyorum.
Söyleme üslubu filan ne hoş gerçektenBende psikolojik danismanim. Online görüşme yapıyordum bir öğrencimle. Görüşme bittikten sonra annesi mesaj attı bana. Lütfen çocuğumun kafasındaki olumsuz düşüncelerini yok edin tarzı birşey yazmışOlur emredersin yazasım geldi ama mesleğe ters tabii. Cevap vermedim
Pes artık, bu nedir ya? Sadece sabır diliyorum size.dersi şöyle anlatın şunu şöyle yapıncılar var. Şimdi de biri yazma ödevi vermiştim bu hafta kontrol etmedim diye bakmayacaksan niye yazdırdın diye mesaj yazmış
Rüyasında görengiller onlarBen de aynı sebeple nefret ettim şu süreçten telefonu görmek bile sinirimi zıplatıyor artık. Sabah 7'de bile arayan cahiller var bıktım usandım
Gerçekten artık çileden çıkıyorum. Sabahtan beri yarın hangi kitapla gelsinler diye arıyorlar. Gruba yazdım kaynak kitabi getirmeyin diye arkasına hala özelden yazıyorlar kaynak kitap gelecek mi diyeRüyasında görengiller onlar
Size sarılıp ağlayabilirim şu an aynı dertlerden muzdaribizGerçekten artık çileden çıkıyorum. Sabahtan beri yarın hangi kitapla gelsinler diye arıyorlar. Gruba yazdım kaynak kitabi getirmeyin diye arkasına hala özelden yazıyorlar kaynak kitap gelecek mi diye
Görüntülü arayanı gece birde arayan, ders biter bitmez mesaj atanı. Kameranızı neden acmiyorsunuz diyenler... Sırf şu süreç beni meslekten soğutacak. İlk işim numarami değiştirmek olacak.
Dün bir öğrenciyi yüksek ateş yüzünden eve gönderdik üç gündür boğaz ağrısı ve öksürüğü varmış meğer Allah bize bu cahillerle sabır versin usandım artık.Size sarılıp ağlayabilirim şu an aynı dertlerden muzdaribiz
Oglan ana dili gibi ingilizce konusuyor , bende bilemedim neden istedigini ama seviyorum ogrermenimizi , meslegini aşk ile yapan cok genc bir öğretmenBu da ilginçmiş gerçekten. Dikkat çeken bir çocuğunuz olmalı ki sizden ödev gelmesi konusunda öğretmenin beklentisi var. Herkese tek tek sormuyordur büyük ihtimalle.
Bizdeki vakada da hasta olduğu halde okula gelmiştiDün bir öğrenciyi yüksek ateş yüzünden eve gönderdik üç gündür boğaz ağrısı ve öksürüğü varmış meğer Allah bize bu cahillerle sabır versin usandım artık.
90larda whatsapp yoktu ogretmenlerin telefonlari ailemizde yoktu cok onemli bisey soyleyecek olurlarsa isten izin alip okula gelirlerdi senede iki defa da veli toplantisi yapilirdi. E biz okulu bitirdik demek ki whatsapptan ogretmene yazmadan da okul okunuyor. Hic anlamiyorum bugunku velileri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?