- Konu Sahibi tinkerbell3
-
Tickerim takipteyim
busra_guvercin
biz zaten senle takipleşiyoruz kuzucum :)
ne tatlısınızz ya siztakipteyim canım
Ben de instagrama adim atanlardanim.Ama daha çözemedim kızlar yaa..
Takip ettim sizi kızlaar
canım senin instagram ismini bilmiyorum
Aaa ben takip ediyorum seni aslinda, sanırım sende beni kuzum emin olamadim ama esyalardan tanidim :) hatta sana güllü kavanozlari sorduuum :) teldenözel mesaj atamiyorum canim ama hatirlamissindir ins.
kızlar bu güzel çeyizlerin satışını da yapıyorum
o kadar mutluyum ki bu bahaneyle hepsi benm olacak
Eki Görüntüle 1006894
Eki Görüntüle 1006895
Eki Görüntüle 1006896
Eki Görüntüle 1006897
aa kuzum o senmiydiinn bilemedimm valla kusura bakma ben de seni takip ediyormuşum zaten soracağın bir şey olursa buradan da yazarsın
Kızlar instagram hesabim evegelenbahar takip ederseniz sevinirm . Siz de şöyleym ben de sizi takip edeyim
canım sana fiyatla birlikte atıyorumTatlim balayini neresi sectin senle konusamadik
Teşekkür ederim canım çook kibarsınnnhayırlı olsun ,aldıklarınız çok güzel mutlu günlerde kullanırsınız inşallah..
kızlar güzel haberlerle döndüm aranıza biz sevdicekle evleniyoruzhem de düğünümüze 2 yıl var derken . biz dayanamadık artık hasrete bir şeyleri göze aldık çıktık yola Allah bize 3. yılımızda evliliği nasip ediyor çok mutluyum darısı isteyen herkese inşallah
balayı ve düğün yeri tamamsizden ricam bana dua ediniz çünkü düğün eylülde
çeyiz konusunda da tavsiye isteyeen olursa eğer şimdi iyi ki almışm diyorum hatta keşke daha fazla şey alsaydım şu an nutkum tutulmuş durumda 6 aydan kısa sürede bir ev kurulacak nişan düğün yapılacak
öperiö hepinizi şimdiye kadr yrdımcı olduğunuz her şey için sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?