Ben olsam kizimi destekler ve mutlu olurdum
Belli ki merhamet duygusu yüksek bir kız yetistirmissiniz.
Şu videodaki kızı hatırlattı konunuz:)
Vejeteryanligi (ve hatta veganligi) ben de düşünüyorum. Ama ailem ile yaşadığım ve evde yemekleri ben yapmadığim icin bu düşüncemi ertelemiş durumdayım
Bence insanın doğaya yapacağı en doğru şey vejeteryanligi seçmektir. Kızınız doğru yolda
Dünya üzerinde bu yaşam tarzını benimsemiş milyonlarca insan var (en basiti hindistan-koca kıta) .
Kolu kanadı kırık kuş bulmuştum, onu doktora götürdüm, getirdim evde merhem sürüp serumlarini verdim ... on gün kadar sonra tekrar muayeneye gittim,eve dönünce akşam yemeğinde bizimkilere durumu anlattım; kanadı kaynamamis, pin takılması lazımmış, ameliyat olmazsa ucamazmis, kanadını kaldiramiyormuş falan...çorba gitti, annem anayemeği getirdi ki : tavuk kanadı kizartmiş!
'Hayata bak , kiminin kanadı için çaba harcıyoruz,doktor doktor geziyoruz, kiminin kanadını kizartip yiyoruz' dedim, evde bir yas havası oluştu. O gün istahsizca karnımızı doyurduk ama o gün et yemeyi bırakmayı çok isterdim.
Bu gibi sebeplerle kızınızı takdir ediyorum, umarım bir heves değildir de uzun yıllar vejeteryan kalir
*Merak edenlere not: kuş iyileşti