veeeeeeeee bende KATİBİM artık !!

EylemHemsire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
490
1
46
İstanbul
kızlar sevincimi sizlerle paylaşmak istedim hemen öldürmeyen acı güçlendirirmiş kpss( atama ) olmadı ama daha iyisi oldu hemde torpilsiz kendi hakkımla çok mutluyumm sizden destek aldım çoğu zaman iyi ki varsınız

Son düzenleme:
estafurullah anlamamış olabilirsin çok normal yanlış anlatmışım teşekkürler darısı size inşallah başarmak ne güzel bi duygu

dün konu acmistin memnun degildin sorulardan filan ordanmi kazandin ?
tebrik ederim bu arada :)

Tebrikler ,hayırlı olsun .Senin adına sevindim
Darısı tüm bekleyenlerin başına

sağolun kızlar isteyen herkese nasip olsun inşallah tweety evet oradan kazandım istanbul adliyesi. o çukur sorusu falan bana ddenk gelmemişti daha ılımlılardı bir iki soruya cevap verememiştim demekki tipten kazandım

Hayırlı olsun arkadaşım, çok sevindim.
Ağız tadıyla çalışırsın inşallah

hayırlı olsun canım sevindim ıstanbuldan katip çıkmak her baba yiğidin harcı değildir kaç kelime yazdın ben 4 yıllık katibim işimi seviyorum sen de seversin inşallah

hayırlı olsun canım sevindim ıstanbuldan katip çıkmak her baba yiğidin harcı değildir kaç kelime yazdın ben 4 yıllık katibim işimi seviyorum sen de seversin inşallah

inşallah bende severek yapacağıma inanıyorum kağıttan imlalı 142 kelime yazdım ama daha çok mülakattaki tavrımın etkilediğini düşünüyorum sabrımı ölçmek için biraz üstüme geldiler bende net oldum

Bilmem mi
Demek ki nasibin buradaymış. Hayırlısı da burasıdır inşallah.
Hiç bir sıkıntı sonsuza kadar sürmüyor.

çok haklısın çok geceler ağladım sanki hiç geçmeyecek sandım ama oldu şimdi kendime ait evim ve işim olacak daha ne isterki insan. son yaşadıklarımdan sonra ilaç gibi geldi..

Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Hayırlı olsun

İlk öncelikle tebrik ederim, bende kpss den77 puan aldim, suan hizli klevye kursuna gidiyorum, ama biraz zorlaniyorum parmaklarim birbirine karisiyo, acaba ne önerirsin daha kolay yazmam için:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…