vee tinkerbell in çeyizleri:)

ne kadar şanslısın bana denk gelmez böyle şeyler. oraya da bi türlü gidemedim zaten

evet iyi denk geldi:) canım zaten markafoni de falan ne satılıyorsa şark han eminönü civarında da onlar satılıyor genel olarak fiyat farkı da çok yok . mesela ben gittiğimde bu saatten başka bir şey almadım

bunlar da sevgiliden hediyee

bunlara bayıldım ya ne güzel şeyler kahve kaşıklarını da alacağım ama nerede satılıyor bilen var mı ? bitanem ben beğendiğimi söyleyince sürpriz yapıp çay kaşıklarını nehirin sitesinden sipariş vermiş ama kahve kaşıkları için tekrar kargo parası vermek istemiyorum

Eki Görüntüle 868276

tantitoni pratik doğrayıcım inş kullanışlıdır

vee bernardo kahvaltılığım kendisi normalde çok daha şeker

Son düzenleme:

canım güle güle kullan bendede var nehir çay kaşığı geçen bunların satıldığı bir yere gittim kahve kasığı varmı diye adam dediki bunlar sadece çay kaşığı olark üretiliyor ama isteyen bunu kahve kaşığı gibide kullanıyor dedi

teşekkür ederimm canımmm :) nehirin sitesinde olduğuna göre kahve kaşığı üretimi vardır ya. adam elinde olmadığından bilmiyor herhalde üretimini. kahve kaşıkları dondurma kaşığı kadar bir şeymiş herhalde

Adam sallamış canım Ben istoçta nehirin mağazasından aldım kahve kaşıklarını da

Eğer istoça gelme şansın varsa canım burda nehirin mağazası var. istemediğin kadar nehir modeli kahve kaşığı var

en kısa zamanda gelicem canım istoça nehirin mağazası vrsa günlük çatal kaşık bıçak takımı da alırım

Bende de var nehirin can canan kaşıklarından

Benim dondurma kaşıkları kanca evden aldığım için sadece çay kaşığı yeterli diye düşünüp almadım,

Ama çeyiz dükkanlarında falan sık görüyorum ben, sen de biraz kolaçan et çevreni, mutlaka rastlarsın kuzum

aslında senin yaptığın da mantıklı canımm kanca evde çok güzel şeyler var ama daha el atmadım

kızlar bornoz takımım nasıl yorumlarınızı bekliyorum 3 dakika içinde aldık daha önce hiç modellere bakmamıştık aklımızda da almak yoktu annemle nevresim takımı bakarken bunu almış bulunduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…