Lekeler, Çiller Ve yaklaşık 4 yıllık lekelerim gitti diyebilirim🎉

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Sizin adınıza çok sevindim Sıla hanım.
Peki bu üç ürünün su an ki fiyatını biliyor musunuz? Yanı Almanyadaki fiyatını. Belki birini bulur getirtirim. Resmen bunalıma girdim yüzündeki lekeler yüzünden

Mrb
Yüzünüzdeki lekeler için Güney Korenin atoym urunlerini öneriyorum ürünler gerçekten çok etkili ,lüks bir spaya gitmiş gibi hissedeceksiniz ,benim yüzümde doğum ve sivilce lekesi vardı yok etti ,yüzüm parlak oldu Işıl Işıl ,mükemmel bir marka üstüne başka tanımam ! Ürünlere ulaşmak istiyorsanız benimle iletişime geçin yardımcı olayım.

Çok olmuş yazali ama yedi senedir var lekelerim denemedigim şey kalmadı ins bulurum

Bu sitede okumustum annesin yıllardır gecmeyen lekesi için herkesin bıldıgı 2 kremi farklı sekılde kullaıp lekelerın gıttıgı yazıyor fotoğrafta vardı ki o iki kremi ben de çok kullanmıstım ve gecmıyordu. Sitede yazılan gibi uyguladım harika dedim. Denemedıgım seyler kalmamıstı gıtmedıgım dermatologlar artık lekem çıktığında bu ıkı kremı kullanıyorum . Kullanım şeklını yazıyorum bunun dısında kullanıldıgında etkısı olmuyor denenmiştir.
Acnelyse % 0.1 krem
Expigment % 4 veya % 2 ( ben %4 lük kullanıyorum soyma etkisi daha iyi)
Kullanım şekli:
Akşam saat 9 gibi yani evde oldugunuzda temiz acnelyse kremi ciltteki lekeli yerlere pirinç tanesi kadar sürüp masaj ile yediriniz .
1 saat sonra hiç yıkamadan aynı yerlere aynı sekılde expigment kremi sürüp masaj ile yediriniz
Baska hiçbir şey yapılmayacak silmeden yatacaksınız sabah uyandıgınızda yüzünüzü yıksyabılırsınız
Ben 3 veya 4 gün üst üste sürüp sonra soyulmasını beklıyorum.üst üste 4 gün sürdüğüm için cilt kıpkırmızı oluyor kaşımayınız iz kalabılır daha fazla da sürmeyin cilt kızardıgı için soyulamıyor. Bu yüzden 4 gün sürdükten sonra cilt kıpkırmızılıktan gün gün o bölgeler kurumaya şöyle buruşuk kırışık bır hal alıp soyulacak elinizle koparmayın sürtmeyin bunları yaptım bır de onun lekesını gecırmek ıcın ugrastım. 4 günden sonra sadece güneş kremı ıle cıldı koruyun 6-7 günde sürdüğünüz yerler soyuluyor leke gıdıyor ama cildinizi koruyun korumadıgınızda tekrar leke oluşabılıyor.
Ben bu ıkılı kremı cok kullanmıstım ama bu sekılde bılmıyordum burada gordum denedım artık bı lekem cıktıgında sadece bunu uyguluyorum. Dermapenler lazerler dermatologların leke tedavılerı hepsını denemıs bırıyım bu kadar hızlı soyulma görmedım. Tekrar söyluyorum cıldınızı koruyun gunesten ve az sürün sürdüğünüz yerler kıpkırmızı oldugunda korkmayın domates gıbı kırmızı oluyor 4. Günden sonra kremi surmeyı bıraktıktan 3-4 gün sonra sürülen yerler kırışık bir hal alıp soyuluyor 4. Günden sonra az sürdüm herhalde 1 gün gectı soyulmadı dıyıp tekrar kremı surmeyın bunu yapınca cilt tahriş oluyor ve soyulma süreci uzuyor cunku tam cilt soyulacakken krem sürüp domates gıbı kızarmaktan soyulma evresıne cilt gecemıyor

Yani eski birkac yillik lekeleriniz de bu sekilde tamamen gecti mi?

Evet geçiyor 6-7 yıllık inatçı lekem var küçük ama rahatsız ediyor bi o tam geçmedi silikleşti hatta onu gecırmek için 4 gün degıl 6 gün sürdüm üst üste sürdüm kıpkırmızı oldu o yüzden gecsın dıye daha yogun sürmeyin 4 gün sürüp artık oranın soyulmasını bekleyın 1 ay sonra tekrar yapın. O inatcı 6-7 yıllık lekemi böyle böyle silikleştirdim

Ne guzel.darisi basimiza o zaman.bende kış gelince denerim cesaret edebilirsem.soyma tedavilerin bana iyi gelmedigini soylemisti doktorum.ama lekelerim katlanarak buyuyor.denemeye deger bence cok teşekkür ederim

ne surdunuz acaba?

Yukardaki mesajımda uzun bir şekilde yazdım

pardon ne ile gecirdiniz

Bakın yukardakı uzun mesajımı okumuyorsunuz.. uzunca detaylı sekılde bi öncekı sayfada hepsı yazıyor tekrar tekrar yazıp bılgı kirliliği yapmayayım sayfa 31 de var

Merhaba, doktor bu dediginiz kremlerden bana da verdi. Sürdüm ve aynen kıpkırmızı oldu yüzüm.
Tam elmacık kemiklerimde olduğu için acayip bir görüntü ortaya çıktı.
Savaşa gider gibi

Ben de zamanında çok kullandım ama ıstedıgım sonucu alamamıstım sayfa 31 de yazdıgım gıbı kullanırsanız sonuç güzel oluyor kıpkırmızı olduysa bekleyınız 1 hafta içinde orası buruşuk kuru bir cilt oluyor sonra soyuluyor siz elinizle kabuklaşınca cekıp koparmayın yara olabılıyor

Sırtımıza uygulasak olur mu

Olabilir fakat sırt derisi kalın oldugu için biraz daha fazla sürmenizi ve 5 gün üst üste sürüp sonra soyulmasını beklemenızı önerırım fazla surecegınız için kıpkırmızı olacak korkmayınız sonra o koyulasıp kırışık kabuklu bir durum alıp soyulacak ama ıyı koruyunuz denıze gıtmeyınız elinizle derıyı soymayınız

Bacaklara olurmu yanik lekelerine

Cildi beyazlatiyormu peki bu serumlar genel olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…