- Konu Sahibi Mirela9909
-
Canım devamlı gititğim kuaförde çalışan bi kız vardı. Onunda hamilelikte şekeri yükseldi. 7.ayda insülin kullanmaya başladı. Doğum yaptı ve bir süre sonra bıraktı. Herşey normale döndü...Kendini üzme...
iyide neden ağlıyosun onu anlamadım...bu kadar moral bozacak ne var?çaresiz hastalık değil,bebeğin sakat değil bişey değil.alt tarafı bir iğne vurulacaksın.sşteyi bi gez istersen gebelik bölümün.günde 3 iğne vurulanı,yerinden bile kıpırdayamayanı,vs... bin türlü şey var.
kuzura bakma ama bu ağlaman,üzülmen gereksiz.boş yere şu anda kendinide bebeğinide üzüyorsun.
bende kötü bişey oldu sandım:sm_confused:
iyide neden ağlıyosun onu anlamadım...bu kadar moral bozacak ne var?çaresiz hastalık değil,bebeğin sakat değil bişey değil.alt tarafı bir iğne vurulacaksın.sşteyi bi gez istersen gebelik bölümün.günde 3 iğne vurulanı,yerinden bile kıpırdayamayanı,vs... bin türlü şey var.
kuzura bakma ama bu ağlaman,üzülmen gereksiz.boş yere şu anda kendinide bebeğinide üzüyorsun.
Bunda ağlayacak ne var anlayamadım canım ya.Benimkide yüksek çıktı şu anda diyetteyim ama muhtemelen önümüzdeki hafta ben de insüline başlayacağım.Üstelik beni hastaneye yatırıp kontrol altında tutacaklar ve öyle tedaviye başlayacaklarmış.Benimkisi riskli gebelikti ilk başlarda ara ara hastane de yattığım çok oldu, orda aylarca kıpırdamadan kolunda serumla yatan anne adayları da vardı,aslında halimize şükretmek lazım...
Sen moralini bozma bebeğinde etkilenir sonra.
çok geçmiş olsun arkadaşlar birşey soracağım bende diyet yapıyorum bendede gebelik şekeri çıkdı diyet verdi doktorum inisülün kullanan arkadaşlarınki diyetle düşmeyenlermi yoksa direk inisülünemi başlattı doktorlarınız eğer diyetle yüksek çıkıyorsa kaç çıkıyordu yemeklerden sonra 1. saat değerleriniz yazarsanız çok sevinirim tekrar geçmiş olsun.
Kızlar birşey soracağım banamı öyle geliyor bilmiyorum ama mandalina yediğim zamanlarda tokluk şekerim daha yüksek çıkıyor mesela yemekden sonra bir mandalina yedim bir saat sonraki ölçüm 165 çıkdı aynı yemeği mandalinasız yedim normal çıkdı neye göre değişiyor bu mandalinada şeker oranımı yüksek hiç birşey anlamadım deneyen oldumu hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?