Vefasız arkadaş

ecesoguksu

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2024
211
6
11
25
Annem akciğer kanseri oldu bir konuda yazmıştım. Çok sıkıntıda olduğu zamanlarda yanında olduğum 1 arkadaşim vardı. 4 ay önce beni 1 kerw aradı daha yok. Hanımefendi sen aradın ben aradım egosunda birisi. Geçende ortak arkadaşımız onın hakkında bir şeu dedi bende hayatımdan çıkardığımı söyledim. Kulağına gitmiş galiba bugün mesaj atmış. Bende böyle bir arkadaşın hayatımda olmasını istemediğimi iyi gün arkadaşına ihtiyacım olmadığını söyledim. Haksız mıyım?

bence cok da hakli degilsiniz. ates dustugu yeri yakiyor. sizden , kardeşlerinizden, babanizdan ve nenenizden baska kimse annenizin hastalığına sizin kadar ilgi gosteremez. en fazla duyunca "gecmis olsun, bir seye ihtiyacin olursa ara lutfen" der, gecer o kadin gibi.
dunya böyle yani. eminim siz de benzer durumda arkadaslariniz varken basit bir gecmis olsunla geçmişsinizdir zamaninda da farkinda degilsinizdir cok umursamadiginiz icin.
anneniz icin gecmis olsun, ama bence fazla beklenti icine girmişsiniz

Olay geçmiş olsun deyip dememesi değil. Sırayla arama bekleyen bir kişi. Bugün o aradı mesela yarın ben aramazsam telefonum ömür boyunca çalmaz. Fakat ben onun sorunları olduğu vakitler aramasını beklemeden arayan biriydim. Her şey iyi olduğu zaman iş gezmeye tozmaya gelince benden iyisi olmaz. Beni arayıp sormayan bir insanın hayatımda cidden ne işi var?

Böyle sıkıntılı bir zamanda arkadaşınızın arayıp sormasını beklemişsiniz ama o da ben aradım sen aramadin diye hareket ediyorsa zaten bu arkadaşlık değil ya da dostluk değil öyle söyleyim.Siz de kendinizce haklısınız ama yine de belki düşündüğünüz gibi değildir onun da geçerli sebepleri vardır.Çok geçmiş olsun bu arada.

e zaten bu karakterde biriyse iliskiyi surdurmenin alemi yok. keske ilk farkettiginde onu nazlamakla zaman - enerji kaybedene kadar ayirsaydin yollari.
belli bir yastan sonra kötü arkadas insana yük

Arkadaşım onu bildim bileli hep öyle. Arasa sorsa lafını yapar. En son aradığında da laf ediyorsunuz arayayım diye aradı şaka gibi. Yanımda olsun sırtımı sıvazlasın asla demiyorum ama artık bana batmaya başladı.

e zaten bu karakterde biriyse iliskiyi surdurmenin alemi yok. keske ilk farkettiginde onu nazlamakla zaman - enerji kaybedene kadar ayirsaydin yollari.
belli bir yastan sonra kötü arkadas insana yük
Zaten normalde aman boşver be diyen biriydim. Ama annemin olayından sonra hepsi gözüme battı. Kendime bakıyorum ee ben yanında oldum ailesiyle sorunlarında. Gel konuşalim edelim dedim mi evet vicdanım rajat mı evet. Ama böyle bir karakter yalnız kalmaya mahkum bana göre

Mesaj attım iyi günümde yanında olduğum insan ego yapıp karşılık bekliyorsa benim arkadaşım olamaz dedim saygı duyuyorum dedi bende teşekkür ettim bitti

Aramayın bir daha.Belli ki sıkıntılı bir iletişiminiz var.Mesafeli olun en azından.

bnde sizin gbi vefasiz olan bütün herkesi çıkardım hayatımdan iyi olmus szin adınıza varsin böle vefasizlar olmasın hayatımızda

Arkadaşlıkta vefa ararım, zor zamanlarda yanımda isterim, zorda olanın da yanında olurum. Zaten anneciğiniz hastaymış yükünüz çok ağır, bende geçtim o yollardan ve şimdi diyorum ki dostlarım olmasa çok zordu. İş yerinde işlerimi idare ettiler, uzun hastane günlerinde evime uğrayıp kedilerime baktılar, yeri geldi elim kolum kalkmadı mutfağıma girip yemek yaptılar, ölümden sonra yas döneminde her an yanımdalardı. Onların zorluklarında da ben yanlarında oldum hiç bahanesiz. Telefonla aramayı iş bilen insandan zaten dost olmaz, dostluk öyle bir şey değil, hayatınızdan çıkarmakta geç bile kalmışsınız

Kötü gunumde yanımda yoksa canı cehenneme sallayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…