Vee işte MAVİŞ'in çeyizleri

Tşkler kuzum yaa baya uğraştırdın beni daha diğer eşyalar var kvyle birlikte aldığımız onlarıda Alah bilir ne zaman koyarım

saoll kuzumm bunu yapman bile kendimi değerli hissettirdiii
çok teşekkür ederimmm

Tşkler canım daha iyileri sana olsun o danteeli hediye gelen pike takımlarımdan hariç 2 takımda annem yapıyor kuzum

valla benim annem dantelden pek anlamıyor ben zaten hiç elime almadım çokta hoşlanmıyorum dantelden ama annem tutturdu çeyizde en azından bir tane olması lazım diyor bakalım ne yapıcaz ilerleyen zamanda:)

eşofman takımınız cok güzel güle güle kullanın markası nedir aacabaa ? internetten bulmaya çalışacağım cok güzel

valla benim annem dantelden pek anlamıyor ben zaten hiç elime almadım çokta hoşlanmıyorum dantelden ama annem tutturdu çeyizde en azından bir tane olması lazım diyor bakalım ne yapıcaz ilerleyen zamanda:)

Düğün ne zaman hayırlısıyla acaba bende hiç hoşlanmam sevmediğin ot yanında biter derler ya 2 takımlık halamlar işlemiş şimdi annem onları süslemede kullanıyo bide hediye geldi etti 3 çeyizde mutlaka olacakmış:26::26::26:

hepsi çok güzel iyi güzel günlerde kullan

Hepsi birbirinden güzel cnm güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…