- 17 Temmuz 2013
- 2.437
- 2.973
O serum ve gece gündüz kremi sayesinde lekelerim nerdeyse yok oldu.Cildi beyazlatiyormu peki bu serumlar genel olarak
Daha önce bu konuya yazıp ben de farmasiyi deniycem ise yaramazsa alirim diye yazmışım.sonra unuttum ben bu kremleri.Tabi farmasi ise yaramadı.ilk başta rengim açılır gibi oldu ise yaradi zannettim hatta önerdiğim kişiler de oldu.ama sonradan baktim benim cildimde hiç bi ise yaramıyor.Belki faydasını gorenler olmuştur bilemiyorum.sonra 3 defa karbon peeling yaptirdim.2 defa da lazer ama en ufak bi açılma olmadı renginde lekelerin.
sonra nasil olduysa bu kremler geldi aklima.inanin konu sahibinin anlattığının fazlası var eksiği yok.mukkemmel ötesi bisey.lazeri bıraktım gitmedim kremler sayesinde.Cok hızlı bi sekilde etki gösterdi.suan kullanmaya başlayalı 6hafta oldu.lekelerim o kadar siliklesti ki.hatta çoğu yerde yok bile.hergun düzenli kullaniyorum bayagi da bereketliymis.siddetle tavsiye ederim.Arkadaslarim keske kullanmaya başlamadan öncesi sonrası fotoğraf çekseydin diyolar.Artik o kadar ümitsizliğe katılmıştım ki aklıma bile gelmemişti.
Cilt beyazlatma diye bisey olmadı.cildi beyazlatmiyo renkleri eşitleyip lekeleri açtığı için cilt doğal olarak ışıltılı ve aydınlık bi görünüme sahip oluyo.Alma imkanın varsa kesinlikle kullan derim.
Son düzenleme: