- 28 Temmuz 2015
- 16
- 3
-
- Konu Sahibi heartofdarkness
Peki sen onun geçmişinde neler yaşadığını bakir olup ol olmadığını biliyor musun?
erkekler bunu dert etmezken biz kadınların mutluluğunun bir zara iki damla kana bağlı olmasi haksızlık değil mi?
ancak bu haksizligi yapan yine kadinlar, bak görürsün biraz sonra konuya gelip cinim bikiritini virirsin biyli disinirsin deyip namus timsali yazan seni suçlayan kadınlar olacak.
cevaba gelirsek önce sen ona bir sor bakalım bakir mi?
ilerde sorarsa da mı söylemeyim?Söyleme.net
Bekaret kaybedilmez güzel kızım. Sevişirsin ve hayatına bu tecrübeyle devam edersin. Ahlakın, namusun, zekan, değerin azalmaz.
Ülkemizde bekaret bir şeylerin nişanesi olarak korunmaya, saklanmaya, kontrol edilmeye, başa kakılmaya alet ediliyor. Erkekler artık değişiyor deniyor, umarım öyledir.
Saklaman mümkün olur mu bilmiyorum ama söylemeye karar verirsen nasıl söyleyeceğin çok önemli. Kaybettim deme sakın, sana bir itirafım var deme sakın, beni böyle kabul eder misin deme sakın. Sen kendine hak ettiğin değeri ver önce. Karşındaki sana aynı değeri veremeyecekse yol yakınken ayrılın.
Sevdiğin erkek aslında kabul edemem ama seni çok seviyorum unutmaya çalışacağım derse inanma. Bir erkek böyle bir konuyu dert ediyorsa kesinlikle değişemez. Değiştiğini zannedebilir ama o öfke er geç ortaya çıkıp seni bulur.
Canim bence kesinlikle başından Herşeyi açık açık söylemelisin eger seni gerçekten seviyorsa seni öylede ister. Ayrıca beni böyle kim.isterde ne demek allah aşkına sende bir insansın ve zamaninda bir hata yapmışsın.hata bile değil aslında sevmişsin ve herşeyini onun ellerine vermişsin. Bunu kimsenin Sorgulamaya hakkı yok bence canim.... Allahtan hayırlısını diliyorum senin için
Ağzını nasıl arayabilirim onu bilemiyorum işte, şu an bana o kadar iyi davranıyor ki, böyle konuları hiç açmıyor bile, ve bana nişanlıymışsın eskiden bunların zerre önemi yok beni şu an ve geleceğimiz igilendiriyor dedi. Sormaması kurcalamaması hoşuma gitti ama aynı toplumda büyüdüğümüz için net düşüncelerini bilemiyorum, nasıl arayabilirim ağzını?Bekarete önem veriyor mu vermiyor mu ? Agzini arayin , sonra soylersiniz
Ya olur ya olmaz
Hayirlisi olsun
Evet tabikide..doğrucu davutluk seni yüceltmiyecek,gün gelecek yüzüne vurulacak.bu sözümü unutma.ilerde sorarsa da mı söylemeyim?
Daha erken söylemek için. İkinizde sevginizden emin olun ondan sonra. Bende yaşadım bunu. Mutluyum şu anda
Evet tabikide..doğrucu davutluk seni yüceltmiyecek,gün gelecek yüzüne vurulacak.bu sözümü unutma.
Yalancılık yüceltmesede seni sürekli iğnelenmekten şüpheden kurtarır.ama yalancılıkta yüceltmez ki
Sanırım gençliğimin en büyük hatasını yaptım ve bedelini ağır ödeyeceğim o kadar korkuyorum ki, sizlerden yardım almak bir nebze de olsa içimi dökmek istedim çünkü paylaşabileceğim kimsem yok çevremde, anlatamam yargılanırım direk...Ben 26 yaşındayım ve ve 2 yıl önce nişanlanmıştım ne yazık ki nişanlımda bekaretimi kaybettim ve benden ayrıldı aslında ayrıldıktan sonra sadece bu sebepten dolayı evlenmek istiyormuşum onu anladım, çünkü böyle gördük toplumda, böyle yetiştik, ayrılalı 1,5 yıl oldu. Tam 1 yıl nişanlı kalmıştık, ailelerimiz uyuşmamıştı ve sonunda dayanamadı koptu. Hayatıma kimseyi alamadım, denedim ama hep kafamda soru işaretleri, sanki çok çok büyük bir kusurum varmış gibi beni böyle kim ister ki ben kime anlatabilirim derdimi diye hiç başaramadım. Erkeklere de güvenim kırılmıştı zaten taki onu tanıyana kadar...Liseden arkadaşım aslında, benden 2 yaş büyük ve bir süredir bana olan ilgisini belli etmeye başladı ben de boş değilim, hoşlanıyorum ondan çok. Bana olan ilgisi, el üstünde tutuşu, yeniden kendime geldim sevgi, bu duygular ne güzelmiş dedim.Niyeti belli evlenmek istiyor, 1 aydır görüşüyoruz ben anneme de anlattım, zaten eski nişanlılık olayım ailemi de yorduğu için annemin gözleri parladı beni ilk kez mutlu gördüğünü söyledi.Her şey çok güzel evet, tam istediğim gibi bir kişi, her şeyiyle ama benim durumumu bilmiyor belki tahmin bile etmiyor. Beni öyle bir yere koymuş ki kalbin de, geçmişimi hiç sormadı, sorgulamadı ama ben vicdanımla yanıyorum. İçim içimi yiyor, açıklamalıyı mıyım, açıklamamalı mıyım? Kafam ve kalbim çelişiyor. Vicdan çok kötü, gerçekten geçmişi insanın en geleceğine gölgeymiş. Şimdi bunu açıklarsam benden ayrılırsa anlarım, haklıdır kendince, kandırmak istemiyorum. Peki benim bu durumumu sorun etmedi evlendik diyelim acaba sonra sürekli yüzüme vuracak mı? Daha önce böyle bi durum yaşamış olan ve şu an eşiyle mutlu olanlar var mı? Ben ne yapmalıyım? Ailemin de öğrenmesini istemem...Vakit ayırıp bir şeyler söylerseniz çok mutlu olurum, il kez bir foruma yazıyorum.Şimdiden teşekkürler...
evet aslında seni gerçekten sevmeyen ve değer vermeyen insanlar didikliyor geçmişi ama kendi geçmişi hakkında zerre bilgi vermiyor.Ben de bir insan tanıdım tanımaz olsaydım keşke mahvetti beni özgüvenimi kırdı yerden yere vurdu bir de bu durumumdan faydalanmak istedi şükür nasıl bir karakter olduğunu çok geç olmadan anladım ama kırıldım tabi. Ama şu an bahsettiğim kişi zerre kadar beni kıracak bir şey sormadı, senin geçmişin benim için önemli değil dedi lakin benimle evlenmek isteyen birisi tabi ki henüz onu tam olarak tanımıyorum ama o böyle ciddi adımlar attıkça bilmesi gerekiyor mu diye düşünmeye başladım. Yoksa hiç açmıyor böyle konularıtemennim buna hala önem veren erkeklerin kalmamasından yana, ayıp değil suç değil, herkesin kendi isteği tercihi, daha dün biriyle tanıştım bana geçmiş ilişkilerimi sordu ben de cevapladım salak gibi şuan aklıma geldi sinirlendim bak