Su düzgün alinti sampiyonumuz senarist beyni yakicisi 'Fallen i ikna edelimde su fadil Fidilli+Hitler+ Mr. Bean karisiminin yazin cekilmis olaninida koysun catlaycamDD
he kanka benide şikayet ederken gördum ama banlanmadım
Canım boşver herkes farkında zaten aldırış etme onun amacı da bu zaten huzursuzluk yaratmaya çalışıyor
Canım yapmak istediği de o zaten hem esprilerin basitliğinden çeteden dem vuruyor hem de gelmiş burada yazıyor ne işi var o zaman burada daha kaliteli yerlerde takılsın.
Ayrıca Mune gelmiş bakmış sorun görmemiş günlerden sonra o gerilimli hava dağıldığı için mutlu bile olmuş ona ne oluyorsa eline kıoz verip sevindirme çocukcağızı çok sevinmek istiyorsa gitsin kendine bir elma şekeri alsın avunsun ona buradan ekmek çıkmaz
bumu benmiyim weisimmmm aşkummm
ebedi bak git yoksa hiç iyi konuşmıcam. bir yere kadar sabrederim
şu yerlerdeki seviyeni düzelt. kimblir kac yasındasın sen
bu ne ya böyle. git başka yeri karıstır. ne terbiye var ne üslup.
Onca yorum arasından ilgimi çeken yorum bu oldu .
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyy ? 38 kilo musun ?
Boyun kaç ? Nasıl yani.
Oluuummm türkçe konuş lan
Reng, cevap vermeye değmiyor gerçekten .
Boşversene ALLAH aşkına.
Amaç belli, şuanda ona cevap veren herkes de buna hizmet ediyor.
bence hoşumuza gitmeyenlere cevap vermeyelim yada özelde soralım sıkıntı neymiş belki sadece yanlış anlaşılmadır. gerilmeye gerek yok. ha çözülemiyorsa 3 maymun olmak çok zor değil. karşındakiyle aynı cins olmaktansaBoşver canımm saçma şeyler üzerinde kavga çıkarılmaya çalışılıyor bu sözlere cevap yazmamak en iyisi uzar gider yoksa birileri kaçıncı banını alıyor yasak kalktı yine de ban almayı başarıyorlar hala ilk geldikleri anda yaptıkları ilk şey ortamı germek saldırmak birilerine cevap verdikçe de uzar gider görme duyma..
sadece öpüjjjen mi
heytt conemm beni seni varya öpeceğimmmmm
52:
boşver bence görme duyma konuşma. herkes böyle yaparsa ya ayak uydurmayı öğrenecekler, yada gidecekler..
ebedi canım. sürekli ortalık karıstırıyor. yazmayım yazmayım dedim dayanamadım artık yeter.
eski ban sistem gelse bir tek ebediye zararı olacak bu kesin.
Maaslari hesaplamaktan geyiğe firsat bulamadim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
heyyy dostum bana borç para lazımmm :))))Maaslari hesaplamaktan geyiğe firsat bulamadim
Sen Fallen e baski yap, yazin cekilmis olaninida isterukkkk deyi, gerisini bana birakDDD
Burası bugün yarın kapanır,geyik topiği açak mı ?
O kadar konuşmadan nasıl farkettin canım. Valla 38 kiloyum. 31 yaşındayım. 1.47 boyundayım boy kısa yani. Topuklularla idare ediyoruz.
Gayet sağlıklıyım bir sorunum yok. Üniversite mezunuyum. Dengeli beslenmem gerekiyormuş illa kilo almam gerekmiyormuş tüm değerlerim normalmiş.
Kahvaltı yapmıyorum çoğu zaman, birkaç çeşit yemek yiyemiyorum yavaş yediğimden hemen tıkanıyorum alırsam da hemen veriyorum metabolizmam çok hızlıymış yakıyormuş yoksa makarna tatlı kuruyemiş, cipsler yerip yatarım abur cubur severim ama nafile yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimm
Maaslari hesaplamaktan geyiğe firsat bulamadim
heyyy dostum bana borç para lazımmm :))))
Hee biz şu an iletişimdeyiz zaten fenaa şeyler anlatıyiiii :102:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?