- Konu Sahibi tinkerbell3
tatlm hepsini çook beendim güle güle kullann :)
teşekkürr ettim canımmm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlm hepsini çook beendim güle güle kullann :)
çok güzel güle güle kullan canım![]()
saatin çok şeker canım güle güle kullan
teşekkür ederimm kızlar daha güzel olanı 5 liraya aldım:)) ama altında welcome yazmıyor
vayy iyiymiş fiyatı:)) nereden aldın o fiyata
şark handan o altındaki welcome yazısı eksikti zaten ben mutfakta kullanacağım için gerek duymadım adam 5 liraya verdi
ne kadar şanslısın bana denk gelmez böyle şeyler. oraya da bi türlü gidemedim zaten
bunlar da sevgiliden hediyee
bunlara bayıldım ya ne güzel şeyler kahve kaşıklarını da alacağım ama nerede satılıyor bilen var mı ? bitanem ben beğendiğimi söyleyince sürpriz yapıp çay kaşıklarını nehirin sitesinden sipariş vermiş ama kahve kaşıkları için tekrar kargo parası vermek istemiyorum
Eki Görüntüle 868276 Eki Görüntüle 868275
tantitoni pratik doğrayıcım inş kullanışlıdır
Eki Görüntüle 868277
vee bernardo kahvaltılığım kendisi normalde çok daha şeker
Eki Görüntüle 868278
canım yeni cicilerini güle güle kullan. bende de var bunun çay kaşıkları çok şekerler:)
canım güle güle kullan bendede var nehir çay kaşığı geçen bunların satıldığı bir yere gittim kahve kasığı varmı diye adam dediki bunlar sadece çay kaşığı olark üretiliyor ama isteyen bunu kahve kaşığı gibide kullanıyor dedi
canım güle güle kullan bendede var nehir çay kaşığı geçen bunların satıldığı bir yere gittim kahve kasığı varmı diye adam dediki bunlar sadece çay kaşığı olark üretiliyor ama isteyen bunu kahve kaşığı gibide kullanıyor dedi
teşekkür ederimm canımmm :) nehirin sitesinde olduğuna göre kahve kaşığı üretimi vardır ya. adam elinde olmadığından bilmiyor herhalde üretimini. kahve kaşıkları dondurma kaşığı kadar bir şeymiş herhalde
Adam sallamış canımBen istoçta nehirin mağazasından aldım kahve kaşıklarını da
![]()
Eğer istoça gelme şansın varsa canım burda nehirin mağazası var. istemediğin kadar nehir modeli kahve kaşığı var![]()
Bende de var nehirin can canan kaşıklarından
Benim dondurma kaşıkları kanca evden aldığım için sadece çay kaşığı yeterli diye düşünüp almadım,
Ama çeyiz dükkanlarında falan sık görüyorum ben, sen de biraz kolaçan et çevreni, mutlaka rastlarsın kuzum![]()