- 15 Ocak 2025
- 7
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi yorgunmermi
Hanımlar 2 senelik evliyim eşimle severek evlendik.2 ay süre kadar söz nişan 6 ayda nikahımız oldu.Şuan 38 haftalık da hamileyim.Söz nişan döneminde her şey farklı geliyordu daha çok toz pembe bakıyordum olaylara ama şimdi gerçek hayatın içine düştüm diyebilirim.Kayınbabam marangoz diyebilirim ağaçtan ev eşyaları yapıyor evleneceğimiz zaman mobilyalarını ben yapayım dedi ben de olur demiştim.Sonra Kv de evimize bazı şeylerini aldı tabi benim annem de aldı karşılıklı oldu yani.Evliliğimiz ilerledikçe aile konusu çok geçmeye başladı zamanında yapılan şeyleri annem bana anlattı Kv de eşime anlatmıştır bir nevi doldurulduk diyebiliriz ama eşimle birbirimizi seviyoruz.Huzurumuzu kaçırmaya başladı.Çocuk olacak odasını da kaynım ben yaptırayım demiş eşime o da kabul etmiş sağolsun ama bundan önce kaynımın anneme olan saygısız tavırlarından dolayı soğudum ondan , bana da yapıyor arada ben sallamıyorum çok benden küçük 24 yaşında ama aklı hala havada.Kaynım da babasıyla çalışıyor ama hergün işe gitmiyor daha çok kayıbabam çalışıyor para da veriyor diyorlar bana o biriktirdiği parayla yaptırmış odayı bana öyle söylendi.Ama babasının parasıyla yaptırdığını biliyorum çünkü o evlendiği zaman bizden de bişey bekleyecek çıkar için yaptığını düşünüyorum çünkü Kv sürekli bunu oğlum kendi yaptırdı yiğenşne falan deyip gözüme sokuyor.Beni soğutuyorlar kendinden ve eşimi kaynımın yanında eziyorlar hissediyorum.Şimdi eşim gelmiş bana ailem sana bir sürü şey yaptı düğünde nişanda evin için sen nankörlük yapıyorsun vefasızlık yapıyorsun diyip duruyor ben onlardan bana bunu yapın bunu edin demedim kendileri yapmak istedi ben de tamam dedim .biz ikimizde çalışan bireyiz az olur eksik olur kendimiz yaparız düşüncesindeydim.Gösteriş meraklısı da değilim gözüm tok Allaha şükür ailem bana her şeyi sundu.Sanki ben ailesinden sürekli bişeyler isteyip Allah razı olsun dememiş gibi davranıyor.Benim sinirlendiğim ve aklıma takılan nokta sanki yaptıklarını ettiklerini ben onlardan istemişim sonradan yapmasalardı demişim gibi davranıyor eşim .Halbuki onlar bana sordu ister misin yapalım mı bende hayır desem diyecekleri tek şey bizi sevmiyor bizi istemiyor demek olacaktı.Hep bana kızım bişeyler iste yapalım diyolarlar ama sonradan başıma kalkacaklar yine diye istemiyorum ve isteyeceğim bir şey de yok kendim Allah’a şükür her şeyi yapacak maddi durumum var.onlara minnet etmemi istiyorlar ama ben bunu yapamam yani suç ben de mi şimdi yaptıklarından dolayı Allah razı olsun sağolsun diyorum .daha fazlasını istiyorlar .yapı olarak kendi halimde biriyim insan çok sevmem bu durumlar da beni itiyor onlara karşı ben eşimle mutluyum yani yorumunuz ne olur hanımlar