vee tinkerbell in çeyizleri:)

Ben de instagrama adim atanlardanim.Ama daha çözemedim kızlar yaa..

canım senin instagram ismini bilmiyorum

Aaa ben takip ediyorum seni aslinda, sanırım sende beni kuzum emin olamadim ama esyalardan tanidim :) hatta sana güllü kavanozlari sorduuum :) teldenözel mesaj atamiyorum canim ama hatirlamissindir ins.

Aaa ben takip ediyorum seni aslinda, sanırım sende beni kuzum emin olamadim ama esyalardan tanidim :) hatta sana güllü kavanozlari sorduuum :) teldenözel mesaj atamiyorum canim ama hatirlamissindir ins.

aa kuzum o senmiydiinn bilemedimm valla kusura bakma ben de seni takip ediyormuşum zaten soracağın bir şey olursa buradan da yazarsın

aa kuzum o senmiydiinn bilemedimm valla kusura bakma ben de seni takip ediyormuşum zaten soracağın bir şey olursa buradan da yazarsın

Evet canim burdan da haberlesiriz.Cok seker seyler bunlar :) Alisamadim oraya da, cekilis falan oluyo resmi paylasin diyo nasil paylasilacagini bilmiyorum ki :)

kızlar güzel haberlerle döndüm aranıza biz sevdicekle evleniyoruz hem de düğünümüze 2 yıl var derken . biz dayanamadık artık hasrete bir şeyleri göze aldık çıktık yola Allah bize 3. yılımızda evliliği nasip ediyor çok mutluyum darısı isteyen herkese inşallah

balayı ve düğün yeri tamam sizden ricam bana dua ediniz çünkü düğün eylülde

çeyiz konusunda da tavsiye isteyeen olursa eğer şimdi iyi ki almışm diyorum hatta keşke daha fazla şey alsaydım şu an nutkum tutulmuş durumda 6 aydan kısa sürede bir ev kurulacak nişan düğün yapılacak

öperiö hepinizi şimdiye kadr yrdımcı olduğunuz her şey için sağolun

hayırlı olsun ,aldıklarınız çok güzel mutlu günlerde kullanırsınız inşallah..

Ooo tinkerimm ne güzel gelişmeler bunlar Bakıyorum jet hızıyla evleniyorsun

İnşallah herşeyi gönlünüzce halletmek nasip olsun Ve de darısı başıma inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…