merhaba arkadaslar 9 kasim aksami hastaneye yattim sabah ogluma kavusmanin birazda yasayacaklarimi bilmemin korku ve heyecaniyla hic uyumadim , sabah 5 te once lavman yapildi ardindan beklemeye basladim ve saat 8 de sonda takildi her 2 islemde korktugum gibi olmadi , ve buyuk an saat 8 20 de spinal ignesi yapildi ve hizli bir sekilde uyusma basladi basimda 10 kisilik bir ekip gorunce korkum dahada artti , doktorlar uyustumu diye soruyorlar ben heyecandan esimi almicakmisin iceri diye soruyorum biraz traji kpmikti , derken perdeleri takip esimi iceri aldilar ve saar 8 40 ta oglumun cigligini duydum ayni anda bende hickirarak aglamaya basladim dunyada anlatilmayacak en guzel duyguydu o sesi duydugum anda yasadiklarim ve oglumu hemen basima sevdirmeleri cok guzeldi dikim islemleri bitti oglumda saglik kontrolleri yapildi ve 12 de odamiza ciktik o ana kadar hic agri duymadim agrimaya basladigi an agri kesici serum takildi ve o geceyi rahat atlattim ama 2 gun hic kalkamadim tansiyon dusuklugunden 3. gun ayaktaydim 5 gun aksam evimize geldik .
kisaca yasadiklarimi anlatmaya calistim iyiki dr umu dinleyip tam narkoz almamisim benim gibi kararsiz anneler spinali tavsiye ederim hic bas ve bel agrisi yasamadim sanirim isin sirri uzmaninin yapmasinda.
herkese hayirli dogumlar ve saglikli bebekler diliyorum annelik cok baska bisi gozumu hic ayiramiyorum ondan allahim bu benim bebegimmi diye heran dua ve sukur ediyorum.
kisaca yasadiklarimi anlatmaya calistim iyiki dr umu dinleyip tam narkoz almamisim benim gibi kararsiz anneler spinali tavsiye ederim hic bas ve bel agrisi yasamadim sanirim isin sirri uzmaninin yapmasinda.
herkese hayirli dogumlar ve saglikli bebekler diliyorum annelik cok baska bisi gozumu hic ayiramiyorum ondan allahim bu benim bebegimmi diye heran dua ve sukur ediyorum.