- Konu Sahibi naz&pxixtxixrcxixk
-
benim de bir gün geçmişti ama
bu değerler bildiğim kadarı ile çok geniş aralıklı yani kişiden kişiye değişiyor ve bireysel takip önemli yani günaşırı 2'ye katlıyosa sorun yok demek.takma bunu kafana
hoş geldin meleğim,
incecik pembe bir çizgi bana dünyaları verdi, incecik pembe bir çizgi bana seninle bir bedeni paylaştığımızın müjdesini verdi. Kaybetmek öyle bir korku ki meleğim, kazanmaya sevindirmiyor insanı, yanlış çıkmıştır dedim, ben öyle olsun istiyorum ya öyle görüyorum dedim...Senden önceki deneyimim acıydı çünkü. İçinde taşıdığın canı kaybetmek, canından bi can kaybetmek çok acıydı meleğim...
İnanmadım o teste ve dün tekrarladım testi, o pembe çizgi herşeye inat yine orada idi ve dahada belirgindi...Derken kan testi de müjdeleyince içimdeki seni, anlatamam sana neler hissettim.. Hayatım hayatın bundan sonra, saklı mabedimdeki meleğimsin sen benim...Ne olur sen beni bırakma emi..
hoş geldin meleğim,
incecik pembe bir çizgi bana dünyaları verdi, incecik pembe bir çizgi bana seninle bir bedeni paylaştığımızın müjdesini verdi. Kaybetmek öyle bir korku ki meleğim, kazanmaya sevindirmiyor insanı, yanlış çıkmıştır dedim, ben öyle olsun istiyorum ya öyle görüyorum dedim...Senden önceki deneyimim acıydı çünkü. İçinde taşıdığın canı kaybetmek, canından bi can kaybetmek çok acıydı meleğim...
İnanmadım o teste ve dün tekrarladım testi, o pembe çizgi herşeye inat yine orada idi ve dahada belirgindi...Derken kan testi de müjdeleyince içimdeki seni, anlatamam sana neler hissettim.. Hayatım hayatın bundan sonra, saklı mabedimdeki meleğimsin sen benim...Ne olur sen beni bırakma emi..[/QUO
Canım öyle güsel anlatmışsınki okurken yaşadım resmen a.s. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
hoş geldin meleğim,
İnanmadım o teste ve dün tekrarladım testi, o pembe çizgi herşeye inat yine orada idi ve dahada belirgindi...Derken kan testi de müjdeleyince içimdeki seni, anlatamam sana neler hissettim.. Hayatım hayatın bundan sonra, saklı mabedimdeki meleğimsin sen benim...Ne olur sen beni bırakma emi..
Masallah canim; Allah nazarlardan saklasinsakin aklina kotu seyler getirme, bebegin senin kismetse dunya tersine donse yine sapsaglam gelicektir kollarina, lutfen olumsuz dusunme kendini strese sokacagina, doyasiya keyfini cikar:teytey:
canım çok çok tebrikler allah bu bebegini nazarlardan korusun allah kucagına almanı nasip etsin benim içinde dua et canım :Saruboceq: :CüvCüv: .
sağol canım, dualarım sizlerle sen de bize dua et:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?