vee tinkerbell in çeyizleri:)

tinkerbell3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
590
44
43
İstanbul
siz fotoğrafları paylaşınca ben de heves ettim . 2 aydan beri aldıklarımdan fotoğraflarını bulduklarımı yayınlıyorum :) çeyiz fikri hiç yokken birden tabiri caizse dank etti kafama bir şeyler almam gerektiği . hepimizin aldıklarımızı ağız tadıyla kullanalımmm inşallah . VE buyrun kızlar pembe dolu aldıklarıma :)

Eki Görüntüle 862157 Eki Görüntüle 862158 işte her şeye sebep yemek takımım vuruldum resmen :)

aşık olduğum bernardo kahvaltı takımım ( internette kahvaltı takımı modelini bulmadığımdan aynısının yemek takımı modelini koydum)

biev kahvaltı takımımm fiyatı uygun olduğu için aldım

karaca günlük yemek takımım misafir takımım şatafatlı olunca bunu sade seçtim

bernardo çatal bıçak takımım

Eki Görüntüle 862171 bernardo kadeh setim

english home yatak örtüm

bornoz takımım

karaca home nevresimler
english home nevresimim

pike takımım

abajurum:)

günlük çaydanlığım ve çay bardağı setim

baharat takımım

çay bardağı takımım ve kupalar

bernardo günlük kahvaltılığım

Eki Görüntüle 862192 tantitoni sufle kabım
tantitoni pratik doğrayıcım

fotoğraf alıntıdır

çöp kutusu bile alıyor insan ya

Eki Görüntüle 862197

Eki Görüntüle 862198 klasik :) Eki Görüntüle 862199

Eki Görüntüle 862182 Eki Görüntüle 862183 Eki Görüntüle 862184 english home masa örtüleri

bernardo seremik ve çelik tencereler

esse döküm tavam

esse indirim de görünce aldım

Devamı gelecek yorumlarınızı bekliyorum :)

Son düzenleme:
ooww zevkli birisi daha :) güle güle kullan canım... kahvaltı takımının rengini çok beğendim, günlük yemek takımı olsa alıverirdim hemencecik :)

çok teşekkür ederim kızlar hepsi bi anda alındı alelacele yanlış şeyler aldım mı diye endişelenmiştim beğenmenize çok sevindimm

Hepsi birbirinden güzel ve zevkle alınmış parçalar ve hepsi buram buram heves kokuyo

Güzel günlerde kullanasın insallah...

canım topiğin hayırlı olsun. çok zevklisin valla. aldığın herşey kaliteli ve göze hitap ediyor bayıldım valla:)) devamını bekliyoruz

Zevkine hayran kaldım Özellikle çöp kutun çok dikkatimi çekti
Bernardo kahvaltı takımlarında tabii kii, ama herşeyin çok güzel. Çok iyi seçim
Güle güle, aşkla kullanmayı nasip etsin rabbim

Kuzum hepsi çok güzel seçimler, huzurla aşkla kullan

Var mı bir enişte adayımız

Hepsi birbirinden güzel ve zevkle alınmış parçalar ve hepsi buram buram heves kokuyo
Güzel günlerde kullanasın insallah...

valla canım öyle bi heves ki sorma. çok teşekürler iyi dileğinn için :)

Canim topigin hayirli olsun cok zevkli bi baslangic yapmissin devamını bekliyoruz:)

sağoll canımm devamı gelmez miii çeyiz alışverişine başlayan bırakamıyor ki :)

Allah'ım ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin. Hepsi birbirinden güzel

amin amin canım hepimizin inş . şimdi sizin topiklere de bakacağım :)

canım topiğin hayırlı olsun. çok zevklisin valla. aldığın herşey kaliteli ve göze hitap ediyor bayıldım valla:)) devamını bekliyoruz

teşekkür edeerim canımm . senin aldıkların da çok güzel hepinizin topiklerini ayrıntılı ayrıntılı inceleyeceğim zaten birazdan . ahh bi de çalışsam daha güzel şeyler alacağım :)

Zevkine hayran kaldım Özellikle çöp kutun çok dikkatimi çekti
Bernardo kahvaltı takımlarında tabii kii, ama herşeyin çok güzel. Çok iyi seçim
Güle güle, aşkla kullanmayı nasip etsin rabbim

aminnn canım daha güzelleri senin olsunnnn :) çöp kutusu internettenn . kahvaltı takımının rengi beni benden almıştı çeyiz setinin içinde almış bulundum çok teşekürler canım iyi dileklerin için

Kuzum hepsi çok güzel seçimler, huzurla aşkla kullan

Var mı bir enişte adayımız

amin canım sağoll :) google a yeniler kendini hayat yazıp her gün blog takibi yapanlardan biri de benim haberin olsun

var canımmm 2 yıldan beri birlikteyiz bir 2 yılımız daha var ama malesef. üni. son sınıftayım ancak evlenebileceğiz o zmana

Ayy bitanemm nasıl mutlu oldum anlatamam, benim yazdıklarımı okuyanlardan biri de sensin demek ki
Böyle güzel yorumlar okuyunca daha bir motive oluyorum güzel şeyler yazma hususunda, umarım faydalı olabiliyorumdur, Rabbim yanıltmasın inşallah

Ayrıca sen de bendensin, bizim de en az 2 yılımız var

Benim çalışma hayatımın 2. yılı ama erkek arkadaşım 5. sınıf tıp fak. öğrencisi. İnşallah 2 yıla kadar bitirirse öyle evlenicez

Geç olsun güç olmasın, Mevlam hayırlısını nasip etsin hakkımızda

canım valla ben gayet keyifle okuyorum eminim başkaları da okuyordur :)

sen kıdemliymişsin ne güzel ya bizde de tam tersi erkek arkadaşımın 7. senesi çalışma hayatında. garibim 1. sınıfın yazından beri beni bekliyor. sınıfta kalmasam bari

aminn canım amin ne güzel söyledin hayırlısı olsun inşallaaah

tatlm hepsini çook beendim güle güle kullann :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…