• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vee tinkerbell in çeyizleri:)

benim olduuu :)

$T2S6eQXk8aXXXXXXXX_!!717750100.webp

ne kadar şanslısın bana denk gelmez böyle şeyler. oraya da bi türlü gidemedim zaten

evet iyi denk geldi:) canım zaten markafoni de falan ne satılıyorsa şark han eminönü civarında da onlar satılıyor genel olarak fiyat farkı da çok yok . mesela ben gittiğimde bu saatten başka bir şey almadım

bunlar da sevgiliden hediyee:16:

bunlara bayıldım ya ne güzel şeyler kahve kaşıklarını da alacağım ama nerede satılıyor bilen var mı ? bitanem ben beğendiğimi söyleyince sürpriz yapıp çay kaşıklarını nehirin sitesinden sipariş vermiş ama kahve kaşıkları için tekrar kargo parası vermek istemiyorum

Eki Görüntüle 868276 $CAN-VE-CANAN-TAKIMI__64505549_0.webp

tantitoni pratik doğrayıcım inş kullanışlıdır:1:
$CHOP NY113-800x800.webp

vee bernardo kahvaltılığım kendisi normalde çok daha şeker:16:
$634986790635590547.webp

Son düzenleme:
bunlar da sevgiliden hediyee:16:

bunlara bayıldım ya ne güzel şeyler kahve kaşıklarını da alacağım ama nerede satılıyor bilen var mı ? bitanem ben beğendiğimi söyleyince sürpriz yapıp çay kaşıklarını nehirin sitesinden sipariş vermiş ama kahve kaşıkları için tekrar kargo parası vermek istemiyorum

Eki Görüntüle 868276 Eki Görüntüle 868275

tantitoni pratik doğrayıcım inş kullanışlıdır:1:
Eki Görüntüle 868277

vee bernardo kahvaltılığım kendisi normalde çok daha şeker:16:
Eki Görüntüle 868278

canım güle güle kullan bendede var nehir çay kaşığı geçen bunların satıldığı bir yere gittim kahve kasığı varmı diye adam dediki bunlar sadece çay kaşığı olark üretiliyor ama isteyen bunu kahve kaşığı gibide kullanıyor dedi

canım güle güle kullan bendede var nehir çay kaşığı geçen bunların satıldığı bir yere gittim kahve kasığı varmı diye adam dediki bunlar sadece çay kaşığı olark üretiliyor ama isteyen bunu kahve kaşığı gibide kullanıyor dedi

teşekkür ederimm canımmm :) nehirin sitesinde olduğuna göre kahve kaşığı üretimi vardır ya. adam elinde olmadığından bilmiyor herhalde üretimini. kahve kaşıkları dondurma kaşığı kadar bir şeymiş herhalde

Adam sallamış canım :37: Ben istoçta nehirin mağazasından aldım kahve kaşıklarını da :12:

teşekkür ederimm canımmm :) nehirin sitesinde olduğuna göre kahve kaşığı üretimi vardır ya. adam elinde olmadığından bilmiyor herhalde üretimini. kahve kaşıkları dondurma kaşığı kadar bir şeymiş herhalde

Eğer istoça gelme şansın varsa canım burda nehirin mağazası var. istemediğin kadar nehir modeli kahve kaşığı var :12:

Adam sallamış canım :37: Ben istoçta nehirin mağazasından aldım kahve kaşıklarını da :12:

Eğer istoça gelme şansın varsa canım burda nehirin mağazası var. istemediğin kadar nehir modeli kahve kaşığı var :12:

en kısa zamanda gelicem canım istoça nehirin mağazası vrsa günlük çatal kaşık bıçak takımı da alırım

Bende de var nehirin can canan kaşıklarından :16:

Benim dondurma kaşıkları kanca evden aldığım için sadece çay kaşığı yeterli diye düşünüp almadım,

Ama çeyiz dükkanlarında falan sık görüyorum ben, sen de biraz kolaçan et çevreni, mutlaka rastlarsın kuzum :6:

Bende de var nehirin can canan kaşıklarından :16:

Benim dondurma kaşıkları kanca evden aldığım için sadece çay kaşığı yeterli diye düşünüp almadım,

Ama çeyiz dükkanlarında falan sık görüyorum ben, sen de biraz kolaçan et çevreni, mutlaka rastlarsın kuzum :6:

aslında senin yaptığın da mantıklı canımm kanca evde çok güzel şeyler var ama daha el atmadım :1:

kızlar bornoz takımım nasıl yorumlarınızı bekliyorum 3 dakika içinde aldık daha önce hiç modellere bakmamıştık aklımızda da almak yoktu annemle nevresim takımı bakarken bunu almış bulunduk

$2013-11-27 15.43.25.webp $2013-11-27 15.45.02.webp $2013-11-27 15.45.06.webp

Back
X