Ve koskoca bir yalan bitti

Benzer şeyleri yaşamış biri olarak ağlayarak okudum.. Allah kahretsin böylelerini psikopat pislik. Kurtulmuşsun kardeşim şükret ve emin ol geçecek zamanla dinck acın, Allahın izniyle tekrar evlenirsinde süper bi annede olursun oda derdine yansın lanet olasıca

Bence dua edin kurtuluyorum diye.Allah yardımcınız olsun bundan sonrası güzel olsun inşallah.
Gerçekten psikolojik sorunları var resmen.
Değişmez ve düzelmez.
Hayallerinize de sakın ağlamayın,yine olur,anne de olursunuz.Hiç merak etmeyin ama gerçekten dua edin babası o herif olmayacağı için.

Sizin adınıza yani yaşadıklarınıza gerçekten üzüldüm
Yine de çok teşekkür ederim kimseyi sırf peşimden "deli gibi koştu" diyerek hayatıma almamam gerektiğini bir kez daha görmüş oldum
Babanız arkanızdaymış ne güzel! zamanla atlatır ve akıl sağlığı yerinde olan sizi huzurlu kılacak saygılı biriyle ilişki kurarsınız inşallah

Umarım karşınıza sizi gerçekten hakeden birisi çıkar.

Nerden buldun bu a.. k... delisini ya. Başkalarının sümük diye attigini ilik diye kapmayin arkadaslar ya. Bi kac ayda evlenmek nedir kacan ne?

Bosver ver mahkemeye al paralarini dua et ömrün gecmemis. Dava bitince o parayla saglam iki adam tut bi temiz dövdür iti. Parasini falan da alsinlar. Sonra düzgün birini bul evlen annen ol hayallerini erteleme.

Ben bugün iki güçlü kadın gördüm. Gözlerim doldu. Bir yandan sevindim güçlü kadınlar oluşunuza bir yandan çektiğiniz acılara ve içinizdeki burukluğa üzüldüm.
Hep güçlü olun. Ayakta durun. Ikiniz de inşallah doğru adamları bulursunuz.

Alıntılari eklemeyi unutmuşum

Bugun bitmeseymis yillar sonra yine bitermis gibime geliyor.
Insallah her sey gonlune gore olur.Dunyada sevilmeyi ve sevmeyi bekleyen bir suru insan var.Asla uzulme.

ondan sonraki 3 yıl boyunca hiç kale almadım. 3 yıl boyu hırs etti defalarca sosyal medya da fake hesaplarla tacizler etti. Gittiğim kurslara geldi vs. Kaçırmayı bile düşündüğünü söyledi.

Geçmiş olsun. Bu yazdıklarınız onun hakkında ipuçlarını veriyor aslında. Bu denli ısrarcı insanlar bana hiç güven vermiyor ve sağlıklı gelmiyor. Hepsi bir tecrübe işte bazen yaşanmadan bilinmiyor. Yeni güzel başlangıçlar sizi bekler artık..

geçmiş olsun diyelim...biliyorum ne hissettiğini....benim kızımda tam da senin gibi 23 yaşında koşarak evlendi... 24 te koşarak geri geldi...elimizden geldiğince destek olduk...sırf o kendini daha iyi hissetsin,kimseler soru sormasın diye 2 ay içinde evimi satıp başka bir semte geçtik...tekrar kaldığı yerden hayata tutundu...28 yaşındayken, hiç evlenmemiş biriyle düğün dernekle evlendi....şimdi anneanne olucam hayırlısıyla...3 aylık hamile...herşey olması gerektiği gibi..bu arada boşandıktan sonra ki kısmetleri, bekarken karşısına çıkanlardan daha çok ve daha kaliteliydisen yeterki kendine güven,kendini sev...üzüldüğünü hissettiğim için yorum yapmadan geçemedim....öpüyorum gözlerinden....

Aman Allahım inanın aynı şeyler benimde başıma gelebilirdi.neyseki ben sevgilimden ayrıldım da uçurumun kenarından döndüm.birine değişir diye katlanmak kuru avuntudan başka hiçbişi değil!Dediniz ya " o beni değil beni kovalamayı seçmiş" diye böyle insanlar kendilerinden başka hiçkimseyi sevemezler.sadece Zararın neresinden dönerseniz kardır diyebilicem.ya o adamdan çocuğunuz olsaydı ömür boyu onunla muhattap olup yine çekecektiniz kahrını herşeyini.Allah bundan sonrası için yardımcımız olsun lütfen artık hayatınıza girmeye çalışan insanı çok iyi seçin.o sizi değil siz onu seçin !

Çok gençsin çok. Hiç ümitsizliğe düşme.
Hayat bundan sonra başlıyo de ve kurtulduğuna sevin. Eminim 2. Sinde herşey çok güzel olacak

Yollarıma yol oldu adam evet düşününce mantıksız geliyor ama işte düşünün beni aileden yana vurdu yani zayıf karnımdan girdi mevzuya hareketleri oturaklıydı sahip çıkan babacan bi role girdi dışardan bana anlatsaydı biri asla derdim ama o hal başa gelince inanıyor insan. İkna kabiliyetine çalışmış resmen

Ve eminim annelik sana cok yakışacak her zaman gülümse tutun babana sıkı sıkı

normalde "sapık bu yaa" deyip korkmanız, kaçmanız gereken bir adama şans vermeyi tercih etmişsiniz resmen. biri beni kendine 3 yıl takıntı edinip, peşime düşse evden dışarı adım atmaya korkardım ben. ne kadar itiraf etmeseniz de siz peşinizde dolanmasından hoşlanmışsınız resmen, kendi egonuzu okşamışsınız. sonrada evlenip yaptığı her şeyi sineye çekmişsiniz gitmesinden korktuğunuz için, artık egonuzu okşamadığı için. neden kadınlar bunu yapıyor? neden kendilerini sevmiyor? neden böyle saçma sapan bir ilişkiyi hakkettiklerini düşünüyorlar?

Siz üzüntüden öldüreceksiniz beni bu gece galiba bayan redkit

Ay Rabbim sizden razı olsun ya ne güzel yazmışsınız umut doldu içim. Her dakika farklı bişey hissediyorum. Korkuyorum güçleniyorum düşüyorum gülüyorum ağlıyorum geçicek bu günler biliyorum. Allah size torununuzun mürüvetini de göstersin inşallah.

Evet şuan bende böyle düşünüyorum ama bazılarımız aptal herşeyde akıllı iki sevgi görünce aklımızı kaybediyoruz ve böyle acılarla öğreniyoruz ne yazık ki

Senin bir de cocuklarin var de mi
Insana en cok cocukari babasz koymak koyuyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…