Lekeler, Çiller Ve yaklaşık 4 yıllık lekelerim gitti diyebilirim🎉

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Yazınızı sonuna kadar keyifle ve gülerek okudum Bence yazmaya devam etmelisiniz. Diliniz hiç sıkıcı değil çünkü Bu arada öneride bulunduğunuz eucerin kremi ile biraz daha ayrıntı verebilir misiniz? Bahsettiğiniz site de hem leke ve benek için hemde anti peeling olarak belirttiğinizde gece ve gündüz kremi olarak ayrı ayrı var 50 ml olarak

Çok zarifsiniz mutlu ettiniz beni
bu serinin 4 ürünü vardı benim aldığım dönemde ve ben 3 ünü kullanmıştım. Benek dediğiniz spot corrector diye sundukları ürün mü acaba merak etmekle birlikte bir tek spot corrector ürününü kullanmadım.
Genel olarak tüm deneyimlerimi paylaştım ancak aklınıza takılan bir soru olursa keyifle cevaplarım

mlkydn dediğiniz kremler hangi platformda satılıyor ,hangi internet sitelerinde ,ürünlerin fotosunu tekrar ekler misiniz

mlkydn dediğiniz kremler hangi platformda satılıyor ,hangi internet sitelerinde ,ürünlerin fotosunu tekrar ekler misiniz
Merhabalar
Şuan Türkiye de de satılıyor, hepsiburadada ve trendyol da gördüm. Ben caretobeauty diye bir İnternet sitesinden sipariş vermiştim, portekizdrn göndermişler. Birçok ülkenin İnternet sitesinde de var

Herkese, merhaba bende bir leke giderici krem hakkında deneyimimi anlatmak istedim.
5 yıldır leke tedavisi için gitmediğim salon, kullanmadığım krem kalmadı.
Son 6 aydır Dr. Rimpler'ın whiting serisini kullanıyorum ve süper sonuçlar aldım. 5 yılda onlarca krem deneyen biri olarak çok kısa sürede fayda etti. Biraz araştırdım Dr Rimpler Almanya menşeili orada üretilen bir krem sanırım Türkiye distbirütörü Becas Medikalmış. Benim gibi uzun yıllar leke sorunu yaşayanlar için kesinlikle tavsiye ederim.

1

Becas Medikal sıkıcı bir hal almaya başladın haberin ola

Reklem mi bu.inanmistim bende almayi dusunuyordum.iyi ki uyardiniz cok tesekkur ederim.lutfen reklam yapan bizim duygularimizla oynayanlari boyle ifsa edin ki bosa umutlanmayalim
Kesinlikle katılıyorum, reklam mi ciddi mi bilemiyorsun ,

Melek hanım merhaba bende aynı dertten mürdaribim tüm yazılanları okudum benimde iki yanağımda para şeklinde var dermapen ve lumecca lazer yaptırdım ama hiç bir sonuç almadım sizin yazınızla tekrardan umut doldum galiba bende alıcam inş faydasını görürüm arkadaşlar şems Arslan’ın ürünlerini kullanan varmı aranızda onura merak ediyorum ama çok korkuyorum

Ürünün fiyati 2000 lira olmuş, bilsem sonuç alacağım kullanırdım ama maalesef o umut bende kalmamış..

Bu ürün dermokozmatikmi eczacı bana dermokozmatik ürün değil dedi bi sakıncası olurmu acaba

Merhabalar 1 haftadir bende kullaniyrm acaba siz ne kadar süre kullandınız ve kaç eder bitirdiniz lekelerijiz ne durumda ekstra biseey kullandınız ya yaptrdinizmi sevgilerr

Benim de rozam vardi ve almanyada yasiyorum bu markanin her urunu cok iyi roza kremleri de cok iyi. Bu arada urun turkiyeye getirtmenin binbir yolu var

merhaba yazınızı sonuna kadar okudum sizin adınıza çok sevindim peki hepsiburadaki ürünlerl aynı mı dediğiniz ürünler
Eucerin Almanyanin markasi turkiyede var ama bu tarz kremleri yok. Ben de Almanyada yasiyorum gercekten herturlu kremi cok iyi ben de roza icin kullaniyorum. Ama tr deki fiyatlarina baktigim orda cok ama cok pahali. Yanlis hatirlamiyorsam cok ciddi kozmetiklere gumruk vergisi gelmisti.

merhaba, bu ürün şu an da Türkiyede de satışta ama acayip pahalı hep gümrük ve vergiden dolayı... 2000 tl (

Almanyada yasiyirum. Bu markanin roza kremini kullandim gercekten vaadini gerceklestiriyor. Bu krem sayesinde yuzumdeki yanmalar gecti. Burda cok uygun fiyata satiliyor ama turkiyeye girene kadar pahali patliyor. Bu markanin urununu alip memnun kalmazsaniz para iadegarantisi var. O kadar kendine guvenen marka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…