- 28 Temmuz 2015
- 16
- 3
-
- Konu Sahibi heartofdarkness
Sanırım gençliğimin en büyük hatasını yaptım ve bedelini ağır ödeyeceğim o kadar korkuyorum ki, sizlerden yardım almak bir nebze de olsa içimi dökmek istedim çünkü paylaşabileceğim kimsem yok çevremde, anlatamam yargılanırım direk...Ben 26 yaşındayım ve ve 2 yıl önce nişanlanmıştım ne yazık ki nişanlımda bekaretimi kaybettim ve benden ayrıldı aslında ayrıldıktan sonra sadece bu sebepten dolayı evlenmek istiyormuşum onu anladım, çünkü böyle gördük toplumda, böyle yetiştik, ayrılalı 1,5 yıl oldu. Tam 1 yıl nişanlı kalmıştık, ailelerimiz uyuşmamıştı ve sonunda dayanamadı koptu. Hayatıma kimseyi alamadım, denedim ama hep kafamda soru işaretleri, sanki çok çok büyük bir kusurum varmış gibi beni böyle kim ister ki ben kime anlatabilirim derdimi diye hiç başaramadım. Erkeklere de güvenim kırılmıştı zaten taki onu tanıyana kadar...Liseden arkadaşım aslında, benden 2 yaş büyük ve bir süredir bana olan ilgisini belli etmeye başladı ben de boş değilim, hoşlanıyorum ondan çok. Bana olan ilgisi, el üstünde tutuşu, yeniden kendime geldim sevgi, bu duygular ne güzelmiş dedim.Niyeti belli evlenmek istiyor, 1 aydır görüşüyoruz ben anneme de anlattım, zaten eski nişanlılık olayım ailemi de yorduğu için annemin gözleri parladı beni ilk kez mutlu gördüğünü söyledi.Her şey çok güzel evet, tam istediğim gibi bir kişi, her şeyiyle ama benim durumumu bilmiyor belki tahmin bile etmiyor. Beni öyle bir yere koymuş ki kalbin de, geçmişimi hiç sormadı, sorgulamadı ama ben vicdanımla yanıyorum. İçim içimi yiyor, açıklamalıyı mıyım, açıklamamalı mıyım? Kafam ve kalbim çelişiyor. Vicdan çok kötü, gerçekten geçmişi insanın en geleceğine gölgeymiş. Şimdi bunu açıklarsam benden ayrılırsa anlarım, haklıdır kendince, kandırmak istemiyorum. Peki benim bu durumumu sorun etmedi evlendik diyelim acaba sonra sürekli yüzüme vuracak mı? Daha önce böyle bi durum yaşamış olan ve şu an eşiyle mutlu olanlar var mı? Ben ne yapmalıyım? Ailemin de öğrenmesini istemem...Vakit ayırıp bir şeyler söylerseniz çok mutlu olurum, il kez bir foruma yazıyorum.Şimdiden teşekkürler...
'Beni böyle kim ister ki' dendiği an acayip sinirleniyorum. arkadaşım bu düşüncede bir insansan yaşamasaydın yahu! Bile, isteye Yaşadığın bir şeyin sonrasında söylediğin Söze bak.
Ben size bir şey söyliyim bir kadının değerini başka bir erkek değil, yine o Kadın kendi düşürüyor.
Insansın sen, bir kadınsın ve değerlisin. Bak yaşadıysan dur Şunun arkasında, Yük etme sırtında. Açıklayıp açıklamamak sana kalmış. iki türlü de hiç kimse seni yargılayamaz.
Ama söylemeye karar verdiğinde, başın önde bir suçlu gibi konuşursan, o çok güvendiğin insan bile değişebilir sana karşı. En başta sen dik durup, kendine değer vereceksin. kendine değer vermeyen bir insana, kimse değer vermez.
ne yazık ki doğru söylüyorsunuz kadın yapınca damgalanıyor, bir arkadaşın da dediği gibi toplumdan dolayı böyle ama ben topluma ters düşen bir şey yaptım bile bile arkasında durmam ve kendimden emin devam etmem çok önemli, çok sağolun...Bakireliğin önemi yok artık. Zamanında bir erkeğin elini tuttunuz diye kırılacaksa, buna da kırılsın. Bazı erkekler başlarda hazmedemiyor ama öyle çok takan da kalmadı. Zamanında hayattan keyif aldınız diye sizi istemeyecekse, kendisi de daha önce hiç birliktelik yaşamamışsa ve size ters düşüyorsa gitsin. Kadın milleti, erkektir yapar deyip de önüne gelenle yatan adamla bile sorgusuz sualsiz evleniyor. Kadınlar yapınca damgalanıyor ama. Hiç de ödün vermeyin kendinizden. Sizi istiyorsa geçmişinize ses etmeyecek.
teşekkürler, kendimden ödün vermeden açıklayacağım her şeyiBakireliğin önemi yok artık. Zamanında bir erkeğin elini tuttunuz diye kırılacaksa, buna da kırılsın. Bazı erkekler başlarda hazmedemiyor ama öyle çok takan da kalmadı. Zamanında hayattan keyif aldınız diye sizi istemeyecekse, kendisi de daha önce hiç birliktelik yaşamamışsa ve size ters düşüyorsa gitsin. Kadın milleti, erkektir yapar deyip de önüne gelenle yatan adamla bile sorgusuz sualsiz evleniyor. Kadınlar yapınca damgalanıyor ama. Hiç de ödün vermeyin kendinizden. Sizi istiyorsa geçmişinize ses etmeyecek.
hayır böyle bi durumum var diye benimle yatıcak biri değil ama diğer yönden çok kafaya takıp takmıycanı bilemiyorum henüz ama yol yakınken de söyleyip tavrını tutumunu öğrenip ona göre kendi yoluma devam etmek istiyorumDevam edip sonra başına kakacak biri mi, ya da nasılsa bakire değilsin benimle de yat gibi bir çiğlik bekler misin ondan, kadın erkek ilişkilerine bakışı nasıl, cok iyi tanımıyosun adami
hayır böyle bi durumum var diye benimle yatıcak biri değil ama diğer yönden çok kafaya takıp takmıycanı bilemiyorum henüz ama yol yakınken de söyleyip tavrını tutumunu öğrenip ona göre kendi yoluma devam etmek istiyorum
Ne güzel anlatmışsın :) ben de o zaman öğrenmeliyim bakış açısını ona göre yolumu çizmeliyim, teşekkür ederim :)Bak sana bir şey anlatayım. Geçmişte yaşanan ilişkileri zerre kadar önemsemeyen bir zatım. Benden önce kiminle sevişmiş ne yapmış pek umrumda değil anlayacağın. Yıllar önce bir arkadaş vasıtasıyla biriyle tanışmıştım. Çok iyi anlastik ve bir an bile sikilmadim muhabbet ederken. Yaklaşık bir ay gorustuk. Sonra bu zatın birkaç söylemi beni rahatsız edince merak etmiyor olmama rağmen "cinsel deneyimin var mi?" diye sordum. Deneyimi olduğunu hatta epey fazla olduğunu zerre kadar tereddüt etmeden anlatti ve ekledi. "Evleneceğim kişi bakire olmalı ama".
Kan beynime sıçradı kustahligi karşısında. " he o zaman biz evlenemeyiz canım ya. Benim deneyimlerim çin şeddi olur da girer bi tarafına " deyip terk ettim kustah zatı.
Ben bakireydim bu arada. Hatta elini tutunca yüzü kızaran taze korpeydim :) lakin böyle bir tiple yapamazdım. Seviştiği için değil apış arasina ittiği beyni yüzünden. Sen önce bir kendine güven. Merak etme dik durursan seni kadın bedeni olarak değil insan olarak gorecektir. Bu yüzden gidecekse de gitsin.