- 17 Ocak 2015
- 11
- 0
- 32
-
- Konu Sahibi gokturksmother
İşsizlerin bu parayı ödediğini duyduk öğretmen de mi bu parayı oder . 400 lira talep etsek kabul edilmez miDevlet çocuk başına 250 tl veriyor.
Çocuk kesinlikle annede kalır. Siz nafakayı 1000 tl olarak isteyin. Anne çalışıyorsa kreş masrafı, mama, bez, giyim yada ne biliyim ispatlayabilirseniz diğer yaptığınız harcamaları belirtin. Zaten direk istediğiniz rakamı vermiyor mahkeme. 350-400 tl nafaka bağlanır (tahminimce).2 yasindaki oğlan çocuğu ve nafaka kızlar . Yardımcı olurmusunuz. Çalışmayan kız kardeşim var ane babamızın durumu iyi eşi öğretmen. Bosanicaklar 2 yaşlarında oğulları var mahkeme velayeti kime verir bebisimizi almak istiyor karşı tarafta öğretmen damattan ne kadar nafaka alırız sadece bebek için istiyoruz kardeşim kendine nafaka talep etmiyor
Hayır mahkeme artık erkekler için işsiz sıfatı kullanmıyor, çalışıp saklıyor oluyorlar:). O yüzden onlara hakim resende karar verebiliyor. Hatta bir tanıdığım çalışmayan kocasından 1000 tl alıyor 1 çocuk için, bu tamamen hakimin ikna olmasına bağlı.İşsizlerin bu parayı ödediğini duyduk öğretmen de mi bu parayı oder . 400 lira talep etsek kabul edilmez mi
Çocuk başına 250 tl diye birşey yok,maaşına oranla belirlenir ödenen nafaka 3/1 diye biliyorum ben.Devlet çocuk başına 250 tl veriyor.
Benim bildiğim aldığı maaşın 3 te birini veriyorlar nafaka icin ama tam bilmiyorum geçen kk okumuştum ona dayanarak söylüyorum .2 yasindaki oğlan çocuğu ve nafaka kızlar . Yardımcı olurmusunuz. Çalışmayan kız kardeşim var ane babamızın durumu iyi eşi öğretmen. Bosanicaklar 2 yaşlarında oğulları var mahkeme velayeti kime verir bebisimizi almak istiyor karşı tarafta öğretmen damattan ne kadar nafaka alırız sadece bebek için istiyoruz kardeşim kendine nafaka talep etmiyor
400 tl çok az siz biraz yüksek talep edin hakim talep ettiğinizin altına düşer zatenİşsizlerin bu parayı ödediğini duyduk öğretmen de mi bu parayı oder . 400 lira talep etsek kabul edilmez mi
Anneye verirler...2 yasindaki oğlan çocuğu ve nafaka kızlar . Yardımcı olurmusunuz. Çalışmayan kız kardeşim var ane babamızın durumu iyi eşi öğretmen. Bosanicaklar 2 yaşlarında oğulları var mahkeme velayeti kime verir bebisimizi almak istiyor karşı tarafta öğretmen damattan ne kadar nafaka alırız sadece bebek için istiyoruz kardeşim kendine nafaka talep etmiyor
kadına belli bir süreden sonra(misal 6 ay kendini toparlaması için vs) nafakaya ben de karşıyım. çok adaletsiz buluyorum. 5 aylık evliliğe 5 senedir nafaka odeyen adamlar var.isteyebildiğiniz kadar isteyin adamı soyup soğana çevirin emi .Kızkardeşinizin yeniden evlenmesine bile gerek kalmasın .Ömür boyu eski kocası baksın .Yan gelip yatsın tüm kadınlar evde.
ben konu sahibi için demedim ki .kadına belli bir süreden sonra(misal 6 ay kendini toparlaması için vs) nafakaya ben de karşıyım. çok adaletsiz buluyorum. 5 aylık evliliğe 5 senedir nafaka odeyen adamlar var.
lakin bu konuda kadın sadece çocuk için istediğini belirtmiş.
çocuk sadece annenin mi sorumluluğu altında?
mesajınız çok anlamsız ve kırıcı.