ve sonunda çıkmazlardayım...

bakalım neler yazıcaklar, ben işte danışmak istedim, ben de hiç bilmiyorum güzel bir şekilde konuşmak lazım en yakın zamanda, sağolun

çok teşekkür ederim, bunu bir kusur olarak değil başım dik olarak anlatacağım, sağolun

çok teşekkür ederim, yazınız ve içten duanız için, hayırlısı olsun her şeyin.

bekaret ztn kaybedilmesi gereken bisey sadece dogru zamanda tercih edilen dogru kisiyle sizinki yanlıs tercih olmus ve geleceğinize bunu yansıtmayın derim ben bide 1 aylık adama bunu söylemeyin sizin özeliniz ne zmn ki bu konu hakkında bisi söylerse o zmn benmde deneyimim oldu nisanlımla dersin dik durman lazm

Bekarete önem veriyor mu vermiyor mu ? Agzini arayin , sonra soylersiniz
Ya olur ya olmaz
Hayirlisi olsun
Ağzını nasıl arayabilirim onu bilemiyorum işte, şu an bana o kadar iyi davranıyor ki, böyle konuları hiç açmıyor bile, ve bana nişanlıymışsın eskiden bunların zerre önemi yok beni şu an ve geleceğimiz igilendiriyor dedi. Sormaması kurcalamaması hoşuma gitti ama aynı toplumda büyüdüğümüz için net düşüncelerini bilemiyorum, nasıl arayabilirim ağzını?

Ben baştan sona açıklanmasa bile söylenmesi taraftarıyım. Bilmeyi hakkı var. ama sormuyorsa da söyleme önemsemiyor demektir. evlendikten sonra öğrenirse nasıl olur bilemiyorum. söylesen bir dert söylemesen bir dert. zor gerçekten. söylemen gerekirse de korkma söyle. bu bir defo değil. insansın duyguların var. sen arkasında durursun kimse ezemez. olmuş bitmiş geri döndüremezsin

Güzelim bu iş sakat sana yalan de demiyorm.
Kadınlardaki bu daha önce biriyle olan yatak muhabbetini anlatma merakı nedir?adam anlatıyormu sana.sana burada söyle bilsin diyenler!sevgilin yediği haltları anlatıyor mu sana.sen niye mecbursun.
Her doğru her yerde söylenmez.Ama her söylediğinde doğru olsun.
Yalancı olma,politik ol.doğruyu söyliycem diye günahını ifşa etme.
Bu sözümün her zaman arkasındayım.
Zarımın başından gecenleri kimseye anlatmak zorunda değilsin.bu mecburiyet hissinden kurtul.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, insan başkalarıyla paylaşamayınca bambaşka yerlerden birlerinin yardımcı olmasını görmek hoşuna gidiyor. Daha netleşiyor kafamda, toparlayıp zaman göre hareket edicem çokta takmıycam artık. Geçmiş geri gelmez hiç bir zaman

Önce adamın cinsellik hakkında düşüncelerini öğren..
Çünkü artık erkekler bu olaya takılmıyor..(Hangi şehirde yaşadığı, işi gücü, sosyal yaşantısı, hayat görüşüne falan bağlı tabi.)
Sonra bak gerçekten o doğru kişi mi değerlendir...
İsteyerek olan bir şeyden de utanma yaptın oldu yapacak bir şey yok ..
O senin özelin bunu kusur olarak görürsen karşındaki de öyle görür, yüzüne de vurur..
Bana kalırsa 1 aylık bir insana bunu açıklamak biraz erken hatta baya erken boş ver konunun oraya geleceği zamanı bekle acele etme...
Hatta söylemek zorunda bile değilsin..

temennim buna hala önem veren erkeklerin kalmamasından yana, ayıp değil suç değil, herkesin kendi isteği tercihi, daha dün biriyle tanıştım bana geçmiş ilişkilerimi sordu ben de cevapladım salak gibi şuan aklıma geldi sinirlendim bak

evet aslında seni gerçekten sevmeyen ve değer vermeyen insanlar didikliyor geçmişi ama kendi geçmişi hakkında zerre bilgi vermiyor.Ben de bir insan tanıdım tanımaz olsaydım keşke mahvetti beni özgüvenimi kırdı yerden yere vurdu bir de bu durumumdan faydalanmak istedi şükür nasıl bir karakter olduğunu çok geç olmadan anladım ama kırıldım tabi. Ama şu an bahsettiğim kişi zerre kadar beni kıracak bir şey sormadı, senin geçmişin benim için önemli değil dedi lakin benimle evlenmek isteyen birisi tabi ki henüz onu tam olarak tanımıyorum ama o böyle ciddi adımlar attıkça bilmesi gerekiyor mu diye düşünmeye başladım. Yoksa hiç açmıyor böyle konuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…