- Konu Sahibi Mirela9909
valla bende birşey anlamadım bu işden detaylı usg için bebek yüzünü dönsün diye koca bir paket çikolata yedirttiler şekerim 125 çıkdı diyete uyarak yağsız kepek ekmekli yemekde 165 çıkıyor nasıl işdir anlamadımki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar burdamı ne bir arkadaş yazmışdı doktoru yediğin herşeyle birlekde yoğurt ye yada ayran iç demiş ben bir kaç kere denedim gerçekden tesadüfmü yoksa şekeri toleremi ne ediyor anlayamadım ölçümlerim gayetti iyi yememe rağmen iyi çıkdı denemeye devam edeceğim meyveyle sabah kahvaltısında bile ya ayran ya yoğur yiyeceğim bakayım nasıl olacak ölçümler sizlerde bir deneyin burdan paylaşalım sonuçları.
Evet sabah kahvaltıları gün içine göre daha yüksek çıkıyor kepekli ekmek daha çok tükettiğimdenmidir nedir anlayamadım mesela bu sabah kahvaltıdan bir saat sonra 133 çıkdı gerçi bir kaç kaşık yoğurtta yemişdim yanında.Neyi gösterirki sabah tokluk şekerinin daha yüksek çıkması
halay galeteda yada etimekde aynı şeyler yokmuki kepek ekmeğinden farkı ne olabilirki acaba zaten ben beyaz ekmek hiç tüketmiyorum ama bazen canım dışarıda dürüm çekiyor yada benzeri yiyorum abartmadan.Evet 133 yüksek değil ama bazen daha fazla yiyorum daha düşük çıkıyor.Ya düşünüyorumda inüsülün kullandırsaydı benim doktor bana dahamı iyiydi acaba çünkü bazen şu düşük sonuçlara aldanıyorum dün gecede misafirlikde cips yedim biraz yükselmez sanıyordum bir saat sonra bir ölçdüm 198 gözlerim dışarıya uğradı 2. saatde 115 e düşmüşdü ama ben tabi vicdan azabından öldüm.Yani benim korkum bir böyle düşük yüksek çocuğu iyice kötü etkilemesi bakalım doktorumu arayacağım bu akşam bi ne diyecek bazen inisülün dahamı iyi acaba diye düşünmeden edemiyorum.
ya arkadaşlar bazen ne kadar diyet amaçlıda yesem yediğimin içindeki şekeri artıracak oranı tam hesaplayamamdanmı kaynaklanıyor ne anlamadım yüksek çıkıyor mesela bu akşam yemekden 1 saat sonra 170 çıkdı bazende çok iyi çıkıyor naapacağız peki böyle durumda ne zararı olur acaba doktorlarınız ne diyor bu dengesizliklere yükselmelere ben daha konuşamadım doktorumla ama moralim acayip bozuldu.
canım tabiki simitten yükselmiş okadar bir kere susam sırf yağ simitte beyaz ekmek un sonuçda kepek ekmekden başka ekmek tüketmiyorum ben valla yani diyeceğim şuki bende simit yesem çıkar okadar.10 dakika sonrada düşmeye başlaması normal birşey yemezsen düşmeye devam edecekdir sen tam kahvaltın bittikden sonra birinci saati baz alacaksın
Fark etmez demelerinin sebebi bence eğer zaten şeker varsa ne yersen ye çıkacağını düşünmüşlerdir.Ya bende iki dilim kepek ekmek peynir ve bir domotes yedim 152 çıkdı off bu ne ya daha ne yiyeyim yani ben kahvaltıda açmı gezeceğim nasıl işdir anlamadım gitti.