Vee işte MAVİŞ'in çeyizleri

Yemek odası yanlız büfeleri istemedim sadece yemek masası sandelyeler aynalı konsol ve compact tv ünitesi

Salon takımım

Aşık olarak aldığım puzzle köşe takımım

puf olarak düşündük önce tuvalet aynası önüne sonra vaz caydım vestiyere koyacam bunu

Son düzenleme:
güle güle kullan canım hayırlı olsun büyük eşyalarınıda almışsın hepside çok güzel puzzle olan takıma bende bayıldım pufun ilk girişe antreye koy bence çok yakışacaktır eminim.

mavişşş hayırlıı olsunnn mobilyalarınnn, güle güle kullann canımmm

güle güle kullan canım hayırlı olsun büyük eşyalarınıda almışsın hepside çok güzel puzzle olan takıma bende bayıldım pufun ilk girişe antreye koy bence çok yakışacaktır eminim.

Tşkler canım evet puzzle olan takımı aşık olarak aldım kaç çeşit mobilya gösterdiler ama vaz geçmedim iyidi vazgeçmemişim evet puf kesinlikle antreye daha uygun

Bütün eşyaların çok güzel ama ben de köşe takımına bittim Şu ara biz de köşe takımı alacağız, nerden aldığını öğrenebilir miyim acaba? Biz de bir bakarız

Bütün eşyaların çok güzel ama ben de köşe takımına bittim Şu ara biz de köşe takımı alacağız, nerden aldığını öğrenebilir miyim acaba? Biz de bir bakarız

Tşk ederim ayıla bayıla aldım yaa şekilden şekile giriyor katoloğunda 7 şekil var ama daha çok farklı modele sokabileceğimi düşünüyorum ben Adanadan aldım siz nerelisiniz acaba:26::26::26:

Hayırlı olsunn güzel günlerde güle güle kullan inşallah herşeyin çok güzel canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…