- Konu Sahibi Mirela9909
-
Gebelik şekeri biraz da hormonlarla alakalı. Ben acaip d,iyet yapıyorum. Birabir uyuyorum. İnsülin kullanıyorum. Akşam ve öğlen tokluklarım çok iyi.Sabah tokluk fırlıyo .Neden anlamıyorum.Üstelik 8 doz ünsülin yapıyorum.
Canım bende 6 doz insülin yapıyorum günde 3 defa!.. her yemekten yarım saat önce.4 gün takip etti dr. açlık şekerim iyi benim, ama tokluk biraz yüksek. 140 ı geçmemei gerekiyo ama 140 ila 190 arası değişiyo benim tokluk şekerim.Ve biliyomusun sabah açlık şekeri önemli sanırım, dr benim takip listeme baktığında sabah açlık şekerin iyi, bu bizim için çok ii dedi! ordan biliyorum. Akşamları yediğin yemek ten en az 10 saat sonra açlık şekerini ölçmen gerekiyo sabah , biliyosun demi! ben bilmiyodum, yeni öğrendim :CüvCüv:
Kullandığın ünsilin iğnesinşn adı novarapid mi kalem şeklinde? Benim dr insülini yemekten hemen önce yapmamı istiyor. Bir de şekerini yemekten bir saat sonra mı iki saat sonra mı ölçüyorsun? 140 - 190 arası şekerin için ne diyor dr? Yani zararlı mıymış?Sabah açlık şekerin kaç çıkıyor? Ve bir soru daha gece yatmadan önce ne yiyorsun?
yeni geldim işyerime moralim sıfır, daha dr'un yanındayken ağlamaya başladım beni ne kdr teselli etsede bir türlü moralimi düzeltemedim kızlarsenağlama ...27 haftalık hamileyim ve doğum sonrasına kdr insülin kullanıcakmışım günde 3 defa!..doğğumdan sonra büyük ihtimalle kullanmıcam ama ya bünyem alışır isterse:çok üzgünüm:e!.... ÇOK KORKUYORUM :çok üzgünüm:
canım canını sıkma Allah yardımcın olsun bebişini ve seni korusun canım benim
benimde hamileliğimde çıktı son dört ay insülin kullandım ama oğlum şimdi iki yaşında turp gibi maşallah ayrıca doğumdan sonra herşey düzene giriyor
hiç merak etme
benimde hamileliğimde çıktı son dört ay insülin kullandım ama oğlum şimdi iki yaşında turp gibi maşallah ayrıca doğumdan sonra herşey düzene giriyor
hiç merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?