vee tinkerbell in çeyizleri:)

Harika bir haber tinkerim Çok sevindim adına

Tebrik ederim şimdiden. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

Gelişmelerden bizleri habersiz bırakma

hayırlı ugurlu olsun canım Allahım yolunuzu acık etsin mutlulugunuz daim olsun

Ooo tinkerimm ne güzel gelişmeler bunlar Bakıyorum jet hızıyla evleniyorsun

İnşallah herşeyi gönlünüzce halletmek nasip olsun Ve de darısı başıma inşallah

teşekkür ederim özlemiim tam da darılmak üzereydim beni tebrik etmiyorsunuz diye hep dua ediyorum inş her şeyim sorunsuz hallolur veeeee dediğin gibi inşallah darısı başına canımmm gönlüne göre sana layık biri inş tez zamanda çıkar karşına

Harika bir haber tinkerim Çok sevindim adına

Tebrik ederim şimdiden. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

Gelişmelerden bizleri habersiz bırakma

teşekkür ederimm tatlımm inşallah gelişmeleri haber veririrm söz tepsimi paylaşacağım birazdan
Allah utandırmasın inşallah hepimiz çok mutlu olalım

Aşkolsun kuzum ya öyle düşünmen üzer beni Ben bu ara çok ama çok yoğun çalışıyorum ve inan eskisi gibi giremiyorum. Yoksa daha önceden görüp de es geçtiğim yok kesinlikle.. İnşallah evini de görmek nasip olur kuzum

teeemamm özlemim lafımı geri aldımm ben de eskisi gibi giremiyorum sana da kolaylıklar gelsin kuzumm inşallah benim de şöyle çalıştığım günler gelir

teşekkür ederimm tatlımm inşallah gelişmeleri haber veririrm söz tepsimi paylaşacağım birazdan
Allah utandırmasın inşallah hepimiz çok mutlu olalım

Merakla bekliyorum

Aminnn canım benimm. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

kızlarr ben geldim hepinizi çok özledimm hazırlıklardan işten güçten derslerden çok sık uğrayamıyorum

çok şükür bi kaç şeyi hallettim de geldim salon koltuk takımımız tamamm düğüne daha 5 ay var ama siparişi verdik gitiiiim güzel evime modoko dan pudra pembe koltuklar seçtim berjerlerde pudra üzerine çiçekli balayımız tamamm düğün yeri tamam kına yeri tamam kına organizasyonu tamamm şimdilik bu kadar ay sonunda nişanımız var

gelelim aldıklarıma. önceden ne güzel aldıkça koyuyordum unutmuyordum ne aldığımı bi kaç bir şey aldım aama unutuyorum hep yaaa

kendisi söz tepsim olur ileride salonumda dekor olaarak kullanacağım (fotoğraf alıntıdır)

düğün fotoğraflarım içinn fotoğrafın kusuruna bakmayın

kuzummm hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

Güzel günlerde kullan canım

hazırlıklarda devam tabii... coğu şey hallolmus herşeyin hayırlı olsun

koşturmalı şekilde geçiyor günler iyi ki iyi ki çeyizime bi kaç parça bi şey almışım yoksa hayatta alamaz seçemezdim bu heyecanla. canımmmm özledim seni hiç rastgelemiyoruz

Canım benim almak istediğim abajurlar bunlardı ama stoklarda yok artık ((( ben de kendi çeyiz topiğimde paylaştığım abajuru alayım bari dedim bundan istiyorummm acil yardım ((

Maşallah her şeyin tamam bizim düğüne 5 ay var daha ev yok mobilya yok sizin hepsi hallolmuş Allah bozmasın tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…