ve son..

Hayırlısı olsun sizin için. Mutluluk hissi yavaş yavaş gelecektir. Daha yeni boşandınız sonuçta. Ne oldu, ben neredeyim, bana çarpan kamyonun plakasını aldınız mı modundan çıkamamışsınızdır daha. =) Böyle dönüm noktalarında afallamak, ne hissedeceğini bilememek normal ve geçici bence.

Bence en iyisini yapmışsınız .
Hayatınızda kendiniz için belki de ilk kez bir şeye cesaret ettiniz ,sizi tebrik ediyorum.
Isı gücü olan ,gencecik ,kafası çalışan bir kadınsınız .
Artık o cimri ve yobazdan da kurtuldunuz .
Kendinize sooooyle güzel manzaralı bir tatil hediye edin bence :KK66:

evet bitti. boşandık işte. hep istediğim şey oldu. mutlu muyum? bilmiyorum. ama ölmedim mutsuzluktan. elbet düzene girecek hayat yeniden.
umarım hayatım boyunca bir daha pişman olacağım bir karar vermem.
Ilk basta ne hissetigini anlamiyorsun ben bosanali bir yil olacak nerdeyse simdi mutlumuyum degilim ama onunlayken mutsuzdum oglum da mutsuzdu. Simdi oglum cok mutlu en azindan venim uzgun oldugumu gormuyor babasiyla beraberken ucumuzde mutlu degildik. Simdi herkes daha iyi yavrumuza yansitmadan hayatimizi yasiyoruz. Umarim sen de toparlayavaksin.

Ben boşanan kadınlara büyük saygı duyuyorum. Demek ki mutsuzluğa layıkgörmemişsiniz kendinizi,elin saçma sapan herifine ömrünüzü yedirmek istememişsiniz. Ne mutlu size,helal olsun. Zamanla kendinize gelir, mutlu mesut yaşarsınız:KK66:

X