• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vee tinkerbell in çeyizleri:)

kızlar güzel haberlerle döndüm aranıza biz sevdicekle evleniyoruz:16::16::16::16::16: hem de düğünümüze 2 yıl var derken . biz dayanamadık artık hasrete bir şeyleri göze aldık çıktık yola:9: Allah bize 3. yılımızda evliliği nasip ediyor çok mutluyum :16: darısı isteyen herkese inşallah:54::54::54:

balayı ve düğün yeri tamam :16: sizden ricam bana dua ediniz çünkü düğün eylülde

çeyiz konusunda da tavsiye isteyeen olursa eğer şimdi iyi ki almışm diyorum hatta keşke daha fazla şey alsaydım şu an nutkum tutulmuş durumda 6 aydan kısa sürede bir ev kurulacak nişan düğün yapılacak :4::4::4:

öperiö hepinizi şimdiye kadr yrdımcı olduğunuz her şey için sağolun:54::54::54:

Harika bir haber tinkerim :16: Çok sevindim adına :54:

Tebrik ederim şimdiden. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah :16:

Gelişmelerden bizleri habersiz bırakma :12: :17:

kızlar güzel haberlerle döndüm aranıza biz sevdicekle evleniyoruz:16::16::16::16::16: hem de düğünümüze 2 yıl var derken . biz dayanamadık artık hasrete bir şeyleri göze aldık çıktık yola:9: Allah bize 3. yılımızda evliliği nasip ediyor çok mutluyum :16: darısı isteyen herkese inşallah:54::54::54:

balayı ve düğün yeri tamam :16: sizden ricam bana dua ediniz çünkü düğün eylülde

çeyiz konusunda da tavsiye isteyeen olursa eğer şimdi iyi ki almışm diyorum hatta keşke daha fazla şey alsaydım şu an nutkum tutulmuş durumda 6 aydan kısa sürede bir ev kurulacak nişan düğün yapılacak :4::4::4:

öperiö hepinizi şimdiye kadr yrdımcı olduğunuz her şey için sağolun:54::54::54:

hayırlı ugurlu olsun canım Allahım yolunuzu acık etsin mutlulugunuz daim olsun

Ooo tinkerimm ne güzel gelişmeler bunlar :16: Bakıyorum jet hızıyla evleniyorsun :10:

İnşallah herşeyi gönlünüzce halletmek nasip olsun :16: Ve de darısı başıma inşallah :9:

teşekkür ederim özlemiim :54::54::54::54: tam da darılmak üzereydim beni tebrik etmiyorsunuz diye :9: hep dua ediyorum inş her şeyim sorunsuz hallolur veeeee dediğin gibi inşallah darısı başına canımmm gönlüne göre sana layık biri inş tez zamanda çıkar karşına:31::31:

Harika bir haber tinkerim :16: Çok sevindim adına :54:

Tebrik ederim şimdiden. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah :16:

Gelişmelerden bizleri habersiz bırakma :12: :17:

teşekkür ederimm tatlımm inşallah gelişmeleri haber veririrm söz tepsimi paylaşacağım birazdan:16:
Allah utandırmasın inşallah hepimiz çok mutlu olalım:16::16::16:

teşekkür ederim özlemiim :54::54::54::54: tam da darılmak üzereydim beni tebrik etmiyorsunuz diye :9: hep dua ediyorum inş her şeyim sorunsuz hallolur veeeee dediğin gibi inşallah darısı başına canımmm gönlüne göre sana layık biri inş tez zamanda çıkar karşına:31::31:

Aşkolsun kuzum ya öyle düşünmen üzer beni :20: Ben bu ara çok ama çok yoğun çalışıyorum ve inan eskisi gibi giremiyorum. Yoksa daha önceden görüp de es geçtiğim yok kesinlikle.. İnşallah evini de görmek nasip olur kuzum :16:

Aşkolsun kuzum ya öyle düşünmen üzer beni :20: Ben bu ara çok ama çok yoğun çalışıyorum ve inan eskisi gibi giremiyorum. Yoksa daha önceden görüp de es geçtiğim yok kesinlikle.. İnşallah evini de görmek nasip olur kuzum :16:

teeemamm özlemim lafımı geri aldımm :54: ben de eskisi gibi giremiyorum sana da kolaylıklar gelsin kuzumm inşallah benim de şöyle çalıştığım günler gelir:31:

teşekkür ederimm tatlımm inşallah gelişmeleri haber veririrm söz tepsimi paylaşacağım birazdan:16:
Allah utandırmasın inşallah hepimiz çok mutlu olalım:16::16::16:

:23::23: Merakla bekliyorum :12:

Aminnn canım benimm. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :16:

kızlarr ben geldim hepinizi çok özledimm hazırlıklardan işten güçten derslerden çok sık uğrayamıyorum:14:

çok şükür bi kaç şeyi hallettim de geldim salon koltuk takımımız tamamm düğüne daha 5 ay var ama siparişi verdik:9: gitiiiim güzel evime modoko dan pudra pembe koltuklar seçtim berjerlerde pudra üzerine çiçekli:16::16: balayımız tamamm düğün yeri tamam kına yeri tamam kına organizasyonu tamamm:16: şimdilik bu kadar ay sonunda nişanımız var:16::16::16:

gelelim aldıklarıma. önceden ne güzel aldıkça koyuyordum unutmuyordum ne aldığımı bi kaç bir şey aldım aama unutuyorum hep yaaa

$image.webp kendisi söz tepsim olur ileride salonumda dekor olaarak kullanacağım:16: (fotoğraf alıntıdır)

$image.webp düğün fotoğraflarım içinn:16: fotoğrafın kusuruna bakmayın

kızlarr ben geldim hepinizi çok özledimm hazırlıklardan işten güçten derslerden çok sık uğrayamıyorum:14:

çok şükür bi kaç şeyi hallettim de geldim salon koltuk takımımız tamamm düğüne daha 5 ay var ama siparişi verdik:9: gitiiiim güzel evime modoko dan pudra pembe koltuklar seçtim berjerlerde pudra üzerine çiçekli:16::16: balayımız tamamm düğün yeri tamam kına yeri tamam kına organizasyonu tamamm:16: şimdilik bu kadar ay sonunda nişanımız var:16::16::16:

gelelim aldıklarıma. önceden ne güzel aldıkça koyuyordum unutmuyordum ne aldığımı bi kaç bir şey aldım aama unutuyorum hep yaaa

Eki Görüntüle 1061913 kendisi söz tepsim olur ileride salonumda dekor olaarak kullanacağım:16: (fotoğraf alıntıdır)

Eki Görüntüle 1061919 düğün fotoğraflarım içinn:16: fotoğrafın kusuruna bakmayın

kuzummm hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

Güzel günlerde kullan canım

hazırlıklarda devam tabii... coğu şey hallolmus herşeyin hayırlı olsun

koşturmalı şekilde geçiyor günler iyi ki iyi ki çeyizime bi kaç parça bi şey almışım yoksa hayatta alamaz seçemezdim bu heyecanla. canımmmm özledim seni hiç rastgelemiyoruz

Canım benim almak istediğim abajurlar bunlardı ama stoklarda yok artık :(((( ben de kendi çeyiz topiğimde paylaştığım abajuru alayım bari dedim bundan istiyorummm acil yardım :(((

Maşallah her şeyin tamam bizim düğüne 5 ay var daha ev yok mobilya yok sizin hepsi hallolmuş Allah bozmasın tamamına erdirsin :nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X