- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
GÜnaydın ankaranın gÜllerıııı
eyyyyyyyyy nerdesınızzzz buranın gÜzel bayanlarıııı
eyyyyyyyyy nerdesınızzzz buranın gÜzel bayanlarıııı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar ben de Ankaradayım.keşke daha önce tanışsaydık belki aranızda olurdum bende.gerçi 3 aylık bebeğimle biraz zor ama :ecrin_bebek:
---------------------------adyalı------slm bayanlar valla hepiniz birbirinizden güzel görünüyorsunuz başkentin havasından mı acep
eyyyyyyyyyyyyy
anakaranın hanımlarııııı bunlar
çok şirinler ve güzellerrrr
-----------------------cuma günü ankardaydımmmm çok gezdimmm
şimdi ses gitti çok yoruldummmmmgelin kızıma alış veriş yaptık kızılaydaaaaa
sevsinler senin gibi kaynanayı,gelin kızın şanslı,hayırlısı olsun tatlımzemuszemusŞeniza.sa.s.![]()
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkistşk ederim çok sevinçliğim melek ablammmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
-----------------------:enbuyukkk:-ankaranın hanımlarıııııı günaydınnnturkbayragiturkbayragi
CANIM BENİM SESİNİ DUYMAK ÇOK GÜZEL SENİ ÇOK ÖZLEDİM KENDİNE DİKKAT ET,KAYNANALARIN EN GÖZELİŞeniza.s.![]()
esmergüzeli nerelerdesin artık son buluşmamıza bari gel telaşen varmış hayırlı olsunda seni çok özledik be güzelim öptüm kocaman
acayip sıcak ve doğal görünüyosunuz hepiniz,orda olmak isterdim:1rolleyes:dostluğunuz daimi olsun![]()
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbende senin sesini duyduğuma çok sevindimhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
----------------------günaydın ankaraaaaa