velayet nafaka ?

Devlet çocuk başına 250 tl veriyor.

oyle bırşey yok. Nafaka tarafların ekonomık durumu ve cocuğun ıhtıyacları göz onune alınarak hakım tarafından takdır edılen bır rakamdır. 300 de olabılır 500 de 700 de.....
2 yasındakı bebegın velayetı anneye verılır ( ahlaksız yasam, hastalık vs vs olmadıgı surece)

Öğretmen maaşına nasıl nafaka veriliyor peki bilginiz varmı. Birde biz 400 450 filan deme şek hakim ne der sizce hakime bıraksak kararı

anne calısıyosa da nafaka etkileniyor ya da ben öyle biliyorum, bi arkadas kresi şunu bunu belgele demiş ya, neticede anne çalışıyo ise bu giderler anneyi de ilgilendiriyor tek babanın sorumlulugu değil ki

anne calısıyosa da nafaka etkileniyor ya da ben öyle biliyorum, bi arkadas kresi şunu bunu belgele demiş ya, neticede anne çalışıyo ise bu giderler anneyi de ilgilendiriyor tek babanın sorumlulugu değil ki
Ben zaten anneyi çalışıyor düşünerek yazdım. Peki nafaka neye göre belirlenecek? Sen çocuğuna harcama yapmıyorsun, elinde belgen yada şahitin yok, o zaman nafakada yok diyebilir. Siz sanırım bilmiyorsunuz, kreş ücretleri 400 tl den başlıyor. Nafaka zaten 400 tl bağlanır. Bu 400 tl sadece hadi çocuğunu kreşe gönder diye verilmiyor, içinde giyim, sağlık gibi giderlerde var. Yani baba çocuğun harcalamalarında katılım ödeyecek.

Ben ne yazdım, anne de baba da ortak işte anne calısıyosa, atıyorum çocuğun 1000 tl masrafı var hepsini babaya kitleyelim denmez bu durumda

400 kreş için çok iyiymiş bu arada oğlum 11 aylık ama ben hep 800 1000 falan diye düşünüyodum

Siz daha okuduğunuzu algılayamıyorsunuz. Çocuğunuz küçük, ayrıca ilden ile, semtten semte kreş fiyatı değişir. Fix fiyat durumu yok. Bende çocuğumu kreşe gönderiyorum, ona bakarsan 2 yaşındaki oğlum için aylık 1800 tl ödüyorum. Kreş ücreti 400 de olabilir 5000 de. Konu bu değil burda. Erkeğin çocuğuna ödeyeceği iştirak nafakası. Ne meraklısınız konuyu saptırmaya. Hakim zaten cuzi bir rakam bağlayacak. Sizi duyanda adamdan bütün maaşını alacaklar sanır.

sakin ol şampiyon soda var içersen oğlum büyüsün net rakam öğrenirim ben de

ayrıca anlamayan da sensin çocuğum olmasa da ben bu tip hizmetlerin 400 den fazla olduğunu düşünürdüm oğlum 11 aylık olduğu için fikir yürütmedim, yoksa tabiki il, okulun devlet mi özel mi olduğu ekstra verdiği hizmetler hepsi etkiler fiyatı

Öğretmen maaşına nasıl nafaka veriliyor peki bilginiz varmı. Birde biz 400 450 filan deme şek hakim ne der sizce hakime bıraksak kararı

sız bır meblag ıstemek zorundasınız hakım takdır edecek. çok yuksek ıste dıyen arkadaslar olmuş lakın kazanamadıgınız tutar oranında karsı tarafın avukatanına ucret ödemek zorunda kalırsınız davanın sonunda. o yuzden mısal oğretmen maaşı 2500 ise 500-600 ısteyın zaten daha fazla verecegını zannetmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…